Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare destinatie imobil din l...

Recomandare brand cheie dinamomet...

Divorț la notar

Vechime vs km reali
 Android 12 : "Yahoo Mail s-a ...

Bloc Favorit cu RS2

Ce extractor audio (analogic) pen...

Cine suporta cheltuielile de jude...
 Apartament Grecia - Kavala

obtinere venituri PFA / PFI in ti...

Recomandare Volvo

Diferenta suprafata teren
 Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023

Recomandare perdele sau draperii ...

Invertor Victron Easysolar-II 48/...
 

Router wireless ZTE ZXHN H3601, Dual-band, WiFi 6, Gigabit, EasyMesh

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
186 replies to this topic

#37
bigf28

bigf28

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 29.08.2007
Nu mai merge internetul 15-20 minute aproape de fiecare data cand este conectat un dispozitiv nou pe WiFi (nu este nimic pe cablu), uneori si aleatoriu. Cand au venit cei de la Digi pentru verificari nu a facut nici o problema, au constat ca merge si au plecat... problema a revenit ulterior. Aveti idee de la ce poate fi ?

#38
MeEnMe

MeEnMe

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.12.2022
Buna seara/ziua :) Astazi am primit si eu 3 buc ZTE H3601 dar am o nelamurire la configurare... descriu situatia si poate ma puteti ajuta.

Am un router tp-link conectat la mediaconverterul fibra RDS si acest router vreau sa ramana main router care imi gestioneaza reteaua pe cablu mai multe deviceuri care sunt cu ip static din tp-link care este configurat cu wi-fi dezactivat.
Acuma cele 3 buc ZTE vreau sa le folosesc ca si access pointss mesh pentru wi-fi conectate la porturile routerului respectiv al 3lea zte printr-un swith. Se pot lega cele 3 ZTE ca si AP pentru un mesh wi-fi si cum?



#39
anndrei86

anndrei86

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 614
  • Înscris: 16.04.2008
Este complicat ce vrei tu sa faci.
Cele 3 routere pe care le-ai primit au firmware modificat, care nu permite foarte multe setari. Sunt gandite sa poata fi gestionate direct de catre Digi cu unul dintre echipamente ca router principal.

Iar mesh intre Tp-Link si ZTE nu ai prea multe sanse sa realizezi. Poate doar daca ai un model de TP-Link cu functia de EasyMesh, dar nici acolo nu ai o garantie ca vor fi compatibile.
https://www.tp-link....h/product-list/

#40
andrey1992

andrey1992

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 25.11.2007
A trecut cineva de la TP-Link AX10, primit tot de la DIGI, la acest ZTE? Cum este performanta ZTEului comparativ cu TP-Linkul?

#41
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,192
  • Înscris: 30.08.2006

View PostMeEnMe, on 28 decembrie 2022 - 23:35, said:

Buna seara/ziua Posted Image Astazi am primit si eu 3 buc ZTE H3601 dar am o nelamurire la configurare... descriu situatia si poate ma puteti ajuta.

Acceseaza meniul lui ZTE si vezi daca are setare de AP. Restul e simplu. Poti sa te lipsesti de acel tp-link si sa faci setarile pe ZTE si mai adaugi un switch cu 5-8 porturi pentru conexiunile ethernet.

#42
cristal1

cristal1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 06.12.2006

View Postandrey1992, on 29 decembrie 2022 - 15:23, said:

A trecut cineva de la TP-Link AX10, primit tot de la DIGI, la acest ZTE? Cum este performanta ZTEului comparativ cu TP-Linkul?

Teapa maxima acest ZTE. Fix AX 10 aveam de mai bine de trei ani ( achizitie proprie ), am luat un ZTE de la Digi pe motiv de Fiber 1000 si e praf. Nu se conecteaza, astepti 2 minute sa incarce speedtest apoi moare. Sunt la a doua sesizare, daca nu se rezolva il duc inapoi. Am intrebat, nu mai au TPlink in stoc. Cam nasol.

View Postbigf28, on 22 decembrie 2022 - 22:51, said:

Nu mai merge internetul 15-20 minute aproape de fiecare data cand este conectat un dispozitiv nou pe WiFi (nu este nimic pe cablu), uneori si aleatoriu. Cand au venit cei de la Digi pentru verificari nu a facut nici o problema, au constat ca merge si au plecat... problema a revenit ulterior. Aveti idee de la ce poate fi ?

Uite ca nu am legat treaba asta de noi useri conectati dar pe mine m-a innebunit de cap. E o mare teapa acest ZTE.

#43
eldatar

eldatar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 19.03.2019

View Postcristal1, on 04 ianuarie 2023 - 14:30, said:



Teapa maxima acest ZTE. Fix AX 10 aveam de mai bine de trei ani ( achizitie proprie ), am luat un ZTE de la Digi pe motiv de Fiber 1000 si e praf. Nu se conecteaza, astepti 2 minute sa incarce speedtest apoi moare. Sunt la a doua sesizare, daca nu se rezolva il duc inapoi. Am intrebat, nu mai au TPlink in stoc. Cam nasol.



Uite ca nu am legat treaba asta de noi useri conectati dar pe mine m-a innebunit de cap. E o mare teapa acest ZTE.
Probabil ai primit o unitate defecta, cere schimbarea și la huaweiurile wifi6 a pățit-o și digi și Orange.
Asta e dacă ei cumpăra echipamente din loturi la reducere.

#44
andreida

andreida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 873
  • Înscris: 29.01.2012
a reusit sa foloseasca cineva Samba pe acest router?

#45
adriluc

adriluc

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 19.10.2016
Am instalat noul router ZXHN H3601 de la digi. Totul este ok, numai ca la camera video , merge wirelles , dar numai cu IP 192.168..... Ma puteti ajuta ca sa vad camera din afara apartamentului. Inainte introduceam in programul de pe telefon IP-ul cu 79.11..... si mergea.

#46
dionescux

dionescux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 335
  • Înscris: 07.11.2004
ai 4 variante:
- cauta in meniul router-ului optiunea de UPnP si activeaz-o. Sanse mari ca in situatia asta, camera sa stie sa isi deschida singura porturile necesare accesarii din afara retelei sau
- fa tu manual forwardarea de porturi (tot din meniul routerului), astfel incat atunci cand accesezi IP-ul extern al routerului sa forwardezi pachetele catre ip-ul intern al camerei sau
- pune camera in DMZ din meniul routerului, astfel incat toate cererile din exterior sa fie forwardate catre ip-ul intern al camerei sau
- daca nimic din ce e scris mai sus nu iti pare cunoscut, cheama un coleg/prieten cu cunostinte pe zona asta sa te ajute.

#47
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,214
  • Înscris: 26.05.2022
Dupa ce termini de pierdut aiurea timp cu toate "variantele" de mai sus, incerci sa activezi ddns sau faci upgrade la un abonament business!

#48
ValentinVali

ValentinVali

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 401
  • Înscris: 03.01.2019
Eu l-am predat dupa o luna. Au venit de la Digi si au constatat ca inclusiv pe cablu direct din Ont-ul micuț aveam 900 de mega iar din acest router, tot pe cablu aveam 2-300 la abonament Gigabit. Acum ca l-am predat aveti o recomandare de wifi6 ce model sa solicit? Inca unul ca acesta sau alt model?

#49
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,983
  • Înscris: 16.07.2015

View Postandrey1992, on 29 decembrie 2022 - 15:23, said:

A trecut cineva de la TP-Link AX10, primit tot de la DIGI, la acest ZTE? Cum este performanta ZTEului comparativ cu TP-Linkul?
Mă gândesc că același lucru...
Cum stă acest ZTE H3601 față de ONT 8147X6 tot de la Digi? Merită să fac trecerea sau să rămân cu Huawei-ul ăsta.

View PostValentinVali, on 15 ianuarie 2023 - 15:00, said:

Eu l-am predat dupa o luna. Au venit de la Digi si au constatat ca inclusiv pe cablu direct din Ont-ul micuț aveam 900 de mega iar din acest router, tot pe cablu aveam 2-300 la abonament Gigabit. Acum ca l-am predat aveti o recomandare de wifi6 ce model sa solicit? Inca unul ca acesta sau alt model?
ONT-ul 8147X6 era ok, având și Wi-Fi 6, practic nu mai ai nevoie de router-ul tău, pe lângă ONT. Dar 8147X6, am impresia că nici nu îl mai au în stoc.

Digi prea schimbă ONT-urile și router-ele, precum șosetele, de lansează și 2-3 anual. Au 99% aceleași performanțe.

Edited by Vlad_22, 16 January 2023 - 16:59.


#50
razvanviper

razvanviper

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,341
  • Înscris: 31.12.2006
Asta poate deveni range extender-ul unui AX-10?

#51
pedalaro

pedalaro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 31.05.2008
Salutare!


Stie cineva cum se poate seta ora si data pe acest router?

Edited by pedalaro, 26 January 2023 - 17:10.


#52
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,192
  • Înscris: 30.08.2006
Nu e nevoie. Se sincronizeaza automat de pe un server NTP. E la fel ca un smartphone.

Edited by Leo2006, 26 January 2023 - 17:19.


#53
pedalaro

pedalaro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 31.05.2008

View PostLeo2006, on 26 ianuarie 2023 - 17:17, said:

Nu e nevoie. Se sincronizeaza automat de pe un server NTP. E la fel ca un smartphone.

Multumesc frumos pentru raspuns!
Atasez imaginea. Vad ca nu se auto updateaza.

Attached Files


Edited by pedalaro, 26 January 2023 - 18:20.


#54
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,192
  • Înscris: 30.08.2006
Atat a putut sa faca Digi cu firmware-ul lor modificat.
Asa trebuie sa arate setarile pentru serverul NTP.
Attached File  Screenshot_2.png   22.16K   113 downloads

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate