![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
huawei p20 & p20 pro
Last Updated: Dec 26 2022 19:02, Started by
searchedis
, Dec 07 2022 20:13
·
2

Posted 07 December 2022 - 20:13

Am tot folosit P20 pana mi s-a defectat ecranul. Am trecut la P20 Pro, l-am folosit cateva luni bune de zile si intr-un final, de la o cazatura, mi s-a bulit ecranul asa rau ca abia reuseam sa mai vad ceva pe el. Timp mult n-a trecut, nervii mi s-au activat si l-am facut bucati, Practic l-am rupt in doua. Si inainte de finalul lui stiu ca imi tot aparea aia de la Google ca sa mai cumpar spatiu. Bun, am facut update la pachetul Argint, parca asa ii spune si toate pozele banuiesc ca s-au dus in cloud, nu-i asa?
Si acum am fost nevoit sa revin la P20, dar in Google Photos dc nu imi apar si pozele de pe P20 Pro? Nici pozele si nici numerele noi de telefon din agenda P20 Pro-ului nu-mi mai apar. Si tot pe acest P20 el nu vede ca am facut update la pachetul Argint, dc? De asemenea, la acel P20 Pro, daca e facut bucati, mai pot recupera ceva de pe el la un service? Au si telefoanele astea un hard sau ceva, o memorie? Multumesc |
Posted 08 December 2022 - 00:05

Intra de pe un PC, folosind un browser, in contul tau de Google Photos si vezi acolo ce ai si ce nu: https://photos.google.com/
Daca acolo nu-ti apar pozele atunci sunt mai multe situatii, pentru care nu-ti apar pozele din telefonul defect: - nu aveai setat corect back-up-ul pozelor din telefon; - nu ai folosit acelasi cont de Google - ai sters tu sau cine a avut acces la telefonul tau pozele din Google Photos. |
Posted 08 December 2022 - 00:33

Am intrat pe photos.google.com dinainte sa postez si toate pozele mele sunt alandala acolo. Nu sunt aranjate nici in ordine cronologica si niciodata nu au fost si mereu a fost asa dezordine ceea ce ma lasa sa cred ca au cei de la google mici erori in subdomeniul asta photos. Dar m-am impacat cu ideea asta, numai ca nu ma pot impaca cu gandul ca pozele mele de pe P20 Pro nu mai sunt, desi eu am cumparat un pachet mai mare la recomandarea lor si in acelasi timp s-a si facut upload-ul in cloud deoarece a disparut iconita aia de pe poze care incida ca nu exista copie in cloud.
Ce naiba puteam sa setez gresit, e o singura cale de a seta un backup in cloud... Am folosit mereu acelasi cont google. Nici pozele nici contactele noi si nu inteleg cum naiba nu vede pe vechiul P20 ca eu am achizitionat un alt pachet de cloud. N-am sters nici eu si niciodata nu mi s-a intamplat sa aiba cineva acces la telefonul meu. Nu asta e problema acum. Problema e ca toate pozele din P20 Pro-ul acela sfaramat nu sunt pe nicaieri. AU DISPARUT, nu apar in cloud, nu apar in google photos. Ori cumva are si huawei vreun serviciu de photos? LE: acum am verificat, nu am pachetul Argint, chiar il am pe Aut, adica cel de 200GB, platit 116.91 ron acum nici 2 saptamani. Eu il am platit, dar pe telefonul asta vechi ma pune sa-l cumpar din nou. Edited by searchedis, 08 December 2022 - 00:36. |
Posted 08 December 2022 - 02:14

Vezi sa nu fi pus in huawei cloud si nu la google. Chiar si asa, n-ar strica sa te uiți si acolo. Ai by default 5Giga daca n-ai facut uograde. Macar ceva ceva poti sa recuperezi in caz c-ai activat backupul acolo.
|
Posted 08 December 2022 - 10:32

[...]Nici pozele nici contactele noi si nu inteleg cum naiba nu vede pe vechiul P20[...] 1. vechiul tau telefon are o versiune mai veche de Google Framework sau Google Services si nu este compatibil cu noile servicii de pe serverele Google. Asta o poti verifica daca poti face upload la poze noi in cloud-ul de la Google Photos si daca poti sa faci update la aplicatiile de la Google din Google Play. 2. pe telefonul ala nou al tau nu ai soncronizat cu acelasi cont Google sau cumva ai personalizat diferit contul precum ar fi un profil diferit (nu stiu daca se poate face asta). Asadar, verifica in GMail mail-ul legat de upgrade-ul de pachet, daca-l mai gasesti. De asemenea poti intra in contul de Google One sa vezi ce device-uri au facut backup-uri: https://one.google.com/storage#backup Cat legat de ordonarea fotografiilor in Google Photos, ele sunt ordonate cronologic, primele fiind cele mai recente. Informatiile legate de data si timpul cand fotografiile au fost facute sunt obtinute din metadata fisierelor, poti vedea informatiile aste pentru fiecare poza, daca apesi pe acel (i) de la poze. Attached FilesEdited by Ciubex, 08 December 2022 - 10:33. |
Posted 08 December 2022 - 22:39

Pe Google One imi apar ambele telefoane cu acelasi mail. P20 cu 1MB si P20 Pro cu 824KB
Intru iar in Google Photos, sperand ca au ei o eroare, si tot am aceleasi poze, ultimele din 1 august 2022, nimic mai nou de atunci. Pe 23 noiembrie am facut update la planul de cloud, cum ziceam si mai sus, am platit 116 ron, numai ca nici macar mailul de la ei nu-l gasesc. M-am uitat pe 23 noiembrie, nimic, nici un mail de la google cum ca as fi platit pentru acel spatiu pe cloud. Pe Huawei cloud, aceleasi poze le am ca si pe Googe Photos. Intrebasem si prima oara, pe telefonul asta pe care l-am busit, nu are o memorie pe care sa o recuperez si sa o citesc cu un alt dispozitiv? |
Posted 09 December 2022 - 13:55

1. Inseamna ca Google Photos nu si-a facut update. Motive pot fi multe: nu a fost setat sa faca backup (din cate stiu nu isi face backup implicit, trebuie sa setezi calitatea pozelor salvate), poate nu a avut drepturi de acces la directorul DCIM.
2. Se pot recupera informatii din memoria telefonului, daca placa de baza unde este lipit circuitul integrat cu memoria interna este ramasa intacta, placa ar putea instala intr-un alt telefon si copiat de acolo informatiile dorite. |
Posted 11 December 2022 - 23:10

Cam asa arata piesa asta. Merge facut bici din el?
![]() Mda, deci oare se mai poate recupera ceva de pe el? Attached Files |
Posted 26 December 2022 - 19:02

Nu ai fost la un service să intrebi? Eu ți-aș zice că nu se mai poate, dar nu sunt tehnician gsm.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users