Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Acces Point-uri POE

- - - - -
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#19
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,436
  • Înscris: 06.06.2006

View PostAIVV, on 27 decembrie 2022 - 11:43, said:

https://www.emag.ro/...1/pd/DRJGX3MBM/

Am incercat numai cu un AP pentru inceput, nu cu amandoua
Modelul ala nu are poe pe standard iso af/at, ci unul proprietar.
Deci nu vor merge alimentate din switch-ul ala, ci numai cu injectorul cu care au venit.
Atentie cu injectoarele alea, sa nu le folosesti mai tarziu la altceva (camere IP sau alte AP-uri), ca e posibil sa le prajesti.

#20
AIVV

AIVV

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 811
  • Înscris: 13.02.2011
Wow, ce nebunie. Cred ca dau retur la routere atunci si iau altele.

#21
TehCube

TehCube

    Railgun user

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,791
  • Înscris: 09.01.2007
Ma rog, ei iti pun la dispozitie o solutie valida. Daca le poti alimenta langa router si ai si porturi pentru ele, nu vad problema sa ramai cu astea. Macar profita de faptul ca le ai si fa niste teste de semnal, viteza, raza, etc. Poate scapi de niste batai de cap.
Daca vrei neaparat sa le alimentezi din switchul ala, atunci cauta AP-uri care suporta standardul 802.3af (switchul stie si 802.3at dar esti limitat de puterea maxima, adica il cam duci la limita cu 2x 30W, desi nu am prea vazut AP-uri sa consume 30W dar sa nu mai ai cine-stie-ce surpriza).

#22
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,436
  • Înscris: 06.06.2006

View PostAIVV, on 27 decembrie 2022 - 21:19, said:

Wow, ce nebunie. Cred ca dau retur la routere atunci si iau altele.
Ai luat mai multe?
Mai bine iei unul singur cu mai multe porturi, ca sa nu faci daisy chain.
Gen dsg-1008MP https://eu.dlink.com...ith-8-poe-ports
Duce pana la 125W (MP in coada)

Dar cum problema la tine sunt AP-urile, nu stiu daca te mai ajuta alte switch-uri.
AP-urile sunt non-standard, nu switch-urile. E posibil sa nu merga alt switch, ca astea merg pe standard, de regula.

Edited by kretzu77, 28 December 2022 - 09:10.


#23
AIVV

AIVV

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 811
  • Înscris: 13.02.2011
Scuze, am scris routere si ma gandeam la AP-uri :))
Am luat doua AP-uri si pe ele vreau sa le dau retur, teoretic solutia lor ar putea fi un compromis dar o sa mai extind reteaua cu inca 1 AP la anul si in loc sa scap de cabluri mai adaug cateva in plus fata de cum as pleca direct din router.

Edited by Ravy, 28 December 2022 - 12:48.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate