![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Filmboxurile mutate în extraopțiune la Vodafone.
Last Updated: Jan 15 2023 22:38, Started by
ronuquet
, Jan 04 2023 16:07
·
9

Posted 04 January 2023 - 16:07

Filmboxurile ar intra in extraoptiune, impreuna cu Filmbox Arthouse si acces la Filmbox+ pe 9 ianuarie???
|
Posted 04 January 2023 - 17:38

Nici eu nu prea ma uitam la ele (desi cred ca am mai prins rar si cate ceva care ma interesa), dar Arthouse s-ar putea sa fie pe gustul meu (eu am abonament la MUBI, s-ar putea ca Arthouse sa fie mai avantajos si sa fie poate chiar mai aproape de ce imi doresc).
|
Posted 10 January 2023 - 12:36

Se poate muta la topicurile normale - le-au criptat pe toate inclusiv DIZI sau Filmbox Basic.
|
Posted 10 January 2023 - 13:54

Confirm si eu. Abonament complet fara programele maghiare, xxx si mai nou optiunea Sport. Inca o magarie marca vomafome. Foamea lor vad ca nu cunoaste limite.
![]() |
Posted 10 January 2023 - 14:15

Ii roade stomacul rau. Și unii mai visau investiții în internet și alte alea...
|
Posted 10 January 2023 - 15:34

Interesant e că cer pe câteva programe mai mult decât cere Canal+ pe aplicația FilmBox+.
Vodafone cere 2,5€ pe FilmBox, FilmBox Stars, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Extra HD, FilmBox Arthouse, Dizi și FightBox. Aplicația FilmBox+ costă 2€ și ai în plus DocuBox, 360 TuneBox, Fast&FunBox, FashionBox și GameToon (cred că vor introduce Erox și Eroxxx curând). Japcă pe față! |
|
Posted 10 January 2023 - 15:48

Da, e japca rau de tot, nu inteleg dc sa iei pachetul de la VDF..
|
Posted 10 January 2023 - 22:49

In aplicatia FilmBox+ toate programele au subtitrare in romana?
|
Posted 10 January 2023 - 23:34

Deci au cele de filme (fara Filmbox Arthouse care are in engleza sub) si Docubox. Restul adica Fast&funbox, fashionbox, fightbox, gametoon nu au. Iar la 360 tunebox n ai nevoie ca dau muzica...
|
Posted 10 January 2023 - 23:49

Unele canale încă merg pe mediaboxul Vodafone TV. Mai exact toate în afară de Filmbox, Filmbox Arthouse și Fightbox.
Atașez și câteva poze cu ele înainte să le codeze și aici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Și extraopțiunea asta e foarte prost gândită. De exemplu dacă e cineva interesat doar de Fightbox, de ce ar plăti toată țeapa aia de 2,5 euro să mai tragă după el și câteva canale de filme la care n-o să se uite vreodată? ![]() Ca să nu mai zic și de Filmbox. A fost unul dintre canalele din grila de bază (în unele orașe era și pe analogic) și acum e băgat în extraopțiune cu restul. ![]() Edited by AndReW99, 10 January 2023 - 23:56. |
Posted 11 January 2023 - 05:50

FilmBox a fost pe analogic la UPC atat pe headend-urile din orasele mari cat si pe majoritatea celor din orasele mici.
La Timisoara a fost intre 2011 - 2018 daca zic bine, pana la reorganizarea analogicului care a avut loc acum 5 ani din care FilmBox a iesit de tot de pe analogic. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users