![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 (2023)
Last Updated: Dec 10 2022 12:39, Started by
Cosmin_Andrei
, Dec 02 2022 09:13
·
1

Posted 02 December 2022 - 09:13

Din 5 Mai 2023 la cinema.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/u3V5KDHRQvk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 02 December 2022 - 10:00

Misto, astia-s singurii de la Marvel la care nu ma enervez din cauza ideilor infantile si infantilizante pe care le propaga. X-men-ii (astia de la ce studio sint -in original, ca acuma au ajuns si astia la Disney-, ca poate spun o prostie acuma) is opere de arta pe linga toti Thor-ii, Iron Man-ii, Avengerșii, Captain Planeții and shit.
Macar is o comedie desteapta si cinstita. |
Posted 02 December 2022 - 10:53

Posted 02 December 2022 - 12:00

Habar nu am cum puteti sa va uitati la chestiile astea, zau asa:)
|
Posted 02 December 2022 - 12:02

Ala e facut la misto cu buget redus. Dar e haios.
Volumul 3 mi-e ca va fi un mare fas. 2-ul nu mi-a placut deloc. Si linia noua de la Marvel/Disney cam da in parodii - vezi She-Hulk, ultimul Thor - au incpeut sa se parodieze singuri. Cu ultimul Avengers s-a cam terminat - si practic ala trebuia sa fie ultimul film conform intentiilor initiale, dar o vaca de muls ramane o vaca de muls... |
Posted 10 December 2022 - 12:39

Imi place foarte mult aceasta serie, abia astept sa-l vad si pe cel nou.
Coloana sonora e superba la toate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users