![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Se mai cere certificat/test covid la intrara in UK?
Last Updated: Dec 11 2022 18:32, Started by
silviuadam
, Dec 11 2022 09:25
·
1

Posted 11 December 2022 - 09:25

Buna ziua
Am în plan să merg, pentru câteva zile, în Londra, undeva la sfârșitul lunii Ianuarie (mini concediu cu ocazia zilei de 24 Ianuarie). Din câte am înțeles este necesar să ai pașaport, intrarea doar în bază de buletin a luat sfârșit de la 1 Oct 2021, însă nu înțeleg precis dacă se mai cere sau nu certificat covid, test covid etc. Menționez că nu sunt vaccinat. Dacă cineva de aici a călătorit recent acolo poate ar putea să mă ajute cu câteva informații mi-ar fi de mare ajutor. Mulțumesc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users