![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
sina perdea pvc sau aluminiu
Last Updated: Dec 11 2022 20:13, Started by
cezar0707
, Dec 11 2022 10:35
·
3

Posted 11 December 2022 - 10:35

Daca este nevoie doar de o sina dreapta, exista vreun motiv de ce ai monta de aluminiu in favoarea la pvc?
|
Posted 11 December 2022 - 10:45

Da, aluneca mult mai ușor plasticul de la cârligele alea pe aluminiu, dincolo se mai blochează. Plus rezistența în timp a aluminiului față de plastic.
Edited by caiuscorneliu, 11 December 2022 - 10:46. |
Posted 11 December 2022 - 11:36

Cu alunecatul sunt de acord. Da' cu rezistenta in timp nu prea (depinde de "plastic"). Ei cred ca uzura la Al este mai pronuntata in timp decat la plastic (depinde de "plastic").
|
Posted 11 December 2022 - 12:50

Da, am văzut când duceam gunoiul aruncate șine din alea ieftine stil Dedeman, crăpate. Probabil sunt și mărci de plastic superioare la calitate.
|
Posted 11 December 2022 - 13:10

de ce ar crapa plasticul din senin? doar e pvc
cu alunecatul nu se pot adapta carlige cu roti? |
Posted 11 December 2022 - 13:21

Plasticul ala se ingalbeneste dupa o vreme si arata urat..
|
Posted 11 December 2022 - 13:50

Prefer Aluminiu. Atentie cu prinderea sinei ,daca ai tavan de rigips,sunt patit.
|
Posted 11 December 2022 - 14:21

Am "galerii" de plastic si galerii din "metal".
100% nicio diferenta la alunecare. Si io este adeptul lucrurilor ieftine. Ca la pretul unei galerii de aluminiu iei cel putin 3 galerii de plastic si iesi mai ieftin in timp. Parerea mea, ca nu se uita nimeni in tavan cand iti vin musafirii. Si in plus, ma doare in partea dorsala a curului ce zice vizitatorii vis-a-vis de galerii! |
Posted 11 December 2022 - 14:53

dar galeria este ascunsa de perdea si vizual nu este nicio diferenta
intreb de ce sau daca merita mai mult una fata de cealalta |
Posted 11 December 2022 - 16:27

Cea de aluminiu e mai rezistenta si necesita mai putine gauri in tavan pentru fixare. Cea de plastic mai poate ceda, mai ales daca e un dubla si ai si perdea, dar si o draperie mai grea si le folosesti zilnic.
|
Posted 11 December 2022 - 17:33

Da, cedeaza materialul din jurul diblului. Asta e o diferenta intre plastic si metal, chiar daca e doar aluminiu. Oricum diblurile cu care vin sunt vai de capul lor.
Vorbesc de sine de 4,5m si 3,5m cu draperii si perdele pe toata lungimea, cand le trag fac intuneric in camera. |
Posted 11 December 2022 - 18:37

cea de aluminiu nu este rigida? cum aduci o bara de 4m la bloc? sa pui dintr-o bucata.
|
Posted 11 December 2022 - 19:59

Posted 11 December 2022 - 20:13

Normal ca e rigida de aceea am ales-o. Cum o bag in casa sau cum o livreaza curierul? Poate intra si pe geam, dar la mine nu a fost cazul, iar curierul o aduce cu duba, daca o iei tu, o pui pe mașină sau daca nu stai departe de magazin o aduci in mâna, atentie la trecerile de pietoni, cabluri si alti trecători.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users