![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Reconfigurare conexiuni interne
Last Updated: Dec 07 2022 10:43, Started by
DY2
, Nov 27 2022 23:47
·
1

Posted 30 November 2022 - 09:15

Daca esti din Romania, atunci intra la mondoplast și comandă ceva in functie de buget. Daca nu, atunci caută belden sau schrack.
|
Posted 05 December 2022 - 15:59

Sorry de latenta, am fost plecat.
In ultimii 10+ ani am folosit aproape exclusiv 3M / Corning / Futurecom / Everon (etc la denumiri), LSOH / LSZH ![]() ![]() De genul: https://www.nethub.r...te-cupru-indoor https://www.nethub.r...e-cupru-outdoor In birou, pentru ca ma grabeam, am tras cablu Cat 6(x?!) luat din Leroy Merlin, nush ce e, ca e deja tras, dar a fost foarte ok (vreo 70 m in total). La fel, la nevoie si in graba, am luat o cutie Cat6 PNI (nu mai stiu de pe unde, cred ca tot Leroy), destul de ok, are sub doi ani in mediu neprietenos, insa se simte diferenta fata de cel de mai sus (nu m-am chinuit, ca trebuie sa duca doar vreo doi ani, dupa va fi scos din utilizare). Conectica tot 3M / Volition. In rest, vezi ce zice si NikoroB mai sus. |
Posted 05 December 2022 - 21:27

Sunt in De, pot cumpara de pe Amazon din lipsa de timp.
Vreau cea mai buna legatura intre routerele mele actuale, modelele sunt mai sus in ceva poza. Ma apuc de cautat, sper sa iau ceva bun, mersi de informatii. |
Posted 06 December 2022 - 11:08

Cauta ce s-a scris mai sus, si despre cablu, si despre keystoane.
Pentru rack / dulap, merita un patch panel de-ala mic, de 10'', daca nu ai loc de full-size 19'', e mai corect tehnic, si mai curat asa. Succes! |
Posted 06 December 2022 - 21:51

Rack-ul o sa fie mare, voi baga cateva amplificatoare, procesorul de sunet si alte device-uri, probabil intr-un final vor ajunge acolo si cablurile de retea.
Deocamdata este ok cablul asta sa leg routerele intre ele? ![]() |
Posted 07 December 2022 - 08:13

Ia cat6. De ce ai lua un cablu outdoor de pus in casa? Va fi chin de tras asa ceva.
|
Posted 07 December 2022 - 10:29

Spoiler
Heads-up - am creat subiect dedicat despre acest caz pentru a ramane subiectul despre routere wireless "curat".
Edited by Ravy, 07 December 2022 - 11:09. |
Posted 07 December 2022 - 10:43

Notat, bravo!
Nu lua cablul ala Cat 7, nu se justifica in nici un fel (mai ales ca e si outdoor, si iti vei aminti de noi cand vei incerca sa il tragi). Iar mufele rapide sunt ok, dar ... sunt pentru mufare rapida. Cablarea se face end-to-end (priza - patchpanel de ex), cu patchcord-uri pentru end-points (clienti / active rack). Keystones puse in rama de rack de 19'' sunt si usor de manevrat, si mai mult decat ok pentru intended use. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users