![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Stimulare magnetică transcraniană
Last Updated: Dec 18 2022 12:44, Started by
orthodox
, Dec 17 2022 21:34
·
3

Posted 17 December 2022 - 21:34

A încercat cineva stimulare magnetică transcraniană?
Dacă da, ce rezultate ați avut ? Eu sufăr de depresie cu fenomene psihotice și mă simt foarte obosit mai tot timpul. Văd că sunt câteva clinici care fac această procedură și promit rezultate mai ales in depresie și alte afecțiuni neuropsihice. Nu mă entuziasmez dar aș încerca măcar o ședință. Mie mi-e frică să nu îmi agraveze depresia și insomniile. Voi ce spuneți ? Mulțumesc ! |
Posted 17 December 2022 - 21:41

Nu vad cu ce ar ajuta un camp magnetic la aspectele neurologice... campurile nu fac decat sa orienteze spinul protoilor din moleculele de apa, poti incerca un MRI/RMN, au aia campuri de 5-6 Tesla
![]() Edited by andreic, 17 December 2022 - 21:45. |
Posted 17 December 2022 - 22:14

Posted 17 December 2022 - 22:50

Nu vad cu ce ar ajuta un camp magnetic la aspectele neurologice... campurile nu fac decat sa orienteze spinul protoilor din moleculele de apa, poti incerca un MRI/RMN, au aia campuri de 5-6 Tesla ![]() Ce campuri magnetice onorabile ? Oare nu-i mai intelept sa se vaccineze ? ![]() |
Posted 17 December 2022 - 23:21

Nu vad cu ce ar ajuta un camp magnetic la aspectele neurologice... campurile nu fac decat sa orienteze spinul protoilor din moleculele de apa, poti incerca un MRI/RMN, au aia campuri de 5-6 Tesla ![]() ![]() https://pubmed.ncbi....h.gov/31720969/ "Repetitive transcranial magnetic stimulation (rTMS) is a form of noninvasive brain stimulation that is used for the treatment of migraine and major depression in adults and is now being evaluated for use in other disorders." Edited by Ursul_Polar, 17 December 2022 - 23:22. |
Posted 17 December 2022 - 23:32

Posted 18 December 2022 - 01:56

Ce campuri magnetice onorabile ? ![]() [ https://clinicatineretii.ro/wp-content/uploads/2019/05/clinica-tineretii-aparatura-5-300x200.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
it's a thing ![]() ![]() Edited by andreic, 18 December 2022 - 02:04. |
Posted 18 December 2022 - 02:18

Posted 18 December 2022 - 02:32

Cei care fac terapiile astea spun ca induc niste curenti... ceea ce e logic dat fiind ca un camp magnetic variabil cauzeaza o deplasare de electroni liberi intr-un conductor sau semiconductor... insa daca tu de ex ai induce curenti asa la intamplare in pc-ul tau... nu obtii nicio aliniere ci doar un ecran albastru
![]() Edited by andreic, 18 December 2022 - 02:35. |
|
Posted 18 December 2022 - 07:02

din păcate astea-s invenții făcute să ia banii oamenilor ca să nu zic altfel
|
Posted 18 December 2022 - 12:44

orthodox, on 17 decembrie 2022 - 21:34, said:
A încercat cineva stimulare magnetică transcraniană? Dacă da, ce rezultate ați avut ? Eu sufăr de depresie cu fenomene psihotice și mă simt foarte obosit mai tot timpul. Văd că sunt câteva clinici care fac această procedură și promit rezultate mai ales in depresie și alte afecțiuni neuropsihice. Nu mă entuziasmez dar aș încerca măcar o ședință. Mie mi-e frică să nu îmi agraveze depresia și insomniile. Voi ce spuneți ? Mulțumesc ! Orice, absolut orice tratament antidepresiv poate ține în frâu depresia doar atâta timp cât el este prezent. La întreruperea tratamentului, depresia va reveni, dacă nu sunt rezolvate cauzele care au dus la apariția depresiei. Așa că, presupunând ca ar avea efect stimularea magnetica de care ai citit, odată ce o întrerupi, revii la depresie, dacă nu ai făcut și psihoterapie în paralel. Psihoterapia te poate ajuta sa găsești și sa elimini cauzele care ți-au adus depresie. Fie sunt evenimente, fie sunt persoane și situații legate de acestea, fie sunt credințe împotriva ta, fie e pur și simplu un mod de educație care te-a făcut să nu te poți adapta unor situații de altfel obișnuite. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users