![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sieve - Mail filtering.
Last Updated: Dec 19 2022 16:12, Started by
dagobar
, Dec 19 2022 16:12
·
0

Posted 19 December 2022 - 16:12

Salut.
Despre Sieve: https://en.wikipedia...tering_language) Foloseste cineva Sieve ? Am configurat cu succes un script default prin ssh direct pe server pentru tot email-ul primit ca tot ce are header SPAM=yes sa fie mutat automat in folder SPAM. Am configurat Dovecot sa asculte pe portul standard 4190 protocol TCP. Clientul de email din Nextcloud se conecteaza cu succes folosind acelasi cont IMAP prin portul 4190 cu STARTTLS fara sa apara nici o eroare. La sieve filter rules pot scrie scriptul insa nu il salveaza pe server. Nu am idee daca problema este la serverul Dovecot sau clientul webmail din Nextcloud, avand in vedere ca nu am alt client IMAP+Sieve cu care sa testez. Sugestii ? Mersi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users