![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Coltare cu plasa sau fara plasa
Last Updated: Jan 13 2023 18:05, Started by
HudyZ0R
, Jan 03 2023 12:27
·
1

Posted 03 January 2023 - 12:27

Buna ziua,urmează să mă apuc de glafurile interioare,pe care le voi face din polistiren extrudat de 2 cm după care voi pune colțarele
Întrebarea mea este,ce coltare sa iau, cu plasa sau fara plasa? Exista avantaje/dezavantaje daca colțarul este cu plasa sau fara? |
Posted 03 January 2023 - 12:30

Pune cu plasa. Daca vrei treaba buna, dar cu meseriasi BUNI.
Diferenta de pret nu este semnificativa. Parerea mea. |
Posted 03 January 2023 - 13:46

Cu plasa, pentru ca poate fi gletuita si ulterior vopsit locul respectiv, in plus este mai rezistenta ca aderenta.
|
Posted 13 January 2023 - 18:05

Salut
Coltarele cu plasa se pun numai la exterior. Anul trecut, dupa ce am schimbat toata tamplaria, mesterul m-a pus sa iau cu plasa, chipurile ar fi mai trainica lucrarea. Ce am aflat la sfarsit e ca omul m-a lasat cu ditamai damburile in jurul ferestrelor. Alti bani, alta distractie sa chem alt mester sa repare. Daca pui cu plasa, grosimea va fi mai mare, ceea ca insemna ca trebuie sa incarce mai mult si pe o suprafata mai mare ca sa nu se vada urat. La exterior unde colturile sunt mai expuse si unde stratul e oricum gros si preia lejer grosimea lui cele cu plasa sunt ideale. La interior unde vrei sa incarci cat mai putin, plasa nu e o idee buna. Daca ai un mester super priceput, meticulos si atent la detalii, ia cu plasa. ca sa nu iasa damburi sau sa incarce excesiv peretele, ar trebui ca inainte sa ia din stratul vechi de glet ca sa ingroape plasa aia. Si nu stiu cati mesteri vor sa faca efortul asta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users