Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Cum sa abordez discutia despre salariu la interviu?

- - - - -
  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#37
Melteanu

Melteanu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,105
  • Înscris: 28.02.2022
Fara calificare si fara experienta e imposibil de negociat,esti carne de tun.

#38
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,801
  • Înscris: 20.10.2015

View Postmarianca, on 28 decembrie 2022 - 22:34, said:

In prezent imi caut primul loc de munca. Mi-am finalizat studiile (facultate si master in domeniul psihologiei) si sunt somera.
Cred ca daca imi dau minimul ma duc... Insa nu as vrea sa le zic ... vin si pe minimul pe economie, sunt disperata... etc.

1. somera nu poti fi decat daca ai lucrat
2. vii cu master in psihologie si intrebi asa ceva?
Jesus Christ!
De ce nu ti-ai intrebat profesorii?
Adica tu cauti de munca sa sfatuiesti p-altii si ai nevoie de ajutor in domeniul in care te-ai pregatit?
Oh My God!!!

Gata, am terminat cu dusul.
Sa stii ca ma gandesc si eu sa fac psihologia la anu' asa ca cine stie, poate ma ajuti cu informatii.

Acum ia si invata de "doctori" din viata, nu de la scoala.

Tot timpul cand ai ceva de discutat despre o vanzare, pui jos "pro" so "cons" si faci un business case pe argumentele alea.
Nu prea ti-ai facut temele.

Cum as incerca eu, sa zicem ca-s deja psiholog:

"Bai, eu am facut asta din pasiune si asta ma vad facand si peste 10 ani (aici sa fii pregatita ce te-a facut sa vrei postul ala)

Uite, am facut scoala si mi-a placut atat de mult incat am aprofundat mai departe sa devin specialist in... (si SPUI pentru ce a fost masterul, SPECIFICI MOTIVUL, pentru ca asa cum ai scris aici, "am facut masterul ca" ... asa e la moda, sa ai un master).

Despre salariu... mi-ar fi placut sa pot negocia cu voi un salariu sa se apropie sau chiar sa va pun in dificultate sa-mi dati mai mult decat e prevazut la voi in buget, dar, nu pot face asta inca.
Atunci cand negociezi trebuie sa ai ce sa oferi, iar eu sunt la inceput, imi construiesc protofoliul, si sper sa incep la voi.

Ceea ce va pot oferi eu acum este pasiunea mea, concretizata in scoala si studiile post universitare (evita "master", a devenit prea popular).

Ce va pot oferi eu este interesul in a lucra cu oameni, in a cunoaste si evalua oamenii, iar acum pentru ca sunt la inceput de drum, scopul meu #1 este sa nu dezamagesc si sa-mi ridic reputatia.

De salariu nu stiu ce sa va spun, decat ca...., as prefera sa nu caut alta slujba in viitor doar din cauza salariului, pentru ca am senzatia ca o sa-mi placa aici. Ce pot zice e ca ACUM voi accepta oferta voastra pentru ca nu am destule arme sa pot negocia. Mi-ar placea insa ca salariul sa nu fie un factor personal de stres acasa sau la slujba, as prefera sa lucrez cu voi fara presiunea materiala.
"

#39
Andreysc7

Andreysc7

    3D Modeler / Automotive Artist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,662
  • Înscris: 05.02.2012

View Postpasilla, on 28 decembrie 2022 - 23:56, said:

Tu crezi ca e important ce diplome ai, sau ce expertiza in acel domeniu ?
Nu neaparat , dar dupa 5 ani de studii (sau cate a facut) sa lucrezi pe minim e cam ampulea. Probabil iti vei da seama ca in acei 5 ani puteai face ceva cu adevarat util pentru tine (formare profesionala, training-uri, etc)
Da, e o bataie de joc a angajatorului sa dea minimul pe economie unuia care a facut facultate + master dar in acelasi timp, poate vor deschide ochii si cei care fac o facultate doar ca sa fie in rand cu lumea. Cred ca dintre toti prietenii mei, doar vreo 80% lucreaza in domeniul studiat la facultate. Iar daca stau sa ma gandesc, sunt singurul care nu are facultate si castiga cel mai bine dintre ei

Quote

Insa eu am mai fost si la alte interviuri si am cerut 2000-2300 lei si mi s-a spus ca am pretentii salariale cam mari... Si au incercat sa ma abureasca prin a imi spune ca ei ofera beneficii fructe si ceai/ suc la birou....
Cum au spus ceilalti .. nu ai experienta, deci nu prea ai ce sa negociezi. Cred ca iesi mai castigata daca te angajezi la kaufland / lidl / etc . Sau eventual schimbi orasul insa din nou , fara experienta, e greu sa castigi un salariu din care sa platesti chirie / utilitati / alte cheltuieli

Edited by Andreysc7, 29 December 2022 - 10:27.


#40
lucianburjuiul

lucianburjuiul

    Unserious member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,604
  • Înscris: 12.06.2010
Ca sa negociezi ceva ai nevoie de atuuri. (Exemplul ca atare e luat din jocul de carti. La bridge de ex licitezi levatele pe care le vei face pe axa, functie de ce raspuns ai de la partener.)  Ori tu nu prea ai atuuri in mana. Singurul atu al tau e in mana angajatorului, daca are nevoie stringenta de forta de munca, lucru pe care nu-l stii. Ce poti oferi ca sa-l convingi sa te angajeze pe tine? Ce poti oferi mai mult decat alti candidati pentru acelasi post?

Sinceritatea ar fi unul dintre atuurile tale. In cateva saptamani/luni se descopera orice minciunica scrisa in CV la calitati/deprinderi. Dorinta de a invata ceva nou si puterea de munca iar sunt aspecte de luat in considerare. O limba straina sau mai multe, abilitatea de a opera pe calculator (excel, powerpoint sunt plusuri, viteza de redactare, paginatie, rapiditatea de a scrie/trimite un email), carnetul de conducere sunt chestii care te pot ajuta. Team-player - integrarea in colectiv, disponibilitatea de a face ce altii urasc sa faca (fotocopii, redactare, ore suplimentare, preluarea apelurilor) te vor ajuta si pe tine si colectivul. Prezenta de spirit. Si nu in ultimul rand inocenta cu care vine un absolvent tanar, care poate emite o parere fie ea si proasta. Nu trebuie sa-ti fie frica de a gandi out of the box. Astea sunt pe scurt aspecte pe care le cauta un angajator. Banii merg in subsidiar. Daca esti fasneata si aduci plusvaloare, in cateva luni un angajator corect te va recompensa la fel de corect.

De tine depinde.

#41
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,025
  • Înscris: 24.02.2006

View Postmarianca, on 28 decembrie 2022 - 22:34, said:

In prezent imi caut primul loc de munca. .....Cred ca daca imi dau minimul ma duc... Insa nu as vrea sa le zic ... vin si pe minimul pe economie, sunt disperata...
Nu stiu cum sa raspund la intrebarea (pe care o anticipez): "Ce asteptari salariale aveti?"
esti intr-o situatie mai buna decat crezi (referindu-ne strict la valoarea salariului). singurul raspuns pe care trebuie sa-l dai este "de la minimul legal in sus", insotit de un zambet.
chestia asta are mai multe scopuri:
- in primul rand, nu dai tu un interval  sau o valoare (evident ca orice salariu este peste minimul legal, deci nu se poate considera ca ai dat vreo valoare clara)
- in al doilea rand, iti mareste sansele de angajare (cum spuneai si tu, daca dai o valoare si e peste ce vor ei, s-ar putea sa nu negocieze, desi tu ai fi dispusa sa o faci)
- in al treilea rand (si asta s-a mai spus deja), intrarea in domeniul muncii are valoare intrinseca; chiar daca mergi pe salariul minim, acolo o sa ai colegi, o sa afli de la ce firme au venit si unde se mai duc, cam care sunt salariile si pe unde este bine sau rau. dupa 3 luni de munca acolo, o sa fii intr-o pozitie mult superioara celei de acum, chiar daca nu si din punct de vedere financiar.

#42
smoke

smoke

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,725
  • Înscris: 08.10.2004

View PostTsunnnami, on 29 decembrie 2022 - 10:21, said:


1. somera nu poti fi decat daca ai lucrat


aveai 6 luni somaj dupa studii superioare, fara sa lucrezi. nu cred ca s-a schimbat...

#43
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,801
  • Înscris: 20.10.2015

View Postsmoke, on 29 decembrie 2022 - 10:58, said:

aveai 6 luni somaj dupa studii superioare, fara sa lucrezi. nu cred ca s-a schimbat...
Asta n-am stiut.
Pentru mine somaj nu e decat o asigurare platita tot de tine. In Romania e posibil unde rar e ceva logic

#44
AlaDinCopac

AlaDinCopac

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 23.01.2022

View Postmarianca, on 28 decembrie 2022 - 22:34, said:

Ce salarii se ofera ca Junior in domeniul resurse umane (firma romaneasca)? Cat ar fi decent sa cer/ accept ca salariu?
E prea mult sa cer 2000 - 2500? Gresesc daca accept minimul pe economie?
Vezi agregatoarele de salarii de pe net. Un simplu google search "salarii HR"  si ai fi vazut numai agregatoare de salarii.

Consultant resurse umane - 3.300 lei
Inspector resurse umane – 3.100 lei
Junior HR specialist - 2.950 lei
Analist servicii clienți - 2.800 lei
Asistent resurse umane - 2.500 lei
Sursa: https://www.wall-str...tarii.html#gref

Atentie: prin junior se intelege cel putin un an experienta(pe care tu nu o ai).Deci Junior HR specialist - 2.950 lei net, ar fi maximul cu tot cu bonuri de masa + ore suplimntare.
(Iti sugerez sa ti le pui dinainte orele suplimentare dinainte, pt ca nevand experienta, firma are avantajul  si te vor munci si dupa programul legal.Fiind firma mica , probabil vei lucra si ore suplimntare gratis. De aceea trebuie sa-ti incluzi inainte orele suplimentare in oferta pe care le-o faci).

Si Asistent resurse umane - 2.500 lei net  + bonuri de masa care include neoficial ore suplimentare neplatite + posibila munca in weekend.

View PostTsunnnami, on 29 decembrie 2022 - 11:27, said:

Asta n-am stiut.
Pentru mine somaj nu e decat o asigurare platita tot de tine. In Romania e posibil unde rar e ceva logic
E logic daca stii legislatia. In Romania, facultatea este trecuta ca vechime in munca. Deci dpdv al legislatiei muncii, ea este somera, primul job fiind insusi facultatea.

Quote

au venit si unde se mai duc, cam care sunt salariile si pe unde este bine sau rau. dupa 3 luni de munca acolo, o sa fii intr-o pozitie mult superioara celei de acum, chiar daca nu si din punct de vedere financiar.
In Romania , valoarea salariului real nu  discuta. Fie o sa gaseasca colegii care o sa exagereze in sus sau in jos cu valoarea salariului, asta daca gaseste pe cineva dispus sa abordeze acest subiect
chiar si in gluma, pentru ca o clauza standard din CIM spune clar ca nu ai voie sa aduci in discutie valoarea salariul tau, nimanui, ci doar managerului tau.

#45
victor29cr

victor29cr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,438
  • Înscris: 04.06.2016
Se pare ca s-au format doua tabere.
Una care nu ar lucra peste minimul pe economie, chiar daca ar insemna sa stea acasa.
Alta care o indeamna pe domnisoara sa accepte minimul si sa se apuce sa prinda experienta.

Din ce pot eu deduce este ca marianca nu plateste chirie.
IN acest minunat caz, cu un pic de efort, chiar si minimul pe economie ar fi de ajuns sa fie la limita existentei luna de luna, dar sa conteze pe un job, pe un salariu, pe un card de credit.
De fapt, ea intreaba cum sa aduca in discutie ca as accepta si minimul numai sa i-l dea.
Nu daca este etic.

In afara de 3-4 postari, toate-s offtopic.

Intr-adevar, firmele au un barem.
Cand "licitezi" putin, ei sunt oarecum obligati sa iti dea mai mult daca esti sub minimul bugetului.
Acum 6 ani ma oferisem peste X euro pe ora cu mult sub piata, iar dupa ce am fost ales, firma de recrutari a marit oricum pretul la minimul standard ce era atunci fara sa ceara nimeni.
Nu stim daca marianca este intr-un asemenea procedeu de interviu, nu toata lumea apeleaza la firme de recrutari unde se dau niste comisioane IMENSE. Ca o paranteza, cei care m-au recrutat au o marja de 45% peste ce iau eu brut.

Marianca, daca ar fi sa tragi linie din ce s-a spus aici, concluzia ar fi ca sa le exprimi ca important pesntru tine este un loc unde iti poti practica pasiunea iar ca si salariul esti flexibila. Daca esti fortata sa spui o cifra oricum, spune-le 2,000 insa cu mentiunea ca esti dispusa sa negociezi daca nu te incadrezi in standarde sau baremul lor. Esti psiholog, sigur gasesti o maniera frumoasa sa le expui asta.

Unicredit tiriac, filiala de leasing mereu cauta operatori call center, si nu vor decat romana, daca nu stii engleza. Acolo era 2,200net + bonuri + ceva mici sporuri.
Multe site-uri din Romania au o pagina numira "cariere / cariera". Trimite-le tu cv-ul chiar daca nu le gasesti jobul postat.

Ia-o ca pe un joc de numere. Aplica la cat mai multe joburi, iar la final vezi raportul, x din Y. Daca 0.5% este rata de succes, aia sa fie  si gata.

#46
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,801
  • Înscris: 20.10.2015

View PostAlaDinCopac, on 29 decembrie 2022 - 11:56, said:

E logic daca stii legislatia. In Romania, facultatea este trecuta ca vechime in munca. Deci dpdv al legislatiei muncii, ea este somera, primul job fiind insusi facultatea.

Ma refer la faptul ca legislatia nu e logica atunci.
Dpmdv nu poti avea somaj daca n-ai cotizat.

Ma rog, nu e asta singurul lucru ilogic din Romania, din pacate

#47
AlaDinCopac

AlaDinCopac

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 23.01.2022
Doar nu Romania a inventat chestia asta, ci UE.

#48
stefians

stefians

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,184
  • Înscris: 12.09.2019
Daca o fi facultate daia la distanță cum fac mulți....si vecina mea are facultate si femeia de servici de la grădiniță..deci cred că depinde foarte mult ce facultate ai...

Asta pentru că mulți va aratati scandalizati de nivelul mic initial al salarizării

#49
wertyck

wertyck

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,520
  • Înscris: 13.03.2005
La interviu conteaza cum stii sa te vinzi, chiar daca nu ai experienta profesionala, ca e primul job, ai o anumita experienta de viata, de interactiune sociala, pe baza careia poti face fata unui interviu, mai ales ca tu vrei sa te angajezi pe un post in care tu vei fi de partea cealalta a baricadei, la urmatoarele interviuri, daca te angajezi la ei.

Este intotdeauna dificil sa raspunzi la intrebarea "Ce asteptari salariale aveti?", mai ales atunci cand esti in cautarea primei tale slujbe si nu ai experienta de munca relevanta. In general, este important sa ai o idee despre cat ar trebui sa castigi, astfel incat sa te asiguri ca esti platit echitabil, dar totodata sa nu iti subestimezi valoarea.
Pentru a determina ce salariu ar trebui sa ceri, este util sa faci o cercetare in domeniu si sa afli care sunt salariile medii pentru pozitiile similare. De asemenea, ar trebui sa tii cont de experienta ta, abilitatile si cunostintele tale, precum si de nivelul de responsabilitate al pozitiei pentru care aplici.
In ceea ce priveste salariile pentru pozitia de Junior Recruiter in Romania, acestea pot varia considerabil in functie de mai multi factori, cum ar fi marimea si industria companiei, locatia, nivelul de experienta al candidatilor si alte aspecte.  
In cele din urma, este important sa ai o discutie sincera cu potentialul angajator despre asteptarile tale salariale. Ar trebui sa te asiguri ca ai o cifra in minte, dar sa fii deschis la negocieri daca este cazul. Nu trebuie sa iti subestimezi valoarea, dar totodata nu trebuie sa ceri un salariu prea mare fata de piata si fata de ceea ce poti oferi. Este important sa gasesti un echilibru si sa fii realist in ceea ce priveste asteptarile tale salariale.

#50
marianca

marianca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 12.02.2019

View Poststefians, on 29 decembrie 2022 - 16:17, said:

Daca o fi facultate daia la distanță cum fac mulți....si vecina mea are facultate si femeia de servici de la grădiniță..deci cred că depinde foarte mult ce facultate ai...

Asta pentru că mulți va aratati scandalizati de nivelul mic initial al salarizării
Am terminat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

View Post_Smiley_, on 29 decembrie 2022 - 10:57, said:

esti intr-o situatie mai buna decat crezi (referindu-ne strict la valoarea salariului). singurul raspuns pe care trebuie sa-l dai este "de la minimul legal in sus", insotit de un zambet.
chestia asta are mai multe scopuri:
- in primul rand, nu dai tu un interval  sau o valoare (evident ca orice salariu este peste minimul legal, deci nu se poate considera ca ai dat vreo valoare clara)
- in al doilea rand, iti mareste sansele de angajare (cum spuneai si tu, daca dai o valoare si e peste ce vor ei, s-ar putea sa nu negocieze, desi tu ai fi dispusa sa o faci)
- in al treilea rand (si asta s-a mai spus deja), intrarea in domeniul muncii are valoare intrinseca; chiar daca mergi pe salariul minim, acolo o sa ai colegi, o sa afli de la ce firme au venit si unde se mai duc, cam care sunt salariile si pe unde este bine sau rau. dupa 3 luni de munca acolo, o sa fii intr-o pozitie mult superioara celei de acum, chiar daca nu si din punct de vedere financiar.
"de la minimul legal in sus". O idee buna. As zice de la minimul legal pana in 2500 lei. Nu as vrea sa creada ca ii iau la misto cu "in sus" si sa zica ... uite asta vrea 5000 lei si nu are experienta, tinerii nu mai vor sa munceasca ... etc.

View Postvictor29cr, on 29 decembrie 2022 - 12:29, said:

Se pare ca s-au format doua tabere.
Una care nu ar lucra peste minimul pe economie, chiar daca ar insemna sa stea acasa.
Alta care o indeamna pe domnisoara sa accepte minimul si sa se apuce sa prinda experienta.

Din ce pot eu deduce este ca marianca nu plateste chirie.
IN acest minunat caz, cu un pic de efort, chiar si minimul pe economie ar fi de ajuns sa fie la limita existentei luna de luna, dar sa conteze pe un job, pe un salariu, pe un card de credit.
De fapt, ea intreaba cum sa aduca in discutie ca as accepta si minimul numai sa i-l dea.
Nu daca este etic.

In afara de 3-4 postari, toate-s offtopic.

Intr-adevar, firmele au un barem.
Cand "licitezi" putin, ei sunt oarecum obligati sa iti dea mai mult daca esti sub minimul bugetului.
Acum 6 ani ma oferisem peste X euro pe ora cu mult sub piata, iar dupa ce am fost ales, firma de recrutari a marit oricum pretul la minimul standard ce era atunci fara sa ceara nimeni.
Nu stim daca marianca este intr-un asemenea procedeu de interviu, nu toata lumea apeleaza la firme de recrutari unde se dau niste comisioane IMENSE. Ca o paranteza, cei care m-au recrutat au o marja de 45% peste ce iau eu brut.

Marianca, daca ar fi sa tragi linie din ce s-a spus aici, concluzia ar fi ca sa le exprimi ca important pesntru tine este un loc unde iti poti practica pasiunea iar ca si salariul esti flexibila. Daca esti fortata sa spui o cifra oricum, spune-le 2,000 insa cu mentiunea ca esti dispusa sa negociezi daca nu te incadrezi in standarde sau baremul lor. Esti psiholog, sigur gasesti o maniera frumoasa sa le expui asta.

Unicredit tiriac, filiala de leasing mereu cauta operatori call center, si nu vor decat romana, daca nu stii engleza. Acolo era 2,200net + bonuri + ceva mici sporuri.
Multe site-uri din Romania au o pagina numira "cariere / cariera". Trimite-le tu cv-ul chiar daca nu le gasesti jobul postat.

Ia-o ca pe un joc de numere. Aplica la cat mai multe joburi, iar la final vezi raportul, x din Y. Daca 0.5% este rata de succes, aia sa fie  si gata.
Corect. M-as duce si pe minim. Insa nu as vrea sa le zic vin si pe minim doar angajati-ma. Poate ei au buget sa dea 2200 lei... Incerc sa nu imi dau cu stangul in dreptul.

#51
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,025
  • Înscris: 24.02.2006

View Postmarianca, on 29 decembrie 2022 - 16:52, said:

...."de la minimul legal in sus". O idee buna. As zice de la minimul legal pana in 2500 lei. Nu as vrea sa creada ca ii iau la misto cu "in sus" si sa zica ... uite asta vrea 5000 lei si nu are experienta, tinerii nu mai vor sa munceasca ... etc....
nu castigi absolut nimic stabilind o limita clara ("minimul legal" nu se pune Posted Image ).
ajuta sa intelegi faptul ca interviurile astea de inceput sunt pt eliminarea candidatilor, nu pentru selectarea lor. ei au 10-20 de CV-uri si in urma interviurilor spera sa ramana cu 3-4. orice chestie care iese din intervalul lor te sterge de pe lista. e posibil sa elimine candidatii care au spus ca vor 2.500 lei, de exemplu, iar ulterior sa negocieze la 3.000 lei (cu cei 3-4 ramasi). singurul raspuns corect in situatia ta e sa nu dai absolut nici o valoare (indiferent ca e minim sau maxim), astfel incat sa nu aiba motive sa te taie de pe lista.

expresia "de la minimul legal in sus" iti permite, printre altele, sa spui la interviul final "acum ca am inteles mai bine cerintele postului si asteptarile voastre, cred ca un salariu potrivit ar fi de 2.500 lei". una e sa pronunti "2.500" atunci cand au zeci de cv-uri si vor sa elimine din ele si alta e sa spui asta atunci cand deja au ramas la 2-3 persoane si stiu ca e posibil sa fie nevoiti sa ia de la capat procesul de cautare. vor fi mai flexibili la sfarsit, dar trebuie sa ajungi acolo.

ps: inca ceva: atunci cand se pronunta un interval salarial, angajatul isi doreste de fapt maximul acelui interval, iar angajatorul isi doreste de fapt minimul acelui interval. din cauza asta chiar si o valoare maxima te poate descalifica (or sa creada ca te astepti la 2.500, chiar daca tu ai spus "de la minimul legal pana in 2500").

Edited by _Smiley_, 29 December 2022 - 17:39.


#52
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,801
  • Înscris: 20.10.2015

View PostAlaDinCopac, on 29 decembrie 2022 - 16:12, said:

Doar nu Romania a inventat chestia asta, ci UE.

Unde-am spus eu ca in Europa totul este logic?

Iar eu am trait mai mult in America de Nord

#53
stefan0011

stefan0011

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,334
  • Înscris: 01.09.2021
Pai te angajezi pe post de hr și nu știi sa răspunzi la întrebarea asta? Se presupune ca tu vei pune întrebarea asta viitorilor candidați, dacă vei fi angajata. Nu te au învățat în facultate? Era de așteptat ca tu, cu studii în domeniu, sa ne înveți pe noi cum sa abordam problema, și nu invers. Pe bune acum, fără nicio răutate sau ironie.

Edited by stefan0011, 30 December 2022 - 00:29.


#54
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,025
  • Înscris: 24.02.2006
nu te invata nici o facultate chestiile astea. intri undeva ca junior si acolo "furi meseria", invatand de la cei mai experimentati si din greseli.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate