Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Roger Water - Wait for her

Recomandare medic chirurg , speci...

Cabina dus - pereti faianta - pro...

Silver Crest True Wireless Blueto...
 Noua locatie a spitalului chirurg...

Parcare ADP

Adoptie catel de talie mica

tur virtual imobiliare
 Ghimbal pentru telefon și ca...

O intrebare legata de chec sau co...

Sfat laptop 3500-4000 lei

Refresh rate Lenovo LENOVO IdeaPa...
 Shazam: The Fury of Gods (2023)

Initializare facila mai multe var...

Pete ciudate aparute pe balcon

Unde gasesc acest tip de surub?

miros de mucegai dar fara mucegai

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

ldpe

ldpe

Guru Member

• Grup: Senior Members
"Salteaua patului e pusa pe somiera sau pe placaj? Ce tip de saltea este și de când o ai?"
Posted Image aici e cheia !
Nu se vede dar se simte - salteaua , ridica salteaua si vei vedea minunea . Salteaua trebuie intoarsa periodic teoretic, practic se intoarce : daca se rupe patul, daca zugravesti, daca schimbi salteaua ...

odastramosilor

odastramosilor

resemnat

nu e nici o saltea, e de sub parchet.

ldpe

ldpe

Guru Member

"e de sub parchet"
Salteaua era rezolvarea simpla, parchetul e ...dezastru Posted Image

odastramosilor

odastramosilor

resemnat

View Postldpe, on 25 decembrie 2022 - 23:01, said:

"e de sub parchet"
Salteaua era rezolvarea simpla, parchetul e ...dezastru Posted Image
pai ce rezolvare e daca nu rezolva?
nu e complicat nici cu parchetul, doar e cu clickuri... incepe intr-un loc sa desfaca pana da de buba, n-are decat sa numeroteze bucvatile de parchet ;)

dev2000

dev2000

Junior Member

• Grup: Junior Members
Am diverse carti cumparate de la anticariate cu 20-30 ani in urma - pana de curand nu-si faceau simtita prezenta. In ultimul an cateva au inceput sa miroasa a mucegai - am aflat de curand ca au fost scoase din biblioteca si citite - probabil au avut ocazia sa prinda ceva umezeala din aer si sporii vechi de zeci de ani s-au activat. Nu stiu daca asta ar putea fi o explicatie si la problema in cauza

doxan

doxan

Fenomenul

View Postsamoilaaa, on 25 decembrie 2022 - 16:21, said:

Buna ziua si craciun fericit

Intr-una din camere este un miros puterninc de mucegai si nu imi dau seama de unde , pe pereti nu sunt urme de mucegai , am dat si dulapul la o parte si nimic

daca stai in camera te obisnuiesti cu mirosul si parca nu se simte dar dupa ce vii de afara mirosul este foarte intens , de la ce ar putea fi ?
Pot sa fie plosnite, din pacate.

samoilaaa

samoilaaa

Junior Member

• Grup: Members

View Postodastramosilor, on 25 decembrie 2022 - 23:29, said:

pai ce rezolvare e daca nu rezolva?
nu e complicat nici cu parchetul, doar e cu clickuri... incepe intr-un loc sa desfaca pana da de buba, n-are decat sa numeroteze bucvatile de parchet Posted Image
am dat dulapul la o parte ( m am chinuit un pic ca e lung 2.75 m ) si am gasit acolo pete albe pe parchet si pe partea de jos a dulapului , cineva care se pricepe cat de cat a spus ca nu poate fi de sub parchet ca faceam si in alta parte , a spus ca e din cauza ca dulapul era lipit de perete si nu se putea aerisi deloc

sa fie oare din cauza asta ?

AzADumitru

AzADumitru

Member

• Grup: Members

View Postldpe, on 25 decembrie 2022 - 22:03, said:

"Salteaua patului e pusa pe somiera sau pe placaj? Ce tip de saltea este și de când o ai?"
Posted Image aici e cheia !
Nu se vede dar se simte - salteaua , ridica salteaua si vei vedea minunea . Salteaua trebuie intoarsa periodic teoretic, practic se intoarce : daca se rupe patul, daca zugravesti, daca schimbi salteaua ...

In loc de placaj sau penibilul de somiera care se poate cumpara, iti recomand scanduri , latime de 10-15cm (de la Dedeman , cel mai leftin - Brad). In functie de latimea si lungimea patului cumperi niste scanduri, le tai la latimea patului, lasi loc intre ele ~7-10cm. Apoi pui salteaua. Cu siguranta o sa ai aer de jos si o sa dormi mai bine decat pe mizeria ala de somiera care arata foarte aiurea si care in general se duce rapid.

corinadaniela

corinadaniela

Guru Member

• Grup: Moderators

samoilaaa, pe 07 ianuarie 2023 - 14:10, a scris:

am dat dulapul la o parte ( m am chinuit un pic ca e lung 2.75 m ) si am gasit acolo pete albe pe parchet si pe partea de jos a dulapului , cineva care se pricepe cat de cat a spus ca nu poate fi de sub parchet ca faceam si in alta parte , a spus ca e din cauza ca dulapul era lipit de perete si nu se putea aerisi deloc

sa fie oare din cauza asta ?

Cu siguranță.
Scoate și hainele din dulap, din partea de jos, sa verifici dacă nu cumva mucegaiul a pătruns și acolo.
Și lasa măcar 5 cm între dulap și pereți.

sandel1

sandel1

Senior Member

...iar în partea din spate a dulapului poți face cu o carotă niște găuri de ventilare

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate