Despre FOODIE recomandat de Scarlatescu
Last Updated: Nov 29 2022 18:39, Started by
Mizu
, Nov 23 2022 17:12
·
0
#19
Posted 25 November 2022 - 14:18
Bineinteles ca e meniu gatit de tanti Jenica.
Ca si bonus, pe vremea cand comandasem eu, stiu ca toata mancare era preparata la Bucuresti, iar de acolo trimiteau in fiecare seara transport catre restul oraselor unde aveau serviciul. Ieseau mai ieftin decat sa fi angajat in fiecare oras bucatar, sa isi fi batut capul cu chirie, ustensile, etc. In fiecare oras aveau doar cate 1-2 livratori, si salut. Scarlatescu recomanda orice pentru suma potrivita. |
#20
Posted 25 November 2022 - 16:28
Facuse la un moment dat si colegul lui, cheful Dumitrescu niste sendvisuri speciale, de erau numai paine. Un corn urias, in care erau catava feliute stravezii de mezel. Sendvis de chef!
Se vindeau prin diverse magazine, nu stiu daca s-or mai gasi in prezent. |
#21
Posted 25 November 2022 - 16:46
A fost scandal cu sanvisurile alea. La vremea respectiva il hulea toata lumea pentru ca erau mediocre spre nasoale la gust dar si scumpe.
[ https://zoso.ro/img/2020/10/senvisuri-florin-dumitrescu.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Maskatu, 25 November 2022 - 16:46. |
#22
Posted 25 November 2022 - 17:31
Teoretic e un model de afacere bun, dar in orase diferite gatesc restaurante diferite si Scarlatescu nu s-a obosit sa verifice sau sa controleze calitatea.
Daca iti pui imaginea pe asa ceva esti obligat sa mentii niste standarde. |
#23
Posted 26 November 2022 - 12:56
A mentinut standardul. Standardul sa ii vireze aia lunar partea lui.
|
#24
Posted 29 November 2022 - 07:24
De ce ai manca un sandvis cu fata unuia pe eticheta? Mie sa-mi pui o vaca, o capra sau o masa imbelsugata. Nu-mi printa fata unuia ce se tine de barba!
|
#25
Posted 29 November 2022 - 11:35
Daca esti corporaTRIST, bei cafeluta de la starbucks si mananci covrig de la Luca, dimineata merge la fix un senvis dala ca sa te lauzi colegilor ce diversificare ai tu in micul dejun. Daca le mai si pui pe toate intr-o punga de hartie cu ceva brand de la Mall, atunci vei fi invidiat/invidiata.
|
#26
Posted 29 November 2022 - 18:39
overseas, on 23 noiembrie 2022 - 18:00, said:
Ca bani, cu 70 de lei in ziua de azi chiar gatit acasa e destul de greu... Nu pare mai interesanta partea cu mancarea gatita pe Foodie ? Nu iesi mai bine ? Exclus asa ceva, la foodie mananci cateva gustari pana in 2000 de calorii cu banii astia. Acasa in functie de alegeri poti manca lejer 5-6 mii de calorii Doar un exemplu recent pentru care am facut calcul Intr-un vas hena la cuptor am bagat 1 kg cotlet de porc feliat cu o capatana de usturoi, o ceapa verde si jumatate de ardei gras, putin ulei, sare si piper cu 3 pahare de apa adaugate, dupa vreo ora jumate am adaugat cam 300g paste barilla si 200g sos de paste barilla bolognese La final am adaugat marar proaspat, mancarea a iesit fenomenala.. La calcul undeva pana in 35 de lei totalul, dar asta pentru ca am luat carnea la o promotie cu 20 lei kg, altfel era 30 de lei..deci pretul normal pana in 45. Valori nutritionale rotunjite 3000 kcal, 115g grasimi, 225g carbohidrati, 255g proteine |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users