![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Fiabilitate Kingston vs SanDisk.
Last Updated: Dec 28 2022 15:57, Started by
max_01
, Dec 27 2022 17:36
·
2

Posted 27 December 2022 - 17:36

Ca și fiabilitate, se poate vorbi de o egalitate între cei doi mari producători, Kingston și SanDisk?Inclusiv la carduri sau memorii USB?Produse cu anumite defecțiuni de fabricație exista la orice producător.
Edited by max_01, 27 December 2022 - 17:39. |
Posted 27 December 2022 - 17:45

Am avut multe carduri, mai existau sandisk-uri defecte, kingston am avut mai putine, insa nu am avut probleme la ele. Dar nu pot sa spun ca sandisk sunt rele.
|
Posted 27 December 2022 - 17:53

Un card sandisk ultra de 64 mi s-a bulit într-un telefon ce rula winmobil și un kingston de 32 într-un telefon cu android. Ambele erau în garanție, s-au schimbat fără probleme.
|
Posted 27 December 2022 - 18:02

Depinde de produs, ca nu poti compara consumer cu enterprise de exemplu.
|
Posted 27 December 2022 - 18:27

Comparati produse MADE in CHINA.
Indiferent de brand, toate sunt fabricate dupa acelasi standard, in 2-3 fabrici diferite. Am card micro SD San bulit, am si stick USB Kingston de 64 GB cu toane. Cand merge, cand nu. Si un stick USB Verbatim care si-a facut downgrade la USB 1.1 singur, dupa ca a functionat ani buni la standard USB 2.0. |
Posted 27 December 2022 - 21:54

Orice produs pica mai devreme sau mai tarziu.
Vorbind despre memorii aici, SSD, card, pot pica din mai multe motive, inclusiv numarul de scrieri pe ele. Dar ca sa comparam un brand cu altul e greu, fiecare au game entry level si game de varf, asadar ar trebui comparate modele exacte. In orice caz, personal prefer Kingston. Am avut experiente foarte bune cu produsele lor. |
Posted 27 December 2022 - 22:57

Pana azi, datorita unor opinii exprimate de unele persoane, in trecut, am avut impresia, ca SanDisk este superior, ca și fiabilitate, Kingstonului.
|
|
Posted 28 December 2022 - 08:07

Daca vorbim de carduri SD premium pentru camere foto, multi cautau si recomandau modele SanDisk, precum cele Extreme Pro, care sunt clar diferite fata de Ultra, vizibil mai lente, ieftine. Dar Kingston au si ei Canvas Go Plus si Canvas React Plus care sunt foarte bune, foarte rapide, ba chiar si gama mai ieftina Canvas Select Plus e foarte buna. Au experienta cu memoriile flash, RAM, etc.
La SSD intern, Kingston au mult mai multe modele si popularitate, atat modele foarte ieftine care sunt asa si asa, modele medii care sunt de multe ori best-buy pentru cei intr-un buget mic, dar si modele mai performante. SanDisk mai putin auzi de ei la SSD intern, mai putini recomanda, ceea ce e diferit fata de WesternDigital care ii detin. La SSD extern, SanDisk au cateva modele foarte solide care sunt foarte populare pentru rezistenta lor, Kingston clar mai putin, dar tot modele foarte bune sau interesante. Deci pe langa ce am zis mai sus, ca in comparatie trebuie comparat model exact cu model exact, au o gama destul de larga si daca pentru foto sunt mai populare SanDisk in general desi automat mai multi se plang de ele (matematica aici), pe partea de SSD, Kingston au o selectie mai larga, sunt mai populare, recomandate per total. |
Posted 28 December 2022 - 09:28

Și la memorii USB cred ca cele doua firme sunt la fel.
|
Posted 28 December 2022 - 10:39

Am folosit carduri San Disk si Kingston in diferite gadgeturi , telefoane, playerele mp3 portabile..
Nici unul nu a făcut figuri ,gen să numai poată fi citit ,ori sa pierd datele de pe el, încă am card Kingston de prin 2006 utilizat intens si care încă are date pe el. In schimb să fugiți ca dracu de tămâie de Hama . Am luat unul in urma cu vreo 4-5 ani ,m-am bucurat că e mai ieftin .S-a bulit din senin după o săptămână,l-am dus înapoi si mi-am recuperat banii. |
Posted 28 December 2022 - 12:52

Posted 28 December 2022 - 13:04

red46, care este echivalentul SanDisk la acest Kingston?
https://www.amazon.c...e/dp/B09DVPH8NQ Din recenzii rezulta ca lumea este mulțumită de calitatea produsului care are raportul preț calitate foarte bun. Dacă nu ma înșel, producătorul Kingston oferă 5 ani garanție la asa ceva iar magazinele, 24 luni. Multe memorii SanDisk se încing foarte tare la scriere. Edited by max_01, 28 December 2022 - 13:08. |
|
Posted 28 December 2022 - 13:57

Chiar nu ma înșel, Kingston oferă 5 ani garanție la memoria USB a cărui link l-am postat.
https://www.kingston...atatraveler-max Si SanDisk oferă tot 5 ani garanție la memoriile USB. |
Posted 28 December 2022 - 14:58

Ala e SSD deja. Ma refeream la DataTraveler G3 / Exodia care sunt foarte populare.
|
Posted 28 December 2022 - 15:57

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users