Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Austria - confiscarea masinii pen...

Licenta Windows 10

TRUMP: Un vis american -2017
 Ozempic

Sectii ale politiei chineze in Ro...

Viteza net Wifi de 5 ori mai mica...

Alegere cablu tv
 2l combustibil plafonat in Ungaria?

Recomandare TV Oled-Led

Rabla pentru electrocasnice si pr...

The SKA Project(Square Kilometre ...
 Sfat achiziție bicicleta

Samsung Galaxy Tab S6 - Chrome nu...

Intrebare despre pizza, marime si...

Recomandare televizor
 

Conectare sound bar to pc via hdmi

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
taosil

taosil

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 15.04.2009
Servus,

Am conectat un sound bar la pc ( un port de pe placa video ) prin fir hdmi-hdmi, a mers cateva zile, apoi da mesajul ca nu e plug in. ( cand dau run sound troubleshooter)

Am cumparat un cablu nou, aceasi eroare.

Windows e win10 pro.
Soundbar e un samsung mai vechi.
Placa video e un rtx 3070

Mentionez ca nu am schimbat nimic, instalat nimic intre perioda cand mergea vs cand nu mai merge.

Cine ma poate ajuta cu un sfat ar fi super.

PS: monitorul e un LG care are boxe integrate, si acum imi apar ele ca active.

#2
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 115,439
  • Înscris: 07.02.2003
Daca nu e ceva mecanic la mufe, inseamna ca ceva s-a ars si nu mai merge, vreo tensiune aiurea intre aparate samd...
Totusi verifica la sunet ca iesirea default sa fie pe hdmi de la video macar sa elimini posibilitatea sa fie ceva software.

Edited by andreic, 24 November 2022 - 09:07.


#3
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,008
  • Înscris: 08.02.2011

View Posttaosil, on 24 noiembrie 2022 - 08:34, said:



PS: monitorul e un LG care are boxe integrate, si acum imi apar ele ca active.


Asta-i problema de fapt, trebuie setat iesirea audio de la soundbar si gata.

#4
theionutzradu1991

theionutzradu1991

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 948
  • Înscris: 28.11.2017
Testeaza soundbarul cu un televizor care are HDMI ARC !
Sau alt PC .
Reinstalare de drivere daca merge pe TV.
Chestia cu sunet prin hdmi tine si de drivere

#5
jakota

jakota

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,073
  • Înscris: 22.05.2011
Soundbar-ul ar trebui sa-l vezi( automat)  si bifat  in  Windows- Sound Settings / Nvidia High Definition Audio si in Nvidia Control Panel .  Daca nu-l gasesti e ceva mecanic/ intrerupt  mufa/cablu sau ceva ars.. .

#6
taosil

taosil

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 15.04.2009
Mi-am dat seama ce am facut. Sistemul vede soundbarul ca un extra display si  cand am setat sa folosesc doar monitorul ( multiple display - display only on 1 ) am dezactivat soundbarul .

Am pus inapoi pe multiple display - extend these display si merge :)

multumesc de feedback !.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate