Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Identificare dioda zenner

Cont SPV pentru PFA?

Spalare instalatie termica
 afisare eroare centrala termica e...

Probleme cu un PDF in Adobe Reader

NHA,NBA

Scartait placute frana
 Contract imprumut PFA

Comoditatea se plateste(si in Ung...

Hayu Romania (serviciul de stream...

Scoatere bani pensie privata obli...
 izolatie planseu regim DIY

Colecționari de baterii.

Depanare telecomanda IR

Posibila frauda - mail de la adre...
 

Website grabber - offline surfing

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,772
  • Înscris: 01.11.2005
Salutare.
Incerc sa invat ceva mai mult din programarea in Autocad, chestii de automatizare si altele din diferite tutoriale.
Ce am observat in unele tutoriale, culmea platite, ca defapt sunt luate mot-a-mot de pe helpul Autocad-ului, schibate denumirea variabielor si voila, a iesit tutorialul.

Ideea este ca vreau sa dau jos tot help-ul de la Autocad, de pe site-ul asta sau asta, mi-e indiferent care ca sa il am offline, sa nu mai stau tot timpul sa intru pe net.

Problema e ca nu stiu ce soft sa folosesc sa-mi descarce tot helpul offline.
Stiu, va avea posibil zeci de Gb, nu-i problema, spatiu exista.

Zic asta pentru ca vreau sa-mi fac o baza de proceduri si sa nu mai stau sa le scriu la manuta dupa clipuri video, ci sa le am de-a gata iar la clipurile video sa ma uit pentru a intelege conceptul din spate.

Am Internet Download Manager, liceenta platita, merge excelent cu alte site-uri, dar nu vrea neam cu asta. Nu pricep de ce. E ceva anume si nu ma prind eu ?

Exista alte softuri care le stiti si care as putea sa-l downlodez ?

#2
nixrohnson

nixrohnson

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 22.11.2022
Teleport Pro sau Flash Get (versiunea 1.9.6, mai veche, nu vea noua - modul Site Explorer, apesi F7)
Sau ceva cu HTTRACK .... HTTTRACK......
Nu e vorba de marime in Gb, e vorba de viteza (de fapt, nici de asta), e vorba de structura si protectie la download.
Da' o sa descoperi singur asta.

#3
maccip

maccip

    44 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,820
  • Înscris: 06.01.2007
Si eu am sa ma apuc zilele astea de un plugin autocad, mai precis civil3D.
In C#.

Nu stiu ce sa zic cu copiatul de pe net. Eu nu as face asa ceva cat timp netul e la discretie.

#4
grigsound

grigsound

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 30.07.2003
Încearcă dintre astea:
https://www.makeuseo...ffline-reading/

#5
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,772
  • Înscris: 01.11.2005

Vizualizare mesajnixrohnson, pe 22 noiembrie 2022 - 16:50, a scris:

Teleport Pro sau Flash Get (versiunea 1.9.6, mai veche, nu vea noua - modul Site Explorer, apesi F7)
Sau ceva cu HTTRACK .... HTTTRACK......

e vorba de structura si protectie la download.

Mersi. Am sa incerc.

Da, cred ca despre asta este vorba. Am impresia ca serverul de la AutoDesk detecteaza mass-download si taie legatura.

Vizualizare mesajmaccip, pe 22 noiembrie 2022 - 17:01, a scris:

Nu stiu ce sa zic cu copiatul de pe net. Eu nu as face asa ceva cat timp netul e la discretie.
Piticii mei are nevoie de offline :D

Vizualizare mesajgrigsound, pe 22 noiembrie 2022 - 18:45, a scris:

Încearcă dintre astea:
https://www.makeuseo...ffline-reading/
Mersi.
Nu stiu de ce naiba nu mi-a trecut prin cap sa caut cu Google prima data in loc sa deschid topic. Clar, imbatranesc :D

#6
maccip

maccip

    44 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,820
  • Înscris: 06.01.2007
Treaba cu pluginurile astea de autocad e ca trebuie sa inveti cum sa te conectezi la obiectul sau obiectele root, sa vezi cam care-i filozofia in mare si apoi.. pur si simplu scrii codul in ordinea si logica a ceea ce ai desena tu cu mana ta in document.
Pentru prima parte cela mai bine e sa incepi cu un tutorial care.. face ceva in acad, nu conteaza ce.
Si apoi, obiectele expuse dotnet sunt cam autodescriptive, nu prea mai ai nevoie de documentatie.
Doar daca vrei tu sa faci obiecte custom-made devine mai complicat.
Mie m is s-a parut simplu. Civil 3D mi s-a parut un pic mai complicat deoarece nu aveau la un moment dat multe din obiecte expuse .net si trebuia sa folosesti si COM, chestie care duplica niste treburi pe-acolo sicrea confuzie.
Acum vad ca au expus .com si obiectele cu care lucram eu. Au mai ramas cateva, dar oricum nu lucrez cu ele, deci ar trebui sa fie cu mult mai simplu.

Inca nu m-am apucat de plugin deoarece astept inca un model sa vad cum trebuie sa arate forma finala a ceea ce trebuie sa fac.
Vreau sa fac un program care sa intocmeasca automat documentatia cadastrala pentru sute-mii de exproprieri la o autostrada(cica), dar as vrea sa vad mai intai forma finala a documentatiei si ce se va hotara, detaliile tehnice si juridice sa nu lucrez aiurea.
Va trebui sa lucrez cu CogoPoints, ca si obiect Civil3D, in rest voi lucra cu obiecte autocad. N-ar trebui sa fie prea complicata filozofia, insa depinde mult de variabilele care intra la o anumita lucrare.

Tu ce vrei sa faci?

#7
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,772
  • Înscris: 01.11.2005

Vizualizare mesajmaccip, pe 23 noiembrie 2022 - 09:19, a scris:

Treaba cu pluginurile astea de autocad e ca trebuie sa inveti cum sa te conectezi la obiectul sau obiectele root, sa vezi cam care-i filozofia in mare si apoi.. pur si simplu scrii codul in ordinea si logica a ceea ce ai desena tu cu mana ta in document.

Tu ce vrei sa faci?
Nu-i bai, am mai programat in AutoCAD, am ceva experienta cu asta, dar a fost strict legat de blocuri cu atribute (generare automata de bill of materials, liste de componente, verificare errori, dinamic input direct din windows form, generare de tabele in acad si altele)

Eu am prea mult timp liber si am zis sa mai imi largesc cunostintele pe programarea in AutoCAD si cum altfel decat facand chestii simple, tutoriale.
Doar ca fix tutorialele alea care le-am cumparat sub forma de video (nu zic, sunt foarte ok, explicative) le gasesc si in helpul ala.

#8
maccip

maccip

    44 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,820
  • Înscris: 06.01.2007
Mno, bine ca ai timp liber. Omul fara timp liber e un sclav.

#9
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,772
  • Înscris: 01.11.2005
Deja am prea mult de un an de zile. Asa ca am zis sa mai invat si eu una-alta.
Oricum de la anul incep in alta parte deci ma mai bucur de libertate cat mai pot. Nu stiu cum va fi la noul job :D

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate