Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Despre oale, cratite si tigai
Last Updated: Nov 02 2023 15:12, Started by
Puferiu_
, Dec 30 2022 12:32
·
10
#19
Posted 30 December 2022 - 16:53
#20
Posted 30 December 2022 - 17:21
Grill Heinner folosit doi-trei ani versus ceaun dintotdeauna:
Attached Files |
#21
Posted 30 December 2022 - 17:50
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SpSO3ffleTM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/8aVXZH5FLDU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] recomand! am doua tigai si un wok de la ei, au vreo 7-8 ani de folosire, sunt spalate periodic in masina de spalat vase, functioneaza si arata ca-n prima zi. Edited by Fane, 30 December 2022 - 17:53. |
#22
Posted 30 December 2022 - 18:16
cratițele din aluminiu ceramic sunt cele mai bune, le-am descoperit recent nu prind mâncarea și se curăță foarte ușor [ https://epromotie.ro/wp-content/uploads/2021/02/20210212_120615-300x300.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
#23
Posted 30 December 2022 - 18:24
#24
Posted 30 December 2022 - 18:28
Eu va zic ce sa nu va luati. Ce am facut cu ele, v-am zis deja. Le testez eu ca sa nu cheltuiti banii aiurea.
|
#25
Posted 30 December 2022 - 18:41
ca regula generala, cand cumperi tigai, uita-te sa aiba semnul cu masina de spalat vase netaiat. adica sa poata sa fie spalate la masina de spalat vase, dealtfel la prima spalare cu detergent o sa inceapa sa ti se lipeasca ce prajesti tu de ele.
tigaile de inox sunt si ele bune, dar trebuie sa pui in ele ce ai de prajit abia dupa ce uleiul e incins bine dealtfel ti se lipeste de tigaie. se lucreaza cu ele un pic diferit fata de o tigaie cu teflon sau ceramica. |
#26
Posted 30 December 2022 - 19:30
Cele mai bune oale si tigai sunt cele de la Glovo, TAZZ...
|
#27
Posted 30 December 2022 - 19:52
Io am ceva aluminiu, de alea de la ceaunari, de vreo 25 ani, 3 ceaoane, ceva tavi de copt, tigai si oale, inca rezista.
Mai am si cateva tigai de prajit din fonta luate de la Lidl din Franta, nu e ceva wau dar la carnati si fleica fara ulei merg. Am si ceva tefal s-au facut ca dreak, nu e ce trebuie. |
#28
Posted 30 December 2022 - 19:58
leomagic44, on 30 decembrie 2022 - 19:52, said: Am si ceva tefal s-au facut ca dreak, nu e ce trebuie. Quote Tot ce nu este folosit cum trebuie este prost! Quote tefal folosesc de multi ani si nu am patit ce ai patit tu. la tine e buba Quote Tefal sunt ok, dar evident că nu pot rezista la asemenea abuzuri. |
|
#30
Posted 30 December 2022 - 20:23
#31
Posted 30 December 2022 - 20:51
Eu nu mai inteleg nimic,initiatorul a inceput prin a hui tefalu apoi pune niste poze cu cratita heinner gasita la tomberon.
|
#32
Posted 30 December 2022 - 20:55
tehnics, on 30 decembrie 2022 - 19:30, said:
Cele mai bune oale si tigai sunt cele de la Glovo, TAZZ... Puferiu_, on 30 decembrie 2022 - 17:21, said:
Grill Heinner folosit doi-trei ani versus ceaun dintotdeauna: si eu am dat cu el de pamant, nu mai am maner, dar in rest, termidinamica, lasat sa se racoreasca, ochi sau in cel mai rau caz pe blat de lemn curatat cu apa mai calda decat el, dar nu oparita |
#33
Posted 30 December 2022 - 21:31
Cr1spy, on 30 decembrie 2022 - 13:24, said:
https://m.olx.ro/d/o...m_source=google Astea sunt cele mai bune, daca negociezi bine o poti scoate la super pret. Si Lidl comercializeaza niste imitatii ale lor, dar incomparabile calitativ. Creuset si Staub jos palaria, dar si pretul pe masura si parca totusi nu as da atat pe o oala de-a lor. Am gasit un Fontignac ovala la in jur de 250 lei acum cativa ani. E din fonta emailata. Rupe la greutate goala, nici nu spun cand e plina cu sarmale. Se comporta impecabil in timp. Acum cateva zile un Mathon rotunda 28 cm la 350 lei, la fel fonta emailata, dar alba pe interior. Peste 7 kg goala. Pe asta nu am incercat-o inca. Alea de la Lidl sunt din fonta de aluminiu. Usoare. Asta spune tot. Cele de la Ikea mi se par calitate/pret cele mai bune. Tot cumpar de la ei tigai de ani de zile si fara regret. Edited by anelise, 30 December 2022 - 21:39. |
|
#34
Posted 30 December 2022 - 22:50
#35
Posted 30 December 2022 - 23:01
Folosesc cam asa;
Tigaie de fonta de turnatoria MAE - exceptionala pentru vita, condimentata si curatata corect, merge excelent Tigaie de otel carbon de la Ikea - orice la gratar, inclusiv oua, snitele, chiftele - daca stii sa o intretii si sa folosesti cantitatea si tipul de grasime corect nu ai treaba Oale de inox - vreo 4 dimensiuni, cu capacele potrivite pentru tocanite, paste, etc. Dutch oven de fonta bruta (cred ca de la Ikea) - atunci cand vreau sa gatesc low and slow pentru multi oameni - sarmale, varza a la cluj, rasol de vita, etc. Cratita cu capac de fonta emailata de la Lidl - pentru gatit uzual la cuptor chestii pe care le pui de dimineata si ies numa bune la pranz, pentru familia restransa. Tigaie non stick de la Lidl - are suprafata non stick facuta de ceva elvetieni, fara PFOA si alte chestii toxice. |
#36
Posted 30 December 2022 - 23:03
Da, am omis detaliul acesta, desi il stiam. Iti multumesc pentru reamintire.
@arg |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users