Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Router wireless ZTE ZXHN H3601, Dual-band, WiFi 6, Gigabit, EasyMesh

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
186 replies to this topic

#19
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,353
  • Înscris: 16.04.2014

View Postalchimistul2100, on 09 decembrie 2022 - 22:03, said:

Nu am ONT, am UTP direct in casa. De ieri am noul router ZTE si nu m-am gandit la telefonul fix cand am predat vechiul router cu RJ-11. Probabil voi rezilia DigiTel, si asa nu era folosit. Numai bine!

Trimite-mi te rog un mesaj privat cu datele de identificare ale contractului tau pentru a putea verifica situatia semnalata.
In mod normal telefonia fixa este instalata din ONT.

#20
LiliacBolnav

LiliacBolnav

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 16.02.2021
Buna, imi poate zice cineva care este user/password by default sa ma conectez la router va rog ?
Am incercat mai multe, fara succes.

Mersi !

#21
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,508
  • Înscris: 16.12.2006
admin si user

#22
ValentinVali

ValentinVali

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 406
  • Înscris: 03.01.2019
Daca exista EPON in apartament se poate inlocui acest router cu un TP Link Archer C6? As face-o pentru dimensiunile slim raportate la pozitionarea intr-o nisa, inca nu am testat daca si pentru putere.

Edited by ValentinVali, 15 December 2022 - 14:57.


#23
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,508
  • Înscris: 16.12.2006
Poti sa iti pui ce router doresti tu.

Dai inapoi routerului de la Digi, iti pui routerul tau si ceri ca ONT-ul sa fie trecut in mod bridge.

Sau ma rog daca ai modem EPON si ala merge pus in mod bridge.

#24
ValentinVali

ValentinVali

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 406
  • Înscris: 03.01.2019
Doar ca sa testez puterea si calitatea semnalului pot sa o fac schimband routerele intre ele pentru o vreme, fara sa sun la Digi? Sau trebuie sunat la Digi pt trecere in bridge - facut test - revenit la Digi cu telefon pentru trecere in inapoi ?

#25
xblade

xblade

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 07.12.2006

View PostLiliacBolnav, on 15 decembrie 2022 - 13:59, said:

Buna, imi poate zice cineva care este user/password by default sa ma conectez la router va rog ?
Am incercat mai multe, fara succes.

Mersi !
La mine e admin si digi.

Edited by xblade, 16 December 2022 - 09:11.


#26
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,353
  • Înscris: 16.04.2014

View PostValentinVali, on 15 decembrie 2022 - 15:09, said:

Doar ca sa testez puterea si calitatea semnalului pot sa o fac schimband routerele intre ele pentru o vreme, fara sa sun la Digi? Sau trebuie sunat la Digi pt trecere in bridge - facut test - revenit la Digi cu telefon pentru trecere in inapoi ?

Salut,
Daca ai deja instalat un router, automat EPON-ul tau este trecut in mod Bridge.
Nu trebuie decat sa montezi routerul tau si sa setezi datele PPPoE pe acesta.

#27
g1102

g1102

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,306
  • Înscris: 17.07.2018
Am si eu o intrebare pentru, daca ma puteti ajuta.
Vreau sa comand si eu un router cu wifi 6 si cand dau comanda imi ataseaza automat router-ul acesta.De cen nu pot ca atunci cand pun comanda pe site sa imi aleg router-ul TP -link?
Beneficiez de abonament de internet fiberlink popular (probabil cel de 300 de mb) si am momentan tot un router zte fara dual band , care nu poate mai mult de 60 de mb( wi-fi) pe un laptop performant si 78  de mb pe un xiaomi mi 9t pro.

Voi simti vreo diferenta daca fac achizitia?

Imi trebuie o viteza mai mare fiindca imi sacadeaza cand fac streaming de pe NBA app catre un chromecast gen3 conectat la un televizor full hd.
Distanta de la pozitia actuala a router-ului la chromecast este de 5-6 metri fara pereti intre cu un corp de mobila intre.

Dupa ce am citit cele de mai sus ezit sa fac comanda fiindca am citit mai ca nu pot sa setez manual sa imi ia automat banda de 5 gzh , unde am inteles ca as benficia de o viteza sensibil mai mare.
Upgrade-ul catre fiberlink gigabit popular nu este o solutie fiindca asa cum a zis doamna din call center "48 mb viteza de download e in parametrii" , asa ca nu imi garanteaza nimeni ca daca fac upgrade si se duce la 78 mb nu va fi tot in parametrii (lucru confirmat si de domnia sa) , mie fiindu-mi necesari cel putin 100 mb pe secunda pentru streaming decent.

Din experienta celorlalti useri merita inchirierea acestui router?

Edited by g1102, 19 December 2022 - 17:26.


#28
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,508
  • Înscris: 16.12.2006
TP-Link nu mai este in stoc, acum se ofera preponderent acest router.

Da comanda linistit.

O sa simti diferenta de viteza, tot ce ai de facut este sa dezactivezi band steering daca vrei sa vezi separat reteaua de 2,4 GHz si 5 GHz. Cu Fiberlink Popular o sa ai undeva la 300 Mbps inclusiv pe wi-fi cu acest router (conectat pe reteaua de 5 GHz).

#29
DynamixRo

DynamixRo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 04.03.2008
Am comandat și eu un ZTE de BF, din păcate încă se lasă așteptat. Acum am un Huawei primit de la RDS când au tras fibra, din care iese și coaxial. Întrebarea mea ar fi dacă va rămâne același echipament, trecut în mod bridge, apoi conectat la ZTE prin cablu, sau va trebui instalat altceva?

#30
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,353
  • Înscris: 16.04.2014

View Postg1102, on 19 decembrie 2022 - 17:22, said:

Am si eu o intrebare pentru, daca ma puteti ajuta.
Vreau sa comand si eu un router cu wifi 6 si cand dau comanda imi ataseaza automat router-ul acesta.De cen nu pot ca atunci cand pun comanda pe site sa imi aleg router-ul TP -link?
Beneficiez de abonament de internet fiberlink popular (probabil cel de 300 de mb) si am momentan tot un router zte fara dual band , care nu poate mai mult de 60 de mb( wi-fi) pe un laptop performant si 78  de mb pe un xiaomi mi 9t pro.

Voi simti vreo diferenta daca fac achizitia?

Imi trebuie o viteza mai mare fiindca imi sacadeaza cand fac streaming de pe NBA app catre un chromecast gen3 conectat la un televizor full hd.
Distanta de la pozitia actuala a router-ului la chromecast este de 5-6 metri fara pereti intre cu un corp de mobila intre.

Dupa ce am citit cele de mai sus ezit sa fac comanda fiindca am citit mai ca nu pot sa setez manual sa imi ia automat banda de 5 gzh , unde am inteles ca as benficia de o viteza sensibil mai mare.
Upgrade-ul catre fiberlink gigabit popular nu este o solutie fiindca asa cum a zis doamna din call center "48 mb viteza de download e in parametrii" , asa ca nu imi garanteaza nimeni ca daca fac upgrade si se duce la 78 mb nu va fi tot in parametrii (lucru confirmat si de domnia sa) , mie fiindu-mi necesari cel putin 100 mb pe secunda pentru streaming decent.

Din experienta celorlalti useri merita inchirierea acestui router?

Salut,

Asa cum ti-a spus si @catalinman, acum se ofera routerul ZTE H3601.
Ca performante este similar cu modelul de la Tp-Link (din testele userilor de aici de pe forum nu exista un "castigator").

Daca te decizi sa comanzi un router de la noi, iti recomand ca prima data sa lasi activa optiunea de band steering.
Teoretic si chromecast-ul prioritizeaza frecventa de 5GHz daca semnalul este destul de puternic.

Daca totusi nu vezi nici o imbunatatire, poti ulterior sa dezactivezi band steering si sa te conectezi manual la frecventa pe care o doresti.

#31
Rosswell87

Rosswell87

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 31.05.2016

View PostDynamixRo, on 20 decembrie 2022 - 09:22, said:

Acum am un Huawei primit de la RDS când au tras fibra, din care iese și coaxial. Întrebarea mea ar fi dacă va rămâne același echipament, trecut în mod bridge, apoi conectat la ZTE prin cablu, sau va trebui instalat altceva?

Da, in mod cert va ramane si ONT-ul! Acesta are rol de a converti semnalul venit de pe fibra, cu conditia ca atunci cand vei intra in posesia routere-lor ZTE sa suni la CC sa iti treaca ONT-ul Huawei in bridge mode.

View PostDynamixRo, on 20 decembrie 2022 - 09:22, said:

Am comandat și eu un ZTE de BF, din păcate încă se lasă așteptat.

Daca locuiesti intr-o localitate in care sunt disponibile puncte de lucru DIGI, poti reface comanda din contul personal. In acelasi timp la efectuarea comenzii, poti afla si disponibilitatea stocului in fiecare punct de lucru.

View Postmatrwe, on 11 decembrie 2022 - 14:26, said:

O fi stabil la modul cum sta unde e pus ca despre functionare... numa de bine am sa ii urez.

Nu-i stres! poti folosi echipamente achizitionate de tine cu performate mult mai bune dar si cu costuri mult mai mari!

Totusi, ce anume te-a nemultumit asa tare la aceste routere?

Edited by Rosswell87, 20 December 2022 - 13:09.


#32
g1102

g1102

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,306
  • Înscris: 17.07.2018

View PostDIGI_Helper, on 20 decembrie 2022 - 10:19, said:

Salut,

Asa cum ti-a spus si @catalinman, acum se ofera routerul ZTE H3601.
Ca performante este similar cu modelul de la Tp-Link (din testele userilor de aici de pe forum nu exista un "castigator").

Daca te decizi sa comanzi un router de la noi, iti recomand ca prima data sa lasi activa optiunea de band steering.
Teoretic si chromecast-ul prioritizeaza frecventa de 5GHz daca semnalul este destul de puternic.

Daca totusi nu vezi nici o imbunatatire, poti ulterior sa dezactivezi band steering si sa te conectezi manual la frecventa pe care o doresti.

Te deranjez cu inca o intrebare.
In urma achizitionarii router-ului , va fi inclocuit router-ul cel vechi sau se va adauga "peste"?

#33
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,734
  • Înscris: 30.08.2006
Ce e pus de RDS si intra fibra in el nu e router. Antichitatea aceea de ZTE ZXHN F620 e un ONT cu functie rudimentara de router. Noul ZTE va prelua functia de router wireless. Chromecast 3 stie si  AC. Diferenta o sa fie clara in favoarea noului echipament.

#34
DynamixRo

DynamixRo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 04.03.2008

View PostRosswell87, on 20 decembrie 2022 - 13:15, said:

Daca locuiesti intr-o localitate in care sunt disponibile puncte de lucru DIGI, poti reface comanda din contul personal. In acelasi timp la efectuarea comenzii, poti afla si disponibilitatea stocului in fiecare punct de lucru.

Mersi pentru sfat, am trecut mai devreme pe la ei si mi-au dat unul pe loc. :) Mi-au spus ca voi fi sunat in timpul zilei pentru a fi trecut cel vechi (HG8143A5) in mod bridge si configurarea celui nou.

Apropo, stiti cumva daca pot sa-mi transfere numele retelei wireless si parola de pe cel vechi, fara sa mai intru eu prin setari? Nu voi fi acasa pana diseara, dar le-am conectat deja (LAN1 -> WAN) si totul pare a fi in regula. In afara de a le confirma vizual ca becul rosu s-a facut verde, presupun ca se ocupa ei de restul.

#35
Rosswell87

Rosswell87

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 31.05.2016

View PostDynamixRo, on 21 decembrie 2022 - 13:31, said:


Mersi pentru sfat, am trecut mai devreme pe la ei si mi-au dat unul pe loc. Posted Image Mi-au spus ca voi fi sunat in timpul zilei pentru a fi trecut cel vechi (HG8143A5) in mod bridge si configurarea celui nou.

Apropo, stiti cumva daca pot sa-mi transfere numele retelei wireless si parola de pe cel vechi, fara sa mai intru eu prin setari? Nu voi fi acasa pana diseara, dar le-am conectat deja (LAN1 -> WAN) si totul pare a fi in regula. In afara de a le confirma vizual ca becul rosu s-a facut verde, presupun ca se ocupa ei de restul.

La prima conectare NU se va putea -> vei folosi SSID-ul si parola implicita specificata pe eticheta router-ului.

Dupa ce il configurezi -> PPPoE cu contul si parola DIGI, vei putea sa iti modifici numele si noua parola pentru acces WiFi din setari.

Preconfigurarea Static IP sa o stergi din setari -> te va ajuta sa iti configurezi serverul DHCP.

#36
DynamixRo

DynamixRo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 04.03.2008

View PostRosswell87, on 21 decembrie 2022 - 15:13, said:

La prima conectare NU se va putea -> vei folosi SSID-ul si parola implicita specificata pe eticheta router-ului.

Dupa ce il configurezi -> PPPoE cu contul si parola DIGI, vei putea sa iti modifici numele si noua parola pentru acces WiFi din setari.

Preconfigurarea Static IP sa o stergi din setari -> te va ajuta sa iti configurezi serverul DHCP.

M-au contactat azi dimineata. Contul si parola PPPoE apareau deja in setari, de restul m-am ocupat eu. Au fost de mare ajutor toate informatiile din acest thread.

Diferenta de viteza este ca de la cer la pamant fata de vechiul Huawei. Pastrand router-ul si laptop-ul in exact aceleasi pozitii ca inainte (la vreo 8m si un zid de caramida unul de altul), am trecut de la 70 Mb la 570 Mb. Nici nu m-am mai obosit sa fac alte teste.

E chiar ok meniul de configurare, faptul ca are slot USB/Samba a fost o surpriza placuta, pana si aspectul imi place. Ramane de vazut cum se va comporta in timp, dar prima impresie este una mai mult decat pozitiva.

Edited by DynamixRo, 22 December 2022 - 16:38.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate