Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare tester auto multimarca

Conturi reale sau spam bots pe fa...

Proiectul adoptat de Parlamentul ...

prindere tarus impamantare
 Papuci inel M8 0.25-1mm2?

Batai regulate in calorifere

Dacia Duster 2024

Oferte CASCO - pareri?
 PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...

Probleme temelie - Sfaturi
 SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...

Mâncare gratis Bucuresti

* * * * - 27 votes
  • Please log in to reply
185 replies to this topic

Ninja

Ninja

Senior Member

• Grup: Senior Members

badmania98, on 06 ianuarie 2023 - 14:23, said:

Eu am fost doar interfața. Ceilalți 4 colegi care au contribuit financiar, precum și moderatorii,  au același merit....de a răspunde repede la ajutorul unui semen.
Remarc că am mai primit pe PM mesaje de la alți colegi de aici care și-au manifestat dorința de a participa cu sume de bani, după ce s-a terminat acțiunea. Eu le mulțumesc, dar consider că obiectivul a fost îndeplinit.
Mno, chapeau, maestro.

Dorel-Jefuitorul, on 06 ianuarie 2023 - 21:00, said:

Mare “smecherie” comunitatea Softpedia
Nu e nici o smecherie “comunitatea” Softpedia. Asta e doar o uber-exceptie. De regula e ca in viata de zi cu zi: isi baga bete-n roate unii altora…

Dorel-Jefuitorul

Dorel-Jefuitorul

Active Member

• Grup: Members

Ninja, on 06 ianuarie 2023 - 21:14, said:

Nu e nici o smecherie “comunitatea” Softpedia. Asta e doar o uber-exceptie. De regula e ca in viata de zi cu zi: isi baga bete-n roate unii altora…

Mai citeste o data, tot topicul. Ca ne ciondanim pe aici intre noi este una, dar este demonstrat ca putem ajuta si suntem oameni buni.

Ok, doar unii dintre noi au demonstrat asta, 1+4, ei sunt, ceilalti sa demonstreze mai incolo. Plus, mai sunt cei care au vrut, dar intermediarul nu a observat. Nu stiu, dar mie mi se pare multi, este o comunitate superba. Am zece ani de cand scriu aici, sunt la al trei-lea user, nu am nimic de reprosat nimanui.

pasilla

pasilla

Superior Member

Puferiu_, on 06 ianuarie 2023 - 22:17, said:

Când ștergeți mesajele de pe topicul acesta, le ștergeți la grămadă sau individual?
Cand se sterg mesaje, se sterg la gramada, adica toate cele care sunt relative unei postari. Topicul trebuie sa ramana cursiv.

Edited by pasilla, 06 January 2023 - 22:25.

AlbastruIndigo

AlbastruIndigo

Anima Sola

• Grup: Moderators

@badmania98, totul a plecat de la tine, totul s-a intamplat prin intermediul tau, pentru mine nu esti doar omul zilei, cred ca vei fi omul anului.

Pentru mine este eroul anului. Aseara tarziu vorbisem cu el in privat, mi-a dat contul revolut si am zis sa trimit bani. Pentru ca subiectul fusese deschis pe aria mea, iar haterii mereu vor fi hateri, a trebuit sa ma ocup la secunda de topic, m-a apucat 4 dimineata si am uitat complet. Devreme am fost sunata cu o urgenta la munca si iar n-am apucat. Am trimis imediat ce am terminat treaba, direct de la munca. Uof, finally, ca numai cu gandul la asta am stat.
Ei bine, ce credeti? Domnul badmania98 mi-a returnat banii in cont pentru ca Cezar fusese deja ajutat. :) Well, ce sa zic, pana acasa am condus cu ceata pe ochi. Pentru ca exista oameni ca el, pentru ca ar trebui sa existe mai multi. Dar e ok si asa, sunt mandra pentru ca aseara am cunoscut un OM. Caruia ii multumesc din suflet pentru tot binele facut, eu n-o sa uit.

pasilla

pasilla

Superior Member

Pana cand colegul Cezarus va prinde curaj sa ne povestesca, vin eu cu o poveste (poate ca il va inspira).
Desi nu ma plangeam, in nici un fel, aveam doi colegi care vedeau ca sunt lesinat de foame. Fara sa ma faca sa ma simt lezat, ma invitau la cina.
Imparteau cu mine din foarte putinul lor.
Cand am ajuns sa castig mult mai mult decat ei, am incercat sa ma recompensez. Nu sunt sigur ca am reusit.

Edited by pasilla, 06 January 2023 - 23:42.

AlbastruIndigo

AlbastruIndigo

Anima Sola

pasilla, on 06 ianuarie 2023 - 23:41, said:

Fara sa ma faca sa ma simt lezat, ma invitau la cina.

Asta inseamna sa fii om. Sa ajuti fara sa-l strivesti pe celalalt. Iar daca nu poti, daca nu vrei, vezi-ti de drum si incearca sa nu-l injosesti pe cel ce-ti cere ajutorul. Din pacate, in ultima vreme cam vedem contrariul, peste tot.

Alltrack

Alltrack

Senior Member

Helauuu Posted Image! Nu mai umblati cu sentimentalisme sa ma provocati , sa mai dau din casa  ! Imi stricati imaginea de dur Posted Image !
Felicitari tuturor celor care au rezolvat problema , in special colegului @badmania98 care a preluat direct problema ,  se pare ca nu suntem atat de rai precum ne prezentam pe alte arii !!!
PS - Se poate schimba numele colegului in @goodmania98 Posted Image ?

badmania98

badmania98

Nenea

bad= acronimul numelui meu (B. Angelo-Daniel) Posted Image
Sincer, atât la problema inițiatorului cât și la cea menționată de @AlbastruIndigo chiar nu văd nimic deosebit din parte mea. Am citit și acționat după cum am fost educat de doi bătrâni simpli și cum consider eu că este normal.
Nu-mi asum niciun merit.
Oricum, vă mulțumesc.

Edited by badmania98, 07 January 2023 - 00:52.

cezarus889

cezarus889

New Member

• Grup: Candidate Members
Salutare tuturor.

Vreau sa-i mulțumesc in primul rând lui @badmania98 și celor care au contribuit cu bani pentru alimentele pe care le-am primit, dar și celor care mi-au oferit diferite variante, un gand bun sau un gram de empatie. Când am scris pe forum speram ca cineva sa-mi sugereze o asociație sau un ong unde sa pot mânca un sandvis in cel mai bun caz. In schimb am primit mâncare pentru cel puțin 2 săptămâni in mai puțin de 12h. Știu ca sunt oameni care poate ar fi meritat mai mult decât mine, dar din păcate ei nu au avut norocul de a da peste niște oameni așa minunați cum sunteți voi.

Anul acesta nu am avut sărbători, dar magia Crăciunului a ajuns și la mine in cele din urma și asta datorită vouă. Sper ca Dumnezeu sau universul sa va întoarcă acest bine înzecit înapoi.

Va mulțumesc din suflet încă o data.

Toate cele bune si o seara frumoasa.

Dorel-Jefuitorul

Dorel-Jefuitorul

Active Member

badmania98, on 07 ianuarie 2023 - 00:39, said:

Oricum, vă mulțumesc.

Eu iti multumesc. Tu nu trebuie sa multumesti nimanui.

cfrtriaj

cfrtriaj

Member

Încearcă aici

Attached Files

AlbastruIndigo

AlbastruIndigo

Anima Sola

cezarus889, on 07 ianuarie 2023 - 00:39, said:

Știu ca sunt oameni care poate ar fi meritat mai mult decât mine, dar din păcate ei nu au avut norocul de a da peste niște oameni așa minunați cum sunteți voi.

Vor avea noroc sa dea peste tine in viitor. Iar tu ii vei ajuta la randul tau, chiar si din putinul pe care il ai. Sunt sigura.

Nu mai astepta niciodata atat de mult inainte sa ceri ajutor, nimeni nu merita ceea ce ai trait tu. :hug:  Ai adresa mea de email, usa e mereu deschisa in caz de nevoie.

Ai grija de tine!

Alltrack

Alltrack

Senior Member

Salutare tuturor.

Vreau sa-i mulțumesc in primul rând lui @badmania98 și celor care au contribuit cu bani pentru alimentele pe care le-am primit, dar și celor care mi-au oferit diferite variante, un gand bun sau un gram de empatie. Când am scris pe forum speram ca cineva sa-mi sugereze o asociație sau un ong unde sa pot mânca un sandvis in cel mai bun caz. In schimb am primit mâncare pentru cel puțin 2 săptămâni in mai puțin de 12h. Știu ca sunt oameni care poate ar fi meritat mai mult decât mine, dar din păcate ei nu au avut norocul de a da peste niște oameni așa minunați cum sunteți voi.

Anul acesta nu am avut sărbători, dar magia Crăciunului a ajuns și la mine in cele din urma și asta datorită vouă. Sper ca Dumnezeu sau universul sa va întoarcă acest bine înzecit înapoi.

Va mulțumesc din suflet încă o data.

Toate cele bune si o seara frumoasa.
Colegule , frumos mesaj si de apreciat ! Te rog sa raspunzi mesajului meu #65 si #143  ! Revelionul mi-a fost stricat de niste draguti si aparatori ai animalutelor , desigur cu ONG-urile cu....sa zicem spanacului care lasau sa moara un puiut de 6 luni de fetita Labrador superba , la care ii durea in basca daca murea daca nu dai banul la sume mega nesimtite si e vorba de mii de lei , ce mai ''medici veterinari'' Posted Image ....factura fiind de multe zeci de ori fata de nevoile tale , pe care mi-am asumat-o , am mai trimis si niste pachete la oameni saraci si altele ! Chiar nu sunt vreun bogat si muncesc cinstit si castig legal si impozitat fiecare leut ! Dar intotdeauna D-l Dumnezeu am speranta ca imi va da mai mult , nu astept recompensa sau laude de la oameni !
PS - Catelusa nu e a mea , e a unei rude , eu am deja 2 ciobanesti germani foarte mari , o luam eu dar ai mei sunt mega teritoriali si nu se poate !

Edited by Alltrack, 07 January 2023 - 03:40.

althea

althea

femeie nesuferită și insuportabilă

• Grup: Super Moderators

underrated, on 06 ianuarie 2023 - 15:15, said:

Bravo badmania, bravo si celorlalti 4 care au ajutat!  
Sunt mai mulți care ar fi vrut să facă asta, și mie mi-au cerut colegi numărul lui de telefon.

underrated, on 06 ianuarie 2023 - 15:15, said:

Felicitari inca o data celor care stiu ce este omenia! Jos palaria!
Da, merită din plin.

Edited by althea, 07 January 2023 - 08:50.

richelieu

richelieu

Monsenior Members

@badmania98, totul a plecat de la tine, totul s-a intamplat prin intermediul tau, pentru mine nu esti doar omul zilei, cred ca vei fi omul anului.

Departe de mine ideea de a-i minimiza in vreun fel efortul lui badmania98, (pe care îl felicit cu toată sinceritatea pentru demers si reușita), însă eu consider ca a făcut ceea ce face un om normal, intr-o societate normala. A ajutat pe cineva care a cerut ajutor fără sa pună întrebări, fără vreun interes, fără vreun motiv.

Aviz celor care au dovedit prin intervențiile lor in discuție, ca ei încă trăiesc in anormalitate și/sau își  justifica inacțiunea prin tot felul de argumente “rationale”.

Alltrack, on 07 ianuarie 2023 - 03:29, said:

Colegule , frumos mesaj si de apreciat ! Te rog sa raspunzi mesajului meu #65 si #143  ! Revelionul mi-a fost stricat de niste draguti si aparatori ai animalutelor , desigur cu ONG-urile cu....sa zicem spanacului care lasau sa moara un puiut de 6 luni de fetita Labrador superba , la care ii durea in basca daca murea daca nu dai banul la sume mega nesimtite si e vorba de mii de lei , ce mai ''medici veterinari'' Posted Image ....factura fiind de multe zeci de ori fata de nevoile tale , pe care mi-am asumat-o , am mai trimis si niste pachete la oameni saraci si altele ! Chiar nu sunt vreun bogat si muncesc cinstit si castig legal si impozitat fiecare leut ! Dar intotdeauna D-l Dumnezeu am speranta ca imi va da mai mult , nu astept recompensa sau laude de la oameni !
PS - Catelusa nu e a mea , e a unei rude , eu am deja 2 ciobanesti germani foarte mari , o luam eu dar ai mei sunt mega teritoriali si nu se poate !

Dacă tot l-ai adus pe Dumnezeu in discuție:

“ 3 Tu însă când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta, 4 pentru ca milostenia ta sa fie făcută în ascuns, iar Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti.”

Matei 6:3

Am citit intervențiile tale pe acest topic și tot ce am văzut a fost ca ai încercat sa te justifici ca nu ai reușit sa citești la timp și sa te implici, afirmând și aratand in același timp ca ajuți periodic oameni și/sau animale aflate in nevoie.
Chestiile astea sunt intime, repet…daca tot Îl aduci pe Dumnezeu in discuție, gândește-te mai mult la smerenie. Aia e. Nu ai reușit acum, Reușești data viitoare. Dar sa o faci dezinteresat, nu pentru a aștepta mai mult de la cineva, fie El și Dumnezeu….

Cipry7

Cipry7

The Doctor

Să fii sănătos și să ai mare grijă să nu mai ajungi în situația asta. Dacă mai ai nevoie de ceva suntem aici. De asemenea, am niște prieteni la o televiziune importantă (am fost redactor la ei aproape 3 ani), pot să le dau cazul tău dacă mai ai nevoie de ajutor. Să nu-ți fie rușine să-mi scrii.

badmania98, on 07 ianuarie 2023 - 00:39, said:

bad= acronimul numelui meu (B. Angelo-Daniel) Posted Image
Sincer, atât la problema inițiatorului cât și la cea menționată de @AlbastruIndigo chiar nu văd nimic deosebit din parte mea. Am citit și acționat după cum am fost educat de doi bătrâni simpli și cum consider eu că este normal.
Nu-mi asum niciun merit.
Oricum, vă mulțumesc.
E foarte frumos că încerci să-ți minimizezi meritele, dar chiar nu e nevoie să faci asta. Tu ai fost eroul principal al acestui caz și, că tot vorbeau colegii de Dumnezeu, cu siguranță El va fi cel care te va răsplăti. Sănatate îți doresc și ție și celor care s-au implicat, dar și celor care și-ar fi dorit să se implice.

P.S.: Chiar trebuie să-ți schimbi acronimul ăla... :)

Edited by Cipry7, 07 January 2023 - 09:51.

badmania98

badmania98

Nenea

Sunt prea bătrân pentru asta. Vezi data de înscriere pe Softpedia.Posted Image

Cipry7

Cipry7

The Doctor

Sunt convins că domnii/doamnele moderatori/moderatoare ar pune o vorbă bună pentru tine la domnul/doamna admin ca să facem demersul ăsta. :)

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate