Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Stergere periodica mailuri yahoo

Inlocuire emblema Passat B8 cu di...

video portret in landscape

Am fost eu plecat multa vreme din...
 Laboratoare analize de sange - POLL

Ambrozia - un fenomen in Romania

Modem/router portabil

asistenta medicala
 Credeti ca se mananca bine in pop...

Cata siguranta au biciclistii tro...

Ce parere aveti: am gresit sau nu ?

Cu ce program este facut acest vi...
 Ziar din 5 sau 6 Ianuarie 1997

Conexiune 3 boxe in serie/paralel

Panou comanda pompa Grundfos CU 301

Talk to Me (2022)

Cum sa fac un Installer sa imi caute o anumita cale pentru fisiere

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

AndreiSym

AndreiSym

New Member

• Grup: Candidate Members
Salutare, de cateva zile caut sa creez un installer care sa poata detecta automat folderul in care sa instaleze fisierele indiferent de calculatorul de pe care este accesat. Am incercat Smart Install Maker dar am reusit sa il fac sa cauta numai pe baza unor registrii, insa nu are o acuratete atat de mare. As vrea sa il fac sa caute dupa locatia jocului (executabilul jocului) si sa instaleze in folderul respectiv fisierele. Am cautat peste tot dar nu am gasit nicio solutie concreta. Are cineva vreo idee cum se poate face?

tEo

tEo

Senior Member

• Grup: Senior Members
pai daca tu creezi installerul, tu creezi si calea unde iti va dezarhiva fisierele!
de unde sa stie un soft ce vrei de la el daca nu-i spui?

nixrohnson

nixrohnson

Active Member

• Grup: Members
NSIS - l-am folosit mai demult (nu pentru fix ce ai tu nevoie).
Probabil si alte sisteme similare au aceleasi functii.
Search For a File - https://nsis.sourcef...arch_For_a_File
Apoi folosesti acel folder pentru instalare.
Iti dai seama ca poate sa dureze 10-15 minute cautarea, daca sint mai multe harduri de cautat, daca sint HDD, daca sint de 1-2 Tb bucata....

AndreiSym

AndreiSym

New Member

• Grup: Candidate Members

View PosttEo, on 31 decembrie 2022 - 15:33, said:

pai daca tu creezi installerul, tu creezi si calea unde iti va dezarhiva fisierele!
de unde sa stie un soft ce vrei de la el daca nu-i spui?

Sa zicem ca eu vreau sa imi instaleze pe calea asta: E:\Steam\steamapps\common\RailWorks, evident ca nu toti cei care instaleze o sa aiba aceeasi cale, dar ma intereseaza ca indiferent de unde este instalat, sa gaseasca acest folder (Railworks) si sa instaleze in el.

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Ce faci cu antivirusul cand asa zisul Crack.exe incepe sa indexeze fisierele de pe pc.

MarianG

MarianG

be that as it may

• Grup: Moderators

View PostAndreiSym, on 31 decembrie 2022 - 14:33, said:

Are cineva vreo idee cum se poate face?
Depinde ce anume vrei sa instalezi.

In general programele/jocurile respecta "environment variable", in esenta cel care a dezvoltat jocul iti poate spune unde (in registri) se gaseste locatia corecta

sorin147

sorin147

Senior Member

Sau poate adauga jocul in Add/Remove si prima data te uiti acolo.

tEo

tEo

Senior Member

View PostAndreiSym, on 31 decembrie 2022 - 15:41, said:

Sa zicem ca eu vreau sa imi instaleze pe calea asta: E:\Steam\steamapps\common\RailWorks, evident ca nu toti cei care instaleze o sa aiba aceeasi cale, dar ma intereseaza ca indiferent de unde este instalat, sa gaseasca acest folder (Railworks) si sa instaleze in el.

tu instalezi un addon al unui joc deja existent sau un joc NOU?

pentru ca daca e addon, atunci trebuie sa cauti prin registrii unde este instalat jocul deja existent.eventual poti folosi daca ai acces la functii de genul IF.... THEN (asta presupunind ca sti unde se gaseste calea implicita a jocului).

iar daca e joc nou se instaleaza UNDE-I SPUI TU, sau unde alege cel ce instaleaza (daca are aceasta posibilitate).

uite cum arata un astfel de installer:

[ https://installforge.net/themes/InstallForge/images/installforge_3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

dupa cum vezi in partea de jos a imaginii, ai posibilitatea de a declara o cale de instalare si de a lasa sau nu pe cel ce instaleaza aplicatia sa modifice sau nu aceasta cale.

Edited by tEo, 31 December 2022 - 17:21.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate