probleme conectare wifi de pe telefon
Last Updated: Dec 23 2022 08:26, Started by
P4th0
, Dec 04 2022 22:07
·
2

Posted 04 December 2022 - 22:07

buna seara! vin cu o problema destul de ciudata si anume ca pe telefonul meu si al maicamii wifi ul nu se conecteaza ( conexiunea nu a putut fi identificata) . Ambele telefoane se pot conecta la alte retele si wifiul merge pe toate dispozitivele inafara de cele 2 telefoane. Am incercat sa intru in setarile routerului prin adresa default gateway dar imi da pagine timeout
|
Posted 04 December 2022 - 23:18

Deci wifi-ul merge perfect exceptand doar 2 telefoane si faptul ca de pe celelalte dispozitive nu poti accesa interfata web al router-ului.
1. Restartezi routerul 2. Restartezi telefoanele. 3. Incerci sa te conectezi din nou. |
Posted 05 December 2022 - 06:00

Ce router, ce telefoane? Poate exista o incompatibilitate între router și telefoane, verifica setările routerului:
- fie telefoanele sunt compatibile cu standardul AC și routerul emite în standard AX - fie routerul emite pe o frecvență pe care telefoanele nu o pot accesa: capete de început sau sfârșit de bandă, sau standard de emisie US, CN etc, iar telefoanele respecta normele și acceptă doar frecvente conforme EU și RO |
Posted 05 December 2022 - 16:33

Posted 05 December 2022 - 17:03

Reset router.
Daca nu isi revin, telefoanele ar trebui sa aiba o optiune Reset network (la mine e la System&updates > Reset > ......_ Daca nu isi revin, reset complet telefoane, pe rind |
Posted 23 December 2022 - 08:26

Poate cineva a reușit să îți acceseze routerul și să schimbe parola de acces WiFi și parola de admin. Resetează cât mai rapid routerul și schimbă parolele.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users