![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Probleme conexiune internet digi
Last Updated: Jan 16 2023 18:54, Started by
Ionutzz2013
, Jan 01 2023 16:52
·
3

Posted 01 January 2023 - 16:52

Salutare! La multi ani 2023!! De ceva vreme am probleme de conexiune in anumite aplicatii de ex olx, youtube cand sunt conectat la wifi de la digi cand deschid youtube nu se incarca deloc ca si cum ar fi picat netu, pe whatapp cand fac backup la fel sta jumate de zi sa incarce cativa mb, olx cand intru pe contu meu sa administrez anunturile la fel se incarca foarte greu 10 20 min. Mentioinez ca am un router wifi 6 de la tp-link si conexiune gigabit. Daca comut pe date mobile merg toate normal. Asta doar pe tel se intampla. Cand intru pe laptop functioneaza normal. Ce pot sa fac? Am incercat pe mai multe dispozitive mobile si am aceeas problema. Laptopurile conectate la acelas wifi functioneaza normal. Ce as putea sa fac?
|
Posted 01 January 2023 - 17:08

Revelion. Toate retelele de date/voce din Ro merg cu noduri (am vazut-o pe RDS si Vodafone). Surprinzator, avand in vedere ca de ani buni n-am mai patit asta.
|
Posted 01 January 2023 - 17:39

Cam greu sa ne dam seama. Un test de viteza, pe ce frecventa s-a conectat, pe ce viteza, ce setari suplimentare ai facut in router ?
https://www.digi.ro/...catii/speedtest |
Posted 01 January 2023 - 17:55

Revelion. Toate retelele de date/voce din Ro merg cu noduri (am vazut-o pe RDS si Vodafone). Surprinzator, avand in vedere ca de ani buni n-am mai patit asta. Mai jos am atasat testu de viteza de pe wifi, aplicatia olx date mobile vs wifi Attached Files |
Posted 01 January 2023 - 19:00

Mai era o discutie asemanatoare si s-a rezolvat cu un restart la router.
https://forum.softpe.../#entry29637101 |
Posted 01 January 2023 - 19:09

Posted 01 January 2023 - 19:56

Posted 01 January 2023 - 20:33

Culmea e ca are si wifi 6 iar pe laptop merge chiar foarte bine dar pe android merge bine doar pe browser da pe aplicatii e varza
|
Posted 01 January 2023 - 22:21

__Dan__, on 01 ianuarie 2023 - 19:56, said: Care nu-s chinezesti? Am un TP-Link Deco X-20 si-s f. multumit de el. Am mai avut TP-Link, Asus, Cisco etc. ![]() TP-Link este o marcă chinezească jalnică. Cu ani în urmă, ajunsesem să dau restart zilnic la mizeria de router TP-Link ca să funcționeze! |
|
Posted 02 January 2023 - 11:29

Sigur, ca parca toata toata lumea are bani de Ubiquity, Cisco, Aruba. Majoritate foloseste ONT-ul, un router inchiriat cu 3 lei sau un router cumparat cu 100 si ceva de lei Mercusys, Tenda, TP-Link.
Edited by MD, 02 January 2023 - 11:30. |
Posted 02 January 2023 - 11:57

Am o pocnitoare de Mercusys AX3000 si nu a vazut nici un restart pana acum. Culmea ca pocnitoarea de 170 de lei are in setari sa se restarteze automat la o anumita ora setata. Totusi producatorul se lauda ca pocnitoarea are un chipset Qualcomm ceea ce face chinezaria sa fie una cu pedigree.
Si eu zic ca e ceva din router. Du-l la garantie sa-l schimbe sau altul functional. |
Posted 02 January 2023 - 12:16

Posted 02 January 2023 - 16:00

Am incercat pe mai multe dispozitive mobile si am aceeas problema. Acele dispozitive functioneaza OK pe alte retele wifi sau pe date mobile? Dispozitivele stiu de Wifi 6? Ai incercat vreo solutie, ca sa nu repetam aiurea? Ai putea incerca, de exemplu, dezactivare wifi 6 (tare mi-e teama ca nici un dispozitiv mobil nu stie wifi 6), schimbare canale.... |
Posted 02 January 2023 - 18:51

Acele dispozitive functioneaza OK pe alte retele wifi sau pe date mobile? Dispozitivele stiu de Wifi 6? Ai incercat vreo solutie, ca sa nu repetam aiurea? Ai putea incerca, de exemplu, dezactivare wifi 6 (tare mi-e teama ca nici un dispozitiv mobil nu stie wifi 6), schimbare canale.... |
|
Posted 16 January 2023 - 18:20

Mai devreme am descoperit ca fibra care intra in casa e busita rau in vreo 3 locuri. Si ledu de la catv era ruso dar tv functiona iar netu functiona mai putin problemele specificate acum dupa ce am indreptat fibra cat de cat merge bine o perioada dupa care iar face. Am vb sa imprumut maine un aparat de sudat fibra sa o repar. E posibil sa fie din cauza la fibra picajele din aplicatii pe android? Daca era picata nu mai functiona deloc nu?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users