![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 (2023)
Last Updated: Dec 10 2022 12:39, Started by
Cosmin_Andrei
, Dec 02 2022 09:13
·
1

Posted 02 December 2022 - 09:13

Din 5 Mai 2023 la cinema.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/u3V5KDHRQvk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 02 December 2022 - 10:00

Misto, astia-s singurii de la Marvel la care nu ma enervez din cauza ideilor infantile si infantilizante pe care le propaga. X-men-ii (astia de la ce studio sint -in original, ca acuma au ajuns si astia la Disney-, ca poate spun o prostie acuma) is opere de arta pe linga toti Thor-ii, Iron Man-ii, Avengerșii, Captain Planeții and shit.
Macar is o comedie desteapta si cinstita. |
Posted 02 December 2022 - 10:53

Posted 02 December 2022 - 12:00

Habar nu am cum puteti sa va uitati la chestiile astea, zau asa:)
|
Posted 02 December 2022 - 12:02

Ala e facut la misto cu buget redus. Dar e haios.
Volumul 3 mi-e ca va fi un mare fas. 2-ul nu mi-a placut deloc. Si linia noua de la Marvel/Disney cam da in parodii - vezi She-Hulk, ultimul Thor - au incpeut sa se parodieze singuri. Cu ultimul Avengers s-a cam terminat - si practic ala trebuia sa fie ultimul film conform intentiilor initiale, dar o vaca de muls ramane o vaca de muls... |
Posted 10 December 2022 - 12:39

Imi place foarte mult aceasta serie, abia astept sa-l vad si pe cel nou.
Coloana sonora e superba la toate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users