![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
unitate minima taxare prepaid
Last Updated: Dec 05 2022 06:36, Started by
maul
, Dec 02 2022 09:07
·
4

Posted 02 December 2022 - 09:07

Salutare,
Daca s-a mai discutat subiectul imi cer scuze anticipat. As dori sa folosesc cartele digi prepaid pt niste senzori IOT si doresc sa estimez consumul. Cei de pe forum de specialitate mi au spus sa citesc termenii si conditiile unde este specificata unitatea minima de taxare gen 150kb pe ora. Ma puteti ajuta cu informatia asta? Mulțumesc |
Posted 02 December 2022 - 11:10

Ti-e lene sa citesti T&C-ul?
Scroll in jos, gasesti Termenii si Conditii Cartela Digi: https://www.digi.ro/...la/cartela-digi 5. Taxare Taxarea apelurilor de voce se face la 60 secunde indivizibile indiferent dacă este activată o extra opțiune sau se consumă doar credit. Unitatea de taxare pentru internet mobil este kilobit-ul. |
Posted 02 December 2022 - 12:12

Taxarea apelurilor de voce nu au legătură cu taxarea traficului de date.
|
Posted 02 December 2022 - 12:13

Dar aia de internet are. 😀
Edited by clader, 02 December 2022 - 12:14. |
Posted 02 December 2022 - 12:15

Anyway, consumul IOT este mic, atâta timp cât nu vorbim de camere.
|
Posted 02 December 2022 - 12:17

Omul nu a intrebat cat consuma ci care e unitatea de taxare.
|
Posted 02 December 2022 - 12:19

Posted 02 December 2022 - 12:55

La cartelele Digi Prepay nu se taxeaza la Kb. Ai trafic de 2 GB inclusi cu 2 euro pe 3 luni la Cartela Diva. Poate oferta inca mai e valabila.
https://www.digi.ro/...uro-3-luni-diva Edited by Leo2006, 02 December 2022 - 12:57. |
Posted 02 December 2022 - 13:02

La cartelele Digi Prepay nu se taxeaza la Kb. Ai trafic de 2 GB inclusi cu 2 euro pe 3 luni la Cartela Diva. Poate oferta inca mai e valabila. https://www.digi.ro/...uro-3-luni-diva Omul se referea la rotunjire, adică în momentul în care modemul deschide o sesiune de date, care este traficul minim care se înregistrează. În mod normal ar fi 1 kbyte.. |
Posted 02 December 2022 - 13:23

In trecut aveau 15kb/sesiune..... Sesiunea se incheie daca se intrerupe transmisia vreo 60 sec.
Daca senzorul tau trimite o mica informatie la fiecare 60 sec si apuca sa se inchida sesiunea consumul minim ar fi ~ 0.9Mb/ora = 22Mb/zi = 650 Mb/luna.
La cartelele Digi Prepay nu se taxeaza la Kb. Ai trafic de 2 GB inclusi cu 2 euro pe 3 luni la Cartela Diva. Poate oferta inca mai e valabila. https://www.digi.ro/...uro-3-luni-diva 4 stai jos! |
Posted 02 December 2022 - 18:26

Nu asta era întrebarea însă mai mult ca sigur nu este recomandat, tariful per MB este de regulă așa de mare încât "topește" efectiv orice credit ai avea pe cartelă.
Oricum, tariful în acest caz nu este specificat însă la Orange Vodafone era ceva de genul 20 de cenți/MB. Chiar și 1 cent per MB ar fi mult mai scump decât orice opțiune. |
Posted 03 December 2022 - 17:15

OT:
Se poate face trafic și fără opțiuni! Pentru acces la date mobile trebuie sa ai MB valabili, si ei vin doar din doua surse: (i) extraoptiune si (ii) 100MB dati bonus la reincarcare, cu valabilitate 3 luni(*). Probabil MB de punctul (ii) te-au facut sa scrii ca poti face trafic si fara extraoptiune (fiind diponibili inainte de a activa extraoptiune din creditul tocmai reincarcat), ceea ce strict vorbind este adevarat doar ca e extrem de limitat si nu inseamna ca se taxeaza din credit cum e la altii. (*) Nu sunt 100% sigur care e regula, ca nu stiu sa [mai] scrie pe nicaieri, dar cred ca e o cantitate fixa si nu depinde de valoarea reincarcarii. Ce-i drept la mine reincarcarile sunt sistematic de 1EUR. |
Posted 03 December 2022 - 18:34

Stiu ca la VDF/T imi intra mesajul ala cu "Sign in to network" daca incearca sa faca un trafic mai mare de 10kb/s, nu stiu la ORO/Digi, banuiesc ca ar fi la fel, oricum doar un sync la orice aplicatie sare de pragul ala si automat face trafic.
|
Posted 03 December 2022 - 20:12

OT: La Digi nu se poate face trafic taxat din credit, daca asta doreai sa spui. Dealtfel nici nu o sa gasesti la ei vreun tarif per MB. Pentru acces la date mobile trebuie sa ai MB valabili, si ei vin doar din doua surse: (i) extraoptiune si (ii) 100MB dati bonus la reincarcare, cu valabilitate 3 luni(*). Probabil MB de punctul (ii) te-au facut sa scrii ca poti face trafic si fara extraoptiune (fiind diponibili inainte de a activa extraoptiune din creditul tocmai reincarcat), ceea ce strict vorbind este adevarat doar ca e extrem de limitat si nu inseamna ca se taxeaza din credit cum e la altii. (*) Nu sunt 100% sigur care e regula, ca nu stiu sa [mai] scrie pe nicaieri, dar cred ca e o cantitate fixa si nu depinde de valoarea reincarcarii. Ce-i drept la mine reincarcarile sunt sistematic de 1EUR. Bineînțeles că se poate face trafic. Am un sim prepay pe care-l folosesc într-un modem doar pentru voce. De cand s-a activat 2G-ul, am blocat modemul in 2G, iar inainte sa activez optiunea am zis sa vad daca pot sa fac ceva trafic pe GPRS. Am reusit sa fac cateva sute de kilobiti apoi au "disparut" 5centi si optiunea nu s-a mai putut activa. |
Posted 03 December 2022 - 20:49

Daca se poate taxa netul din credit, atunci care e pretul? Ca eu niciodata nu am vazut asa ceva la Digi, si pe mobil sunt client de cand exista abonamentele de mobil independente de serviciile fixe.
Poate in cazul tau cei cativa centi s-au dus pe altceva, iar traficul a fost din cei 100MB (sau 100MB × n, ca nu mai stiu care e regula, dar tin minte ca ![]() Edited by sags, 03 December 2022 - 20:49. |
Posted 03 December 2022 - 21:19

Cartelele prepay nu permit trafic suplimentar taxabil. Asta e si motivatia pentru care exista prepay in lumea asta.
Daca nu doresti nici o optiune la prepay, atunci intrebi @Digi_Helper ce se intampla in acest caz exceptional. De la Digi nu primesti cartela fara o optiune inclusa. De la ceilalti se pare ca se poate. Edited by Leo2006, 03 December 2022 - 21:25. |
|
Posted 03 December 2022 - 22:01

La prepay poti face orice fel de trafic doresti tu fara sa ai vreo optiune pe cont. Asa a fost de cand lumea. De fapt la inceput nici nu exista notiunea de "optiune", dar in fine...
Daca se poate taxa netul din credit, atunci care e pretul? Ca eu niciodata nu am vazut asa ceva la Digi, si pe mobil sunt client de cand exista abonamentele de mobil independente de serviciile fixe. Edited by NikoroB, 03 December 2022 - 21:59. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users