![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Montare suport de perete tv, rotativ, in colt
Last Updated: Dec 25 2022 16:53, Started by
mihaisilcom
, Dec 23 2022 19:25
·
3

Posted 23 December 2022 - 19:25

Buna ziua,
Trebuie sa montez un televizor Hisense cu diagonala de 50" si latimea de 112 cm pe un perete in colt ( cat mai aproape de cele 2 ziduri aflate la 90grade) la un unghi de cca 45 grade fata de perti. La un perete am o usa iar la celalata un geam. Televizorul are 9,8Kg. si vesa 200x300 (OxH) si el se "intinde" pe ipotenuza triunghiului dreptunghic.Problema este ca pentru asta Suportul rotativ trebuie sa fie extensibil la cca 60 de cm (poate chiar 65 daca mai gresesc cu ceva) fata de perete. NU gasesc nicaeri aceste cote de extensie ale suportului . Greutatea nu cred ca este o problema chiar daca este intins suportul. A mai montat cineva pe colt? Multumesc de ajutor |
Posted 23 December 2022 - 20:00

Iei unul din asta și înlocuiești bara pătrată cu una de lungime mai mare.
Pui una de cat ai nevoie. ![]() Edited by dorin_2k, 23 December 2022 - 20:00. |
Posted 23 December 2022 - 20:13

Iei unul din asta și înlocuiești bara pătrată cu una de lungime mai mare. Pui una de cat ai nevoie. ![]() |
Posted 23 December 2022 - 20:18

Iei unul din asta și înlocuiești bara pătrată cu una de lungime mai mare. Pui una de cat ai nevoie. ![]()
Bun și așa. Nu mai ai de găurit la capete astfel. Edited by mihaisilcom, 23 December 2022 - 20:28. |
Posted 23 December 2022 - 20:49

Nu îți trebuie freza.
E un profil dreptunghiular cu 2 gauri la capete. Nu e mai ușor să iei bara și să ii dai 2 gauri decât să tai bara originala și să sudezi in mijloc un prelungitor? Eu as prefera sa pun o alta bara și să dau 2 gauri decât să tai și să sudez, pilesc, vopsesc. |
Posted 23 December 2022 - 21:02

Nu îți trebuie freza. E un profil dreptunghiular cu 2 gauri la capete. Nu e mai ușor să iei bara și să ii dai 2 gauri decât să tai bara originala și să sudezi in mijloc un prelungitor? Eu as prefera sa pun o alta bara și să dau 2 gauri decât să tai și să sudez, pilesc, vopsesc. |
Posted 23 December 2022 - 21:15

Ii mai faci 2-3 gauri. Daca e perete de beton, pui 2 conexpanduri și tine sigur.
|
Posted 23 December 2022 - 21:22

Nu îți trebuie freza. E un profil dreptunghiular cu 2 gauri la capete. Nu e mai ușor să iei bara și să ii dai 2 gauri decât să tai bara originala și să sudezi in mijloc un prelungitor? Eu as prefera sa pun o alta bara și să dau 2 gauri decât să tai și să sudez, pilesc, vopsesc.
Ii mai faci 2-3 gauri. Daca e perete de beton, pui 2 conexpanduri și tine sigur. |
Posted 23 December 2022 - 21:43

Poți pune o bară între pereți și pui un sport simplu.
Suportul extensibil nu e obligatoriu să îl prinzi în colț, îl poți prinde pe oricare dintre cei doi pereți sau poate din tavan. Edited by PoeOvidiu, 23 December 2022 - 21:44. |
Posted 23 December 2022 - 22:00

Suport de tavan care permite rotirea tv-ului in toate axele, as zice si eu. Sau suport lateral SOLID, cu reglaj in 3 axe. Daca e limitat in reglaje tv-ul poate ramane stramb.
Eu am pus tipul asta, dar nu in colt. https://www.emag.ro/...l/pd/DZ6J3YMBM/ |
|
Posted 23 December 2022 - 22:17

Unul cu 6 puncte de fixare in perete
![]() |
Posted 23 December 2022 - 23:00

Tipul asta de suport are "veriga slaba" teava patrata (doar una) din spatele placii VESA. Cele 6 conexspanuri sunt ok, teava patrata si cuplajele cam .... Bine, au utilizat materiale conform calculelor.
Am vazut la suportul meu (suport de 10kg, tv de 28Kg) cum balanseaza extins la 30cm de perete. |
Posted 24 December 2022 - 04:59

Vezi ca cu ca departezi tv-ul de perete cu atat iti creste momentul incovoietor si forta de smulgere pe dibluri si in general cresc toate fortele pe toate componentele suportului.
E bun sfatul cu prelungirea tevii doar daca recalculezi fortele din suport si reduci capacitatea suportului corespunzator. Adica daca suportul ducea 25 de kilograme, poate dupa extensie o sa duca doar 10. Daca se mai agata si copilul de tv cand e extins la maxim, sa nu se trezeasca cu el in cap. |
Posted 24 December 2022 - 08:09

Exista suport TV pentru prindere pe colt, montarea se face pe ambii pereți.
https://eurostoc.ro/...itate-35kg.html |
Posted 25 December 2022 - 16:53

Pe tine cred că " te coafează" mai bine un stand de podea. E mai stabil.
https://www.okazii.r...KhoCru0QAvD_BwE Dacă ești " meșterino" poti aplica ideea colegului Ovidiu, iei o țeavă pătrată și-i sudezi 2 flanșe ( table) la capeți și iei un suport ieftin pe care il prinzi pe țeavă. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users