Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ori nu stie sa numere, ori nu sti...

Austria - confiscarea masinii pen...

Licenta Windows 10
 TRUMP: Un vis american -2017

Ozempic

Sectii ale politiei chineze in Ro...

Viteza net Wifi de 5 ori mai mica...
 Alegere cablu tv

2l combustibil plafonat in Ungaria?

Recomandare TV Oled-Led

Rabla pentru electrocasnice si pr...
 The SKA Project(Square Kilometre ...

Sfat achiziție bicicleta

Samsung Galaxy Tab S6 - Chrome nu...

Intrebare despre pizza, marime si...
 

Dvr-ul nu mai porneste

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
IonutYo

IonutYo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 285
  • Înscris: 30.07.2013
Salut, acum aproape 2 ani am achizitionat un kit de dvr + camere de la rovision https://www.emag.ro/..._medium=android

Recent, dvr-ul nu mai porneste, se bloca in ecranul de pornire in care aparea logoul rovision. Am incercat sa ii schimb cablul de alimentare (pentru ca cel utilizat cand am remarcat problema nu era cel original) si a pornit, dar una dintre camere cliparea, se vedea imaginea cateva secunde si dupa pica.

Am incercat sa il repornesc din nou dar de data asta aceeasi problema, se bloca in screenul cu logoul rovision.

Am scos hdd-ul si l-am montat intr-un dvr mai vechi pe care il aveam prin casa (am testat pe un set de camere mai vechi dvr-ul mai vechi si mergea).

Am conectat camerele din kit la dvr-ul mai vechi si niciuna nu era vazuta.

Stiti cumva ce as putea sa fac? Scuze daca suna putin idiotica abordarea mea, doar am incercat sa o iau prin eliminari sa gasesc sursa?

Scuze daca suna stupid, dar e cumva posibil ca o camera sa faca scurtcircuit si sa prajeasca dvr-ul? Kit-ul era cumparat pentru o persoana in varsta care sta singura si la un moment dat spunea ca taiase din greseala un cablu bnc si dupa l-a lipit cu banda izolatoare si prin surpinderea mea cica mergea.

Edited by IonutYo, 22 November 2022 - 19:17.


#2
Peerless

Peerless

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 813
  • Înscris: 14.03.2022
Eu n-am din intamplare nici camere mai vechi si nici dvr mai vechi prin casa ca daca nu mai merge se duce la centrele de colectare specializate sau la vreun magazin care vinde si din astea insa m-as fi gandit daca as fi avut sa verific daca camerele mai noi se potrivesc cu dvrul mai vechi ca poate dvrul mai vechi nu stie H.265X si atunci camerele mai noi n-au cum sa mearga cu dvrul mai vechi nici macar daca as fi schimbat cablul de alimentare chiar si daca as fi constatat ca este unul diferit de cel original stiind ca cel original are o mufa in forma de opt si are stecher cu doi pini iar cel pe care l-as fi suspectat ca este fals are o mufa ca cea de la un cablu de alimentare al unui calculator desktop pe care-l am deja si un stecher tip schucko asa cum am la frigider si as fi tras concluzia ca chiar daca as fi putut baga mufa de desktop in cea in forma de opt probabil tot n-ar fi mers pentru ca ar fi ramas un fir in aer dat fiind faptul ca cablul de desktop are trei sarme iar cel original ar fi avut doua sau la fel.

#3
phoenix76

phoenix76

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 186
  • Înscris: 25.09.2014
Daca este corect linkul observ ca modelul DVR ROV504 foloseste un alimentator de 12V/2.5A
Ai zis ca ai schimbat cablul, probabil te refereai la alimentator ? Daca da, cauta unul de minim 2,5 A si testeaza. In general, DVR-urile pornesc si fara Hard Disk, deci poti incerca sa il pornesti fara acesta. Hard Diskul consuma cel mai mult intr-un DVR. Va trebui sa booteze si sa afiseze un mesaj de tipul No HDD !

#4
CARBON365

CARBON365

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 07.12.2011

View PostIonutYo, on 22 noiembrie 2022 - 19:15, said:

Salut, acum aproape 2 ani am achizitionat un kit de dvr + camere de la rovision https://www.emag.ro/..._medium=android

Recent, dvr-ul nu mai porneste, se bloca in ecranul de pornire in care aparea logoul rovision. Am incercat sa ii schimb cablul de alimentare (pentru ca cel utilizat cand am remarcat problema nu era cel original) si a pornit, dar una dintre camere cliparea, se vedea imaginea cateva secunde si dupa pica.

Am incercat sa il repornesc din nou dar de data asta aceeasi problema, se bloca in screenul cu logoul rovision.

Am scos hdd-ul si l-am montat intr-un dvr mai vechi pe care il aveam prin casa (am testat pe un set de camere mai vechi dvr-ul mai vechi si mergea).

Am conectat camerele din kit la dvr-ul mai vechi si niciuna nu era vazuta.

Stiti cumva ce as putea sa fac? Scuze daca suna putin idiotica abordarea mea, doar am incercat sa o iau prin eliminari sa gasesc sursa?

Scuze daca suna stupid, dar e cumva posibil ca o camera sa faca scurtcircuit si sa prajeasca dvr-ul? Kit-ul era cumparat pentru o persoana in varsta care sta singura si la un moment dat spunea ca taiase din greseala un cablu bnc si dupa l-a lipit cu banda izolatoare si prin surpinderea mea cica mergea.
Daca acele camere au joystick( sau ai telecomanda OSD UTC) le schimbi modul de iesire semnal... de pe AHD pe HDCVI , CVI, TVI.
Unul din formate trebuie sa fie suportat de acel Dvr mai vechi.
Legat de acel DvR ce nu mai functioneaza:
Schimba alimentatorul
Vezi daca e un buton de reset pe placa de baza
Il trimiti la garantie ( de regula au 3-5 ani garantie)

Edited by CARBON365, 28 November 2022 - 06:43.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate