![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Organizare evenimente muzicale
Last Updated: Dec 27 2022 22:24, Started by
alekz31
, Dec 16 2022 17:27
·
1

Posted 16 December 2022 - 17:27

Va salut! In primul rand imi cer scuze daca nu am deschis topicul in zona potrivita.
Ma tenteaza de ceva timp sa dechid o firma pentru organizarea de evenimente/party-uri/concerte, you name it. Nu stiu, insa, de unde sa incep cautarile dpdv legal, iar aici nu ma refer la SRL, ci la autorizatiile propriu-zise necesare unui astfel de event. Pentru bar, sonorizare, paza, ticketing (si costurile acestora) am cat de cat habar ce si unde sa caut, participand la multe astfel de evenimente, am reusit sa imi fac o idee. Mentionez ca nu doresc sa am efectiv o locatie fixa (club), ci sa inchiriez diverse sali, corturi, hale etc. Orice sfat e bine-venit. Multumesc! |
Posted 16 December 2022 - 17:52

Pai nu poti obtine nici un fel de autorizatie pe persoana fizica
Este nevoie de firma - societate comerciala Se deschide la fel ca orice firma si alegi codul CAEN dorit In cazul asta (cred) codul CAEN e din grupa 932 In rest la fel ... sediul social ... etc.,etc. |
Posted 18 December 2022 - 16:28

Totusi cea mai buna varianta este Persoana Fizica Autorizata!
Ca pfa vei declara si vei plati anual impozit pe venitul din activitati independente 10% aplicat la venitul anual net adica venitul anual incasat - cheltuielile anuale platite pe pfa.
Pai nu poti obtine nici un fel de autorizatie pe persoana fizica Este nevoie de firma - societate comerciala Edited by strongsss, 18 December 2022 - 16:29. |
Posted 27 December 2022 - 22:12

Pai nu poti obtine nici un fel de autorizatie pe persoana fizica Este nevoie de firma - societate comerciala Se deschide la fel ca orice firma si alegi codul CAEN dorit In cazul asta (cred) codul CAEN e din grupa 932 In rest la fel ... sediul social ... etc.,etc. |
Posted 27 December 2022 - 22:24

Mda…romanu nu are ce manca, in schimb ar cheltui si ultima picatura de bani pe petreceri si muzica. Nimic nu e mai important la roman decat muzica si paharul…nu exista scumpiri de energie, nu exista scumperi de mancare, nu exista ca ai lui copii merg rupti in cur la scoala….petrecere si muzica nene.
Asta cu organizarea de petrecere si paranghelii….merge si va merge mult si bine de acum in colo. Si sa fiu la obiect…cred ca vei da pe langa cu o astfel de afacere….sunt atat de multe firme de asa ceva, incat nu cred ca mai ai loc. Dar poti incerca, o faci pe banii tai, dar personal nu cred ca va merge, mai ales la inceput. Sunt multi altii bagati mult prea bine cu relatii. Edited by cuculea, 27 December 2022 - 22:24. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users