Pot inchide un abonament de telefonie mobile daca am semnat prelungirea pe 2 ani?
Last Updated: Dec 09 2022 15:07, Started by
MindArchitect
, Dec 07 2022 18:50
·
3

Posted 07 December 2022 - 18:50

Am o mica dilema in cea ce priveste abonamentele RDS/RCS.
Am prelungit abonamentele pe 2 ani, cineva din familie a trecut pe o alta retea. Vreau sa reziliez 1 abonament de la telefonia mobila. Nu am cumparat vreun telefon in rate de la RDS, am doar abonamentele si atat. Din ce am inteles, au oferit ei 6 luni reducere 50% pentru serviciile RDS. Deci asta a fost singura facilitate, eu oricum aveam RDS de la inceput, nici nu stiu de ce au cerut prelungirea pe inca 2 ani ca nu am cumparat vreodata telefon mobil de la ei sau sa fie vreun avantaj. Intrebarea este, pot rezilia 1 abonament de la rds, telefonie mobila? Edited by MindArchitect, 07 December 2022 - 18:51. |
Posted 07 December 2022 - 19:00

Daca esti in cel 15 zile de cand ai semnat, cred ca da. Altfel....
|
Posted 07 December 2022 - 19:08

Am prelungit abonamentele pe 2 ani, cineva din familie a trecut pe o alta retea. Vreau sa reziliez 1 abonament de la telefonia mobila. Ce legatura are portarea membrului familiei cu prelungirea abonamentelor?! |
Posted 07 December 2022 - 19:08

Bineiteles ca poti. Vezi in contract daca si cat trebuie sa le platesti penalitati.
|
Posted 07 December 2022 - 19:13

Nu s-a portat. Si-a facut un abonament la o alta firma de telefonie mobila si trebuie sa reziliez abonamentul respectiv.
Zic ca poate nu am voie sa reziliez un abonament din cauza ca am prelungit pe 2 ani. Si poate ca au oferit ei 50% reducere la abonamente. |
Posted 07 December 2022 - 19:19

Orice se poate. Poți rezilia cu preaviz de 30 zile. Cu sau fara plata de taxe suplimentare. Depinde ce ai in contract.
|
Posted 07 December 2022 - 19:25

Din ce am inteles, au oferit ei 6 luni reducere 50% pentru serviciile RDS. Deci asta a fost singura facilitate Vei plati inapoi beneficiile pe care le-ai primit de la operator. Taxele de reziliere anticipata, chiar daca apar in contract, nu mai sunt legale. Dar operatorul poate trece in contract: pret standard 25 euro, pret promo 5 euro. Si daca dupa 6 luni te razgandesti si reziliezi trebuie sa platesti 20*6=120 euro "beneficiile" acordate.
Si poate ca au oferit ei 50% reducere la abonamente. |
Posted 07 December 2022 - 19:28

O prelungire cu 2 ani presupune ca ai primit o reducere la abonament in primul an. Vezi care sunt costurile de reziliere. Citeste contractul.
|
Posted 07 December 2022 - 19:43

Cand am intrebat eu, pe vremea lui Burebista...
Mi s-a spus ca daca reziliez mai devreme, ma va costa 50 de lei despagubire, taxa de instalare serviciu. -Pai si fara perioada minima contractuala? Platiti 50 lei taxa de activare serviciu. ![]() Situatia actuala, specifica pentru tine. N-am idee. ![]() Edited by stevetlangat, 07 December 2022 - 19:44. |
Posted 07 December 2022 - 20:02

Posted 07 December 2022 - 20:04

Nu te poate obliga nimeni sa ramai intr-un contract.
Trebuie doar sa respectiv prevederile contractului referitoare la incetarea lui inaintea perioadei minime, adica in ce conditii poti face reziliere (aka ce despagubiri ai de platit). Contacteaza operatorul si lamureste-te. L.E: redeschis la cererea autorului Edited by AlexEn, 07 December 2022 - 20:35. |
|
Posted 07 December 2022 - 20:46

Posted 07 December 2022 - 21:04

La fidelizare nu platesti taxe (activare/instalare dupa caz), doar reducerile de care ai beneficiat dupa prelungire.
Edited by bluelaser, 07 December 2022 - 21:06. |
Posted 07 December 2022 - 21:31

Intrebarea este, pot rezilia 1 abonament de la rds, telefonie mobila? citeste aici : https://infocentru.a...esul-tau/Â Â cu atentie, apoi citeste si sectiunea din contract referitoare la denuntarea unilaterala a contractului. numai astea 2 chestii iti pot oferi raspunsul pe care il cauti caci aici pe forum nu suntem cititori in minti ca sa stim din neant chestii. si mai simplu, daca nu vrei sa citesti, e sa suni direct la digi si sa-i intrebi, sau sa mergi fizic intr-un magazin de-al lor si sa-i intrebi. |
Posted 07 December 2022 - 22:53

citeste aici : https://infocentru.a...-intelesul-tau/ linkul corect. |
Posted 09 December 2022 - 15:07

Am o mica dilema in cea ce priveste abonamentele RDS/RCS. Am prelungit abonamentele pe 2 ani, cineva din familie a trecut pe o alta retea. Vreau sa reziliez 1 abonament de la telefonia mobila. Nu am cumparat vreun telefon in rate de la RDS, am doar abonamentele si atat. Din ce am inteles, au oferit ei 6 luni reducere 50% pentru serviciile RDS. Deci asta a fost singura facilitate, eu oricum aveam RDS de la inceput, nici nu stiu de ce au cerut prelungirea pe inca 2 ani ca nu am cumparat vreodata telefon mobil de la ei sau sa fie vreun avantaj. Intrebarea este, pot rezilia 1 abonament de la rds, telefonie mobila? Salut, MindArchitect, Pentru a afla exact daca si ce trebuie sa achiti in cazul rezilierii unuia dintre abonamentele de telefonie mobila poti apela oricand la unul dintre numerele de relatii cu clientii de pe site: https://www.digi.ro/asistenta/contact La fel de usor poti sa-mi trimiti un mesaj privat cu datele de identificare ale contractului si pot verifica eu clauzele in caz de reziliere anticipata. Edited by DIGI_Helper, 09 December 2022 - 15:07. |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users