Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy A35

Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?
 Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...
 Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android
 Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri
 

Router wireless ZTE ZXHN H3601, Dual-band, WiFi 6, Gigabit, EasyMesh

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
186 replies to this topic

#55
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,355
  • Înscris: 16.04.2014

 razvanviper, on 21 ianuarie 2023 - 17:04, said:

Asta poate deveni range extender-ul unui AX-10?

Salut,
Se poate seta ca retea mesh in combinatie cu un alt router ZTE H3601.
Nu se poate seta ca range extender pentru un router TpLink.

 pedalaro, on 26 ianuarie 2023 - 18:14, said:

Multumesc frumos pentru raspuns!
Atasez imaginea. Vad ca nu se auto updateaza.

Salut,
Routerul tau este conectat la retea?
Daca da, trimite-mi te rog un mesaj privat cu datele de identificare ale contractului ca sa verificam.

#56
razvanviper

razvanviper

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,428
  • Înscris: 31.12.2006

 DIGI_Helper, on 27 ianuarie 2023 - 19:18, said:

Salut,
Se poate seta ca retea mesh in combinatie cu un alt router ZTE H3601.
Nu se poate seta ca range extender pentru un router TpLink.
Ok. Multumesc

Iar AX-10 nu se poate seta ca mesc cu alt AX-10 din ce am citit la ei pe site :(

O sa imi iau un range extender wireless.

#57
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,355
  • Înscris: 16.04.2014
Doua routere TpLink AX10 pot fi configurate in mod Mesh (unul dintre ele ca router principal si cel de-al doilea ca extender).
Dar acest lucru este valabil doar pentru routerele care au firmware-ul personalizat de Digi.

Cele care au cu firmware-ul original de la TpLink nu permit momentan o astfel de configurare.

#58
Crystalm

Crystalm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 21.04.2007
Am un ONT HG8245H cu port pentru telefon. Vreau sa conectez prin cablu un ZTE H3601.
1. Daca trec ONT-ul in modul bridge mai functioneaza portul pentru telefon?
2. Se poate configura ZTE -ul astfel incat sa nu trebuiasca modificarea configuratiilor device-urilor conectate, existente deja (camere, google nest-uri, stickuri tv etc.)?

#59
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,773
  • Înscris: 30.08.2006
1. Nu are cum sa dezactiveze portul de telefonie.
2. Da.  Dezactivezi semnalul wireless din ONT si la router setezi SSID si parola la fel cum ai avut la ONT. Daca ai si port forwarding facut, atunci si aici trebuie refacute setarile.

#60
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,355
  • Înscris: 16.04.2014

 Crystalm, on 30 ianuarie 2023 - 12:00, said:

Am un ONT HG8245H cu port pentru telefon. Vreau sa conectez prin cablu un ZTE H3601.
1. Daca trec ONT-ul in modul bridge mai functioneaza portul pentru telefon?
2. Se poate configura ZTE -ul astfel incat sa nu trebuiasca modificarea configuratiilor device-urilor conectate, existente deja (camere, google nest-uri, stickuri tv etc.)?

Salut,
Daca nu ai rezolvat inca, te rog sa-mi trimiti un mesaj privat cu datele de identificare ale contractului pentru a verifica.

#61
DorinCTN

DorinCTN

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 01.02.2023
Salutare,

Folosesc echipamentul MESH ZTE de la Digi de vreo 2 saptamani. Router-ul principal este la intrare si cel secundar in living conectat direct prin cablu.
Eu folosesc laptopul la un birou intr-o camera, care e situata undeva la mijloc ca distanta intre cele doua, si am observat ca din cand in cand imi pica conexiunea, si se conecteaza la celalalt desi semnalul e destul de bun si de la cel principal, dupa ceva timp se reconecteaza la cel principal.

1. Cum as putea sa rezolv aceasta problema ?
2. Am un NAS si nu mai pot sa il accesez din afara retelei, pentru ca nu gasesc in setari unde sa fac port forwarding.

Am DDNS de la RDS, nu am ONT, in casa intra cupru RJ45.

Multumesc pentru eventuale raspunsuri!

#62
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,773
  • Înscris: 30.08.2006
O solutie mesh inseamna o retea cu un singur ssid si aceiasi parola pe toti satelitii. Practic nu exista deconectare si reconectare pe clienti. La tine cred ca satelitii se decupleaza intre ei si se recupleaza.
Ce router mai e si asta fara port forwarding ?!  Practic acum ai un WISP in casa. (Wireless Internet Service Provider)
Ai adresa de IPV6 ?

Edited by Leo2006, 02 February 2023 - 06:18.


#63
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,537
  • Înscris: 07.03.2006
@leo
atat teoretic dar mai ales practic exista conectare/deconectare atunci cand un STA, "ajutat" de AP, face roaming intre AP-uri - cand un client face HOP roaming-ul doar "sare" niste pasi in autentificare - dar de aici in a spune ca nu exista conectare/deconectare e gresit.
PS
FYG: ipv6 n-are nicio treaba cu roaming-ul


@dorin
ce placa de retea wifi ai in laptop? seteaza (daca ai) la roaming (aggressiveness) cea mai mica valoare.
in plus, problema ta de fapt este ca ai un overlapp intre ap-uri - ori le dai "mai incet" ori le muti (departezi unul de altul) - sunt mai multe variante.

Edited by ogo, 02 February 2023 - 11:06.


#64
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,773
  • Înscris: 30.08.2006
Cu ipv6 nu mai are nevoie de port forwarding.
Daca esti pe ipv4 poti instala pe nas un reverse proxy ca sa nu mai faci port forwarding.

#65
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,537
  • Înscris: 07.03.2006
excuse moi?
port fwd implica NAT deci automat ipv4, ceea ce nu (prea) exista (NAT) in lumea ipv6 -tehnic se poate practic nu ai de ce sa il faci-
ori incurci port fwd cu regulile de firewall ori ....nu stiu.

si NAS expus in wild life...n-as recomanda nici celor mai mari dusmani...

#66
rel5s5

rel5s5

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,820
  • Înscris: 21.04.2009
Buna!
Intrebare: Ce setare se poate face (daca se poate) sa se vada (la o sacanare ) separat ,cele 2 SSID ,de 2,4 GHz si de 5 GHz? In ideea de a alege eu pe care sa ma conectez .

 DIGI_Helper, on 05 decembrie 2022 - 17:14, said:

Verifica in meniul: Local Network -> WLAN -> WLAN Band Steering

Daca nu te descurci, trimite-mi un mesaj privat.
M-am lamurit.Trebuie sa fie pe Off .La mine e pe On.

#67
oliver44

oliver44

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 04.04.2014
Salut,

Ce router recomandati, acest  ZTE ZXHN H3601 sau Archer AX10?
Stie cineva daca softul de pe archer ax 10 are posibilitatea de update firmware?


Multumesc

Edited by oliver44, 07 February 2023 - 20:19.


#68
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,355
  • Înscris: 16.04.2014
Salut, @oliver44,

Exista diverse metode prin care poti modifica firmware-ul de pe routerul Tp-Link AX10, dar eu nu iti recomand asta.
Ai nevoie de o functie anume pe care crezi ca nu o vei avea folosind firmware-ul initial care este instalat pe router, sau de ce ai intrebat acest lucru?

#69
oliver44

oliver44

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 04.04.2014

 DIGI_Helper, on 08 februarie 2023 - 16:57, said:

Salut, @oliver44,

Exista diverse metode prin care poti modifica firmware-ul de pe routerul Tp-Link AX10, dar eu nu iti recomand asta.
Ai nevoie de o functie anume pe care crezi ca nu o vei avea folosind firmware-ul initial care este instalat pe router, sau de ce ai intrebat acest lucru?

Salut @DIGI_Helper,

In primul rand am vazut ca acest router beneficiaza si de WPA3 , in softul modificat de DIGI nu apare, eram mai incantat sa stiu ca poate sa isi faca si updeturile de firmware...

#70
oliver44

oliver44

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 04.04.2014

 oliver44, on 08 februarie 2023 - 20:49, said:

Salut @DIGI_Helper,

In primul rand am vazut ca acest router beneficiaza si de WPA3 , in softul modificat de DIGI nu apare, eram mai incantat sa stiu ca poate sa isi faca si updeturile de firmware...

Metoda de a trece la versiunea standard este aici, eventual putem sa primim de rezerva si versiunea de software de la digi ?
https://www.tp-link....pport/faq/1482/

#71
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,355
  • Înscris: 16.04.2014
Asa cum am spus mai sus, nu recomand modificarea firmware-ului deoarece se pierd anumite avantaje pe care versiunea de la Digi le ofera.
De exemplu posibilitatea de a lega 2/3 routere Tp-Link AX10 intr-o retea de tip Mesh.

#72
rel5s5

rel5s5

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,820
  • Înscris: 21.04.2009
Nu stiu daca este normal ...Routerul este la aprox .12 m de laptop,aproape in linie dreapta, laptopul este conectat pe SSID de 2,4GHz( doar atat stie).Nu exista ziduri de beton intre locatii doar usi de lemn si sticla care oricum erau larg deschise.La o sesiune de meeting prin Zoom,aveam intreruperi de sunet suparator de dese si de lungi .A fost musai sa duc routerul intr-o alta camera, mai aproape  de laptop (aprox 3m in linie dreapta; asa imi permite configuratia cablurilor ) ca sa pot urmari sesiunea. Sa fi nimerit eu un device cu probleme?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate