Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Un sfat pentru un tanar care isi cauta primul job

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#19
binox

binox

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,260
  • Înscris: 17.02.2008

Quote

M-au intrebat ce salariu as dori, la primul centru am cerut 2300-2500 lei. Si deoarece nu m-au mai cautat am decis ca la centrul numarul 2 sa cer salariu minim si sa precizez ca apreciez oportunitatea de a invata... Nici ei nu m-au mai contactat.
Ar fi fost bine sa ceri un feedback, sa intelegi care e motivul pt care nu te-au angajat. Poate ai tu o problema cu prezentarea la interviu si trebuie sa o corectezi dar ca sa poti face asta mai intai trebuie sa o constientizezi. Cand te mai duci la interviuri intreaba in cat timp primesti raspunsul si daca nu-l primesti suna tu si vezi care-i treaba, incearca sa intelegi de ce nu te-au ales. De multe ori vei primi raspunsuri "politicoase" dar poate vei avea noroc si de raspunsuri sincere care te vor ajuta.
Stiu ca domeniul e mai reglementat decat altele si ca sa obtii drept deplin de practica pe langa diplome iti mai trebuie si un fel de stagiu de practica pe langa un psiholog, cam cum e la avocati, medici , etc.
Daca chiar iti place domeniul fa tot posibilul sa-ti obtii toate cele necesare practicarii meseriei. Daca pentru asta ai nevoie de un salariu din care sa te intretii intre timp, cauta ceva care sa nu te oboseasca prea mult psihic, ca sa poti invata. Decat callcenter e mult mai bine in supermarket dpdv al efortului psihic, ca sa nu mai spun ca in supermarket te si misti ceea ce te ajuta atat psihic cat si fizic.
Studiaza forumuri straine de specialitate, psihologi de succes, metode de a-ti monetiza cunostintele, cautat-ti nisa din domeniu care te poate satisface atat profesional cat si financiar.

#20
victor29cr

victor29cr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,438
  • Înscris: 04.06.2016

 Naijax, on 14 decembrie 2022 - 10:23, said:

Invizibila Posted Image

Am auzit de multe boli dar, de una invizibila n-am cunostinte Posted Image
Probabil una din bolile recente care medicina nu le recunoaste dar anecdotic sunt zeci de mii de oameni care stiu ca au ceva dar nu stiu ce.
Un exemplu este faimoasa "adrenal fatigue" care desi nu e recunoscuta de medicina, multi se vaita ca asta ar cam fi.

Initiator, bitdefender dadea acum un an 2900 net la call center pe engleza.
Partea nasoala este ca testul din engleza nu e doar conversational. Iti da niste mp3-uri unde se vorbeste in engleza, si trebuie sa le spui ce au zis. Suna mai usor decat e, dar cam asta era tot testul.

Fa-ti un profil bun pe linkedin.
Ai grija sa pui toate cuvintele importante in profil (phiholog, resurse umane, etc) orice cuvant care crezi ca l-ar cauta un recruiter. Si astepti.
Asta e tot secretul cu Linkedin, profilul sa aiba cuvintele necesare care apar la search pe sales navigator.

#21
binox

binox

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,260
  • Înscris: 17.02.2008

Quote

Din toate am invatat la maxim, iar schimbarea de angajator la maxim 2 ani a tot ridicat salariul.
Eu nu as schimba prea multe joburi la sub 2 ani.
Poate fi ok cu primul si al doielea dar dupa poate ridica suspiciuni. Stiu asta de la fostul meu sef care pe langa inginerie( domeniul in care activa) absolvise si psihologia pe care a facut-o din pasiune si probabil pt a-l ajuta in functia de manager. De vreo 2 ori a respins oameni care fusesera ok la interviu si pe care eu i-as fi angajat doar pe motivul ca aveau multe joburi in CV sub 2 ani. Atunci nu l-am inteles dar am facut-o mai tarziu cand m-am lovit de astfel de oameni. Bineinteles ca exista si exceptii dar in general sunt preferati oamenii care par stabili, mai ales intr-un domeniu ce necesita cunostinte avansate. La supermarket sau alte joburi asemanatoare unde in maxim 2 saptamani inveti tot ce-ti tebuie pt acel job e clar ca nu conteaza prea mult.

#22
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,514
  • Înscris: 26.05.2022
Decat la call center mai degraba as incerca la Lidl. Sau daca-ti place cat de cat ideea de IT ai putea sa incerci ceva de genul junior support. Ai mari sanse in special unde se lucreaza in ture/noaptea.

Ca si salarii, la LIDL am vazut ca poti sa iei undeva pe la vreo 3k (depinde de functie/oras), iar in suport 3k la inceput la vreo firma mica, 6-7k cu ceva experienta.

#23
uhu10uhu

uhu10uhu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,744
  • Înscris: 04.10.2006
Daca vrei HR junior, ia o certificare, o acreditare, ceva. Apoi nu refuza un internship de 2-3 luni, daca iti permiti, pentru a prinde un minim de experienta. Cu salariul, fiecare cum poate.
Ce am mai vazut la mine in firma, colege de la receptie au trecut la testare, apoi chiar la development, pe parcursul catorva ani. Cauta o companie care poate oferi asa ceva.

#24
Deborah77

Deborah77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 337
  • Înscris: 22.07.2008
Eu lucrez in recrutare si desi nu am experienta cu tinerii absolventi as spune ca golul ala din cv ridica suspiciuni. Nu va mai conta peste 5-7 ani, dar acum....nu te intreaba angajatorii ce ai facut in perioada asta/ Si ce le raspunzi? Mai bine inventezi ceva, ca ai calatorit,ca ti-ai ajutat sora sa creasca un copil cu nevoie speciale, nu stiu, ceva credibil. Oricum, call center sau nu, undeva trebuie sa incepi.

#25
binox

binox

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,260
  • Înscris: 17.02.2008

Quote

Mai bine inventezi ceva, ca ai calatorit,ca ti-ai ajutat sora sa creasca un copil cu nevoie speciale, nu stiu, ceva credibil.
Da, ceva credibil care sa nu afecteze jobul ( adica sa nu-ti inventezi skill-uri sau cunostinte pe care nu le ai) si sa nu fie verificabil :)
Fratele meu a trecut printr-o experienta din asta , a plecat in Germania si a stat aproape 2 ani fara job facand cursuri de limba si de specialitate.  Si-a facut CV-ul conform realitatii. A fost chemat la un interviu. Viitorului sef i-a placut de el si dupa interviu l-a sunat, i-a zis ca-l vrea dar ca politica firmei nu-i permite sa angajeze oameni cu perioade asa mari fara job si l-a sfatuit sa-si "cosmetizeze" CV-ul. L-a ascultat si de atunci lucreaza la aceeasi firma.

#26
abac

abac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,330
  • Înscris: 28.10.2018
Tu esti tanarul femeie de 25 de ani?

Vezi ca substantivul are si gen feminin in limba romana.

In principiu fara experienta nu te angajeaza nimeni decat pe posturi cu o uzura mentala uriasa gen call center. Angajatul in HR este extrem de delicat. Tu nu poti sa te angajezi pe tine, ce te califica sa evaluezi pe altii si sa ajungi sa ai soarta unor oameni pe mana?

Daca poti sa strangi din dinti si sa lucrezi fara bani o perioada, te-as sfatui sa aplici pentru un post de intern la o corporatie multinationala unde sa faci cateva luni/un an de experienta neplatita sau platita mizerabil. Experienta de acolo te va propulsa in joburi viitoare.

Edited by abac, 14 December 2022 - 11:46.


#27
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,921
  • Înscris: 18.12.2007
In HR nu exista doar posturi de recrutare asa cum in IT nu exista doar posturi de dev.
Se poate angaja si ca HR admin, HR business partner si mai sunt si alte tipuri de posturi.

#28
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,540
  • Înscris: 15.06.2004
Orice job e mai bun decat niciun job.
Castigi si ceva bani si ceva experienta.

#29
RealThing

RealThing

    paid assassin

  • Grup: Moderators
  • Posts: 28,553
  • Înscris: 06.02.2006
Pentru curiozitati legate de boli va rog consultati aria de Medicina.

#30
binox

binox

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,260
  • Înscris: 17.02.2008
Avand in vedere contextul, curiozitatea despre boala este oarecum justificata din moment ce a fost mentionata
Sunt boli care pot atrage anumite restrictii sau chiar incompatibilitati cu anumite joburi. Daca boala de care sufera initiatoarea nu se incadreaza la aceasta categorie e bine sa nu fie mentionata la interviu.
Daca te duci la interviu si spui ca ai stat 1 an jumate acasa pe motive medicale , fiind si debutant , din start iti reduci foarte mult sansele, chiar daca esti vindecat sau boala ta nu-ti afecteaza munca.

#31
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,216
  • Înscris: 06.01.2007

 marianca, on 14 decembrie 2022 - 07:58, said:

Am fost la interviu la 2 astfel de centre. Insa nu m-au mai cautat dupa primul interviu.

Daca te ajuta o comparatie, sa stii ca prin 2001 am fost la 12 interviuri si nu am fost acceptat la niciunul. Ceream 300$, care la vremea aia era considerat salariu.

Astea de la centrele alea sunt ca un cuib de viespi acolo. Nu le-o fi placut lor ceva. Ele sunt platite din banii parintilor, iar banii ii ia in principal cea care face terapia, probabil ca un procent ajunge in "firma" Fiind toate femei si toate psiholoage, habar nu au de managementul unei firme, de contabilitate si de alte alea. Au un fel de organizare adhoc, iar un posibil nou salariat care nu "produce" de la bun inceput se potriveste ca nuca in perete cu modelul lor de bisnis.
Insa, de voluntariat nu cred ca or sa fuga. Eu stiu o tipa care lucra cu o gramada de studente ca voluntare. Desi bani nu  erau deloc putini in acest bisnis. Ea a devenit un fel de mare matroana. Insa nu e rau neaparat ca s-a dus pe la tot felul de schimburi de experienta in strainatate de unde a vent cu cate ceva idei pe care le-a pus in practica prin intermediul acestor voluntare sau angajate.
Chestia e ca, inveti si esti in "carti" cand apar solicitarile din partea parintilor. Pentru ca, repet, sunt unii care nu vor renunta la serviciu pentru copilul autist si acestia nu vor avea timp fizic sa-si duca copilul si sa se ocupe de el. Unii copii au nevoie de miroring la gradinite, la scoli. Exista la scoli profesori de spriji, insa unii copii au nevoie si de prezenta terapeutului la ore sau la o parte din ore.

Fii-mea e autista. Si terapeuta cu care a lucrat cel mai bine si cel mai mult timp, prin filiera asta a ajuns la mine. Adica era o voluntara la un centru din asta. Era studenta cand am inceput colaborarea si am lucrat vreo 6 ani. Nu stia ea prea multa meserie insa era o fata ok, cinstita fata de mine, care voia sa invete, avea program flexibil, nu avea aere de mare stiutoare.
Si de la bun inceput a castigat de la mine niste sume bunicele. La inceput lucra destul de mut cu fii-mea, cam 4-5 ore pe zi lucratoare, in ultimii ani ajunsesem la o formula de 2 ore pe zi, 4 zile pe saptamana si lua cam  2500 lei de la mine. Incepusem cu un pret mai mic pe ore dar ore multe, dar spre final cu un pret mai mare, ore mai putine.
Dar ea mai lucra cu inca 4 copii, probabil platita si de-acolo cu minim 1000 lei per copil, functie de cate ore lucra cu ei. Nu stiu exact cu cat o plateau aia, dar mi-a zis ca noi eram "clientii principali", adica ne trata in felul asta cand se suprapuneau orele si necesitatile celorlalti copii. Spre final ajunsese sa fie chiar buna ca si terapeuta, doar ca fii-mea nu prea a beneficiat, au beneficiat ceilalti copii.
Noi am ajuns la ea prin coordonatoarea cu care lucram cu ea de dinainte.
Dar dupa nici un an am schimbat coordonatoarea, nu pe ea. De fapt am schimbat coordonatoarea de doua ori, nu pe ea terapeuta. Daca esti cinstita, chiar daca nu stii ce trebuie facut, lucrurile se rezolva. Ca nu se invata mare lucru in scoala si chestiile astea se invata practicandu-le.

Deci, voluntariat pana cand te gaseste un parinte. Dupa aia, te conectezi la nevoile acelui copil, sub o coordonare a uneia cu experienta care face asa ceva.
Pot exista mai multi terapeuti la un singur copil. Kineto, ABA, logopedie, posibil altele. i trebuie sa fie coordonati de catre o singura persoana, care il evalueaza periodic si stabileste directiile de actiune.

Tu, te conectezi la nevoile acelui copil si odata cu dezvoltarea lui, te dezvolti si tu. Inveti pe parcurs ce trebie sa faci, dar sa fii cinstita si sa faci cu el ce trebuie, nu ce vrei tu.
Si apoi, dupa ce scapi de perioada aia nasoala in care e nevoie de multa prezenta a ta, poti sa mai iei inca un copil, si tot asa.
Unele sunt speializate pe copii mai mari, dar acolo e nevoie de ceva mai multa psiologie, lucrurile sunt mult mai complicate. Dar cu astia micii, putin sfisticati din pdv psihologic, te descurci daca te conectezi sa cunosti copilul.
Desigur, trebuie sa-ti placa sa faci asta, sa lucrezi cu copiii, altfel sansele vor fi foarte mici.
Dupa o perioada de asta de, sa zicem 10 ani, te poti apoi angaja fara probleme la orice centru vrei. De fapt tipa asta a mea s-a angajat ca nu a mai vrut sa faca pe voiajorul prin oras.
Mi-a placut mult de ea ca nu a vrut sa renunte la un baiat care avea multe probleme si mare nevoie de ea. S-a angajat, dar a mers in continuare si la acel baiat. Fii-mea nu a mai avut nevoie de terapie la domiciliu si in curand cred ca vom renunta si la terapia pe care o face acum, o ora pe saptamana a un centru din asta. Vom pastra legatura cu coordonatoarea de terapie (de la alt centru) pe care o cunoaste si cu care vrem sa mai pastram contactul o perioada, just in case ca mai apar diverse .. probleme.

Daca iti place asta si vrei sa faci, cred ca e loc destul. Dar lucrurile sunt serioase, cel putin din partea pacientului, deci nu-i de joaca. Daca te simti capabila, stabila emotional, dornica de a lucra cu copiii, suficient de coapta la minte, fara frustrari care sa-ti afecteze viata, fara boli care sa-ti afecteze relatia cu parintele sau copilul, mai baga o fisa. Da-l dracu de call center.
Atentie ca vei lucra cu parinti, posibil si ei dusi destul de bine cu pluta, deci trebuie sa fii destul de matura in intelegere si stabila emotional, nu mai nebuna ca ei. Putin nebuna merge, ca nici cotofenele alea de psiholoage de la centru nu sunt tocmai normale, dar e un soi de nebunie care face parte din fisa postului, cred. Ca nu-i chiar usor sa lucrezi cu copiii astia.

#32
marianca

marianca

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 12.02.2019

 maccip, on 14 decembrie 2022 - 20:19, said:

Daca te ajuta o comparatie, sa stii ca prin 2001 am fost la 12 interviuri si nu am fost acceptat la niciunul. Ceream 300$, care la vremea aia era considerat salariu.

Astea de la centrele alea sunt ca un cuib de viespi acolo. Nu le-o fi placut lor ceva. Ele sunt platite din banii parintilor, iar banii ii ia in principal cea care face terapia, probabil ca un procent ajunge in "firma" Fiind toate femei si toate psiholoage, habar nu au de managementul unei firme, de contabilitate si de alte alea. Au un fel de organizare adhoc, iar un posibil nou salariat care nu "produce" de la bun inceput se potriveste ca nuca in perete cu modelul lor de bisnis.
Insa, de voluntariat nu cred ca or sa fuga. Eu stiu o tipa care lucra cu o gramada de studente ca voluntare. Desi bani nu  erau deloc putini in acest bisnis. Ea a devenit un fel de mare matroana. Insa nu e rau neaparat ca s-a dus pe la tot felul de schimburi de experienta in strainatate de unde a vent cu cate ceva idei pe care le-a pus in practica prin intermediul acestor voluntare sau angajate.
Chestia e ca, inveti si esti in "carti" cand apar solicitarile din partea parintilor. Pentru ca, repet, sunt unii care nu vor renunta la serviciu pentru copilul autist si acestia nu vor avea timp fizic sa-si duca copilul si sa se ocupe de el. Unii copii au nevoie de miroring la gradinite, la scoli. Exista la scoli profesori de spriji, insa unii copii au nevoie si de prezenta terapeutului la ore sau la o parte din ore.

Fii-mea e autista. Si terapeuta cu care a lucrat cel mai bine si cel mai mult timp, prin filiera asta a ajuns la mine. Adica era o voluntara la un centru din asta. Era studenta cand am inceput colaborarea si am lucrat vreo 6 ani. Nu stia ea prea multa meserie insa era o fata ok, cinstita fata de mine, care voia sa invete, avea program flexibil, nu avea aere de mare stiutoare.
Si de la bun inceput a castigat de la mine niste sume bunicele. La inceput lucra destul de mut cu fii-mea, cam 4-5 ore pe zi lucratoare, in ultimii ani ajunsesem la o formula de 2 ore pe zi, 4 zile pe saptamana si lua cam  2500 lei de la mine. Incepusem cu un pret mai mic pe ore dar ore multe, dar spre final cu un pret mai mare, ore mai putine.
Dar ea mai lucra cu inca 4 copii, probabil platita si de-acolo cu minim 1000 lei per copil, functie de cate ore lucra cu ei. Nu stiu exact cu cat o plateau aia, dar mi-a zis ca noi eram "clientii principali", adica ne trata in felul asta cand se suprapuneau orele si necesitatile celorlalti copii. Spre final ajunsese sa fie chiar buna ca si terapeuta, doar ca fii-mea nu prea a beneficiat, au beneficiat ceilalti copii.
Noi am ajuns la ea prin coordonatoarea cu care lucram cu ea de dinainte.
Dar dupa nici un an am schimbat coordonatoarea, nu pe ea. De fapt am schimbat coordonatoarea de doua ori, nu pe ea terapeuta. Daca esti cinstita, chiar daca nu stii ce trebuie facut, lucrurile se rezolva. Ca nu se invata mare lucru in scoala si chestiile astea se invata practicandu-le.

Deci, voluntariat pana cand te gaseste un parinte. Dupa aia, te conectezi la nevoile acelui copil, sub o coordonare a uneia cu experienta care face asa ceva.
Pot exista mai multi terapeuti la un singur copil. Kineto, ABA, logopedie, posibil altele. i trebuie sa fie coordonati de catre o singura persoana, care il evalueaza periodic si stabileste directiile de actiune.

Tu, te conectezi la nevoile acelui copil si odata cu dezvoltarea lui, te dezvolti si tu. Inveti pe parcurs ce trebie sa faci, dar sa fii cinstita si sa faci cu el ce trebuie, nu ce vrei tu.
Si apoi, dupa ce scapi de perioada aia nasoala in care e nevoie de multa prezenta a ta, poti sa mai iei inca un copil, si tot asa.
Unele sunt speializate pe copii mai mari, dar acolo e nevoie de ceva mai multa psiologie, lucrurile sunt mult mai complicate. Dar cu astia micii, putin sfisticati din pdv psihologic, te descurci daca te conectezi sa cunosti copilul.
Desigur, trebuie sa-ti placa sa faci asta, sa lucrezi cu copiii, altfel sansele vor fi foarte mici.
Dupa o perioada de asta de, sa zicem 10 ani, te poti apoi angaja fara probleme la orice centru vrei. De fapt tipa asta a mea s-a angajat ca nu a mai vrut sa faca pe voiajorul prin oras.
Mi-a placut mult de ea ca nu a vrut sa renunte la un baiat care avea multe probleme si mare nevoie de ea. S-a angajat, dar a mers in continuare si la acel baiat. Fii-mea nu a mai avut nevoie de terapie la domiciliu si in curand cred ca vom renunta si la terapia pe care o face acum, o ora pe saptamana a un centru din asta. Vom pastra legatura cu coordonatoarea de terapie (de la alt centru) pe care o cunoaste si cu care vrem sa mai pastram contactul o perioada, just in case ca mai apar diverse .. probleme.

Daca iti place asta si vrei sa faci, cred ca e loc destul. Dar lucrurile sunt serioase, cel putin din partea pacientului, deci nu-i de joaca. Daca te simti capabila, stabila emotional, dornica de a lucra cu copiii, suficient de coapta la minte, fara frustrari care sa-ti afecteze viata, fara boli care sa-ti afecteze relatia cu parintele sau copilul, mai baga o fisa. Da-l dracu de call center.
Atentie ca vei lucra cu parinti, posibil si ei dusi destul de bine cu pluta, deci trebuie sa fii destul de matura in intelegere si stabila emotional, nu mai nebuna ca ei. Putin nebuna merge, ca nici cotofenele alea de psiholoage de la centru nu sunt tocmai normale, dar e un soi de nebunie care face parte din fisa postului, cred. Ca nu-i chiar usor sa lucrezi cu copiii astia.
Multumesc mult pentru mesaj si incurajari!

#33
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,989
  • Înscris: 22.04.2019
Având zero experiență e greu să găsești multe joburi. Pentru început trebuie să lași nazurile cu salarizarea. Ce găsești și ți se pare că ai putea face față, fără un stres deosebit, accepți.
Un salariu mic e mai bun decât deloc.

PS. Până nu găsești jobul care să îți placă, nu te opri din căutat. Dar până îl găsești, nu-i bai dacă ai vreo 10.

#34
binox

binox

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,260
  • Înscris: 17.02.2008

Quote

Un salariu mic e mai bun decât deloc.
PS. Până nu găsești jobul care să îți placă, nu te opri din căutat. Dar până îl găsești, nu-i bai dacă ai vreo 10.
Abordarea asta nu e neaparat castigatoare. Daca nu esti o persoana foarte determinata ai sanse mari ca o data intrat la un job care nu e neaparat ceea ce-ti doresti sa nu-ti mai arda de cautat alte joburi mai bune. De multe ori nu mai ai timp sau nu mai ai energie sau ambele.
Stiu un caz cu 2 colegi de facultate, la acelasi nivel de cunostinte in momentul absolvirii.Nici unul nu lucrase in domeniu in timpul facultatii.  Unul s-a grabit sa accepte un job dintre primele pe care le-a gasit, nu prea bine platit si foarte solicitant. Celalalt cerea salaiu mare peste tot pe unde aplica (1000E prin 2005-2006). Bineinteles ca l-au refuzat la multe interviuri dar dupa cateva luni a gasit un job super ok unde a stat cativa ani buni si unde a fost platit foarte bine, cam de 3 ori mai mult decat fostul lui coleg.

#35
GreatLeader

GreatLeader

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 05.09.2022
Am vrut sa ma angajez la un call center, cauti pe google si gasesti tot felul de date.

Conteaza mult specificul call-centerului.

#36
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,921
  • Înscris: 18.12.2007

 binox, on 15 decembrie 2022 - 10:11, said:

Celalalt cerea salaiu mare peste tot pe unde aplica (1000E prin 2005-2006). Bineinteles ca l-au refuzat la multe interviuri dar dupa cateva luni a gasit un job super ok unde a stat cativa ani buni si unde a fost platit foarte bine, cam de 3 ori mai mult decat fostul lui coleg.

Ceea ce inseamna ca in acele cateva luni cineva i-a asigurat existenta. Nu are toata lumea luxul asta.

 binox, on 15 decembrie 2022 - 10:11, said:

Unul s-a grabit sa accepte un job dintre primele pe care le-a gasit, nu prea bine platit si foarte solicitant.

Si cine l-a legat de glie la jobul respectiv? Daca simti ca nu e ok ce faci (oricare ar fi motivele) te apuci si cauti altceva.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate