Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Anulare contract vanzare cumparar...

scoala postliceala sanitara si hi...

Copiere 2 sau mai multe valuri cu...
 La multi ani @AlexFCSB4!

La multi ani @silcar!

La multi ani @Cipry7!

Intretinere F30 vs Audi A4 vs Mer...
 drept de autor pentru o poezie

Inlocuire lichid cooler procesor ...

Baterie atv

Proroblema cu centre de greutate
 Gasire cheie in iarba

Contract nou cablu/internet fix

aparat auditiv

Casa marcat pentru PFA
 

Termostat temperatura gresita

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
MarianIntreaba

MarianIntreaba

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 19.05.2017
Va salut, am cumpoarat decurand o centrala Ariston Genus One si am primit la ea cadou un termostat Honeywell dt92a, baietii mi l.au montat si au zis ca nu se baga ca nu cunoaste modelu sa ma uit si eu prin instructiuni ca na sunt doar 2 butoane sus si jos ce poate sa fie greu, acu eu m-am uitat in instructiuni si pe ecran normal apare temperatura pe care o citeste el ca ar fi in casa, iar apoi eu setez cat vreau, revenind pe ecran dupa 2 secunde temperatura curenta in casa...problema mea este ca de cand l-am pornit de la 25 de grade aratate pe ecran (in casa erau 21) a urcat lejer in 29-30 unde fluctueaza si acum, am incercat semnalul lui fiind wireless si scrie pe el ca are semnal 5/5 deci nu asta este problema, iar daca dau temperatura pe el la 25 centrala nu porneste deoarece termostatul citind gresit temperatura in casa de 30 el nu trimite semnal centralei sa dea drumu la caldura, iar termostatul poate fi setat maxim la 35 de grade deci nici macar nu pot da centrala tare .... ce doamne iarta-ma poate sa aibe de vede ATAT de gresit ?

#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 42,931
  • Înscris: 01.12.2001
Daca îl ții în mână sigur nu arata temperatura reala. Pune-l pe masă și lasa-l 10 minute. Nu suflă spre el stand să îl pazasti.
Daca tot nu arata corect, schimba-l

#3
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,167
  • Înscris: 07.11.2006

Vizualizare mesajMarianIntreaba, pe 22 noiembrie 2022 - 20:27, a scris:

iar termostatul poate fi setat maxim la 35 de grade deci nici macar nu pot da centrala tare ....

Vred ca ai gresit cumparand un cazan. Pentru temperatura aia tu ai nevoie de altceva, mai potent.

Pana una alta citeste (inca odata) cu atentie manualul de utilizare si incearca sa-l pui in opera.
Poate te ajuta si asta
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7zZCsT3Pz_w?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#4
MMike

MMike

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,426
  • Înscris: 25.04.2016
Citeste aici despre termostat. Nu-i chiar asa simplu termostatul. Daca nu te descurci cu el, contacteaza firma, cum scrie mai jos in link.
https://m.eradiatoar...t92a-p3352.html

#5
rim80

rim80

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,715
  • Înscris: 06.04.2020
Cred ca temperatura setata e prea mare, e suficienta in jur de 22 grade.

#6
MarianIntreaba

MarianIntreaba

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 19.05.2017
M.ati inteles gresit, termostatul vede in camera intre 28 si 30, clar gresit eu avand 20, iar cand dau din termostat temperatura 22 sa zicem, acesta nu face nimic decat sa decupleze centrala asteptand pentru temperatura camerei sa ajunga la 22 ca apoi sa declanseze centrala (din ce am inteles eu) insa problema este ca el vede constant 28 chiar si de ar fi 20 in camera, si a fost lasat o noapte in camera de 20 de grade iar el blocat efectiv pe 28...l.am lasat si o ora afara la 5 grade iar pe el indica 15, i.am dat factory reset si degeaba, legat la unitate este, semnalul strong, cred ca este defect senzorul de temperatura altfel nu imi explic

#7
mirificu

mirificu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 144
  • Înscris: 29.12.2006
Din ce spui pare senzorul de temperatura decalibrat. Din ce am studiat manualul nu pare a exista o procedura de reglare. Cred ca trebuie sa ceri inlocuire sau la garantie.

#8
bogdan_o

bogdan_o

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 05.04.2005
Salut

Posibil ca termostatul sa fie decalibrat

Incearca procedura de aici:

https://ensupport.ge...?language=en_US

Daca nu se rezolva problema, mergi cu el la garantie.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate