![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cum deschid un folder de la un buton? Cum sterg continutul unui folder?
Last Updated: Nov 30 2022 13:42, Started by
ursudepadure
, Nov 30 2022 12:56
·
0

Posted 30 November 2022 - 12:56

Am facut un proiect in C# unde foloseam.
private void openToolStripButton_Click(object sender, EventArgs e) { Process.Start("explorer.exe", @"C:\wff\pdfs"); } In acest caz se deschidea folderul "pdfs" din calea speficata mai sus. Cum fac acest lucru in Java? Am cautat si gasit ceva dar nu a mers. Deasemnea as avea nevoie de ceva cu care sa sterg fisierele (nu contine subdirectori) dintr-un folder. Bine, in acest caz va fi chiar acest folder. Tot la o apasare de buton sau alegand un meniu. Ca sa ma fac inteles pentru cei care stiu si C# si m-ar putea ajuta: System.IO.DirectoryInfo di = new DirectoryInfo(@"C:\wff\pdfs"); foreach (FileInfo file in di.GetFiles()) { file.Delete(); } Asta din urma sterge continutul directorului pdfs. Folosesc NebBeans. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users