Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

TRUMP: Un vis american -2017

Ozempic

Sectii ale politiei chineze in Ro...
 Viteza net Wifi de 5 ori mai mica...

Alegere cablu tv

2l combustibil plafonat in Ungaria?

Recomandare TV Oled-Led
 Rabla pentru electrocasnice si pr...

The SKA Project(Square Kilometre ...

Sfat achiziție bicicleta

Samsung Galaxy Tab S6 - Chrome nu...
 Intrebare despre pizza, marime si...

Recomandare televizor

Internet fix orange sau Vodafone.

Puls mare doar noaptea?
 

Duplicate image pe 3 display-uri?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
EL-Presidente

EL-Presidente

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 03.09.2022
Se dau urmatoarele displayuri:
1.tv samsung 4k JU6400
2.tv samsung full hd LT32H390FEVXEN
3.videoproiector full HD
Le-am conectat pe toate 3 la o placa video r9 fury X care are 3 dp+1hdmi.Dp-urile la placa video suporta 4k la 60hz iar hdmi suporta doar 4k 30 fps fiind hdmi model 1.4

a.Tv-ul 4K Ju6400 este conectat prin acest cablu: https://altex.ro/cab.../cpd/CABMY8713/
b.tv-ul de32 full hd este conectat prin cablu hdmi de la singurul port al placii video hdmi
c.iar videoproiectorul este conectat printr-un adaptor Lindy 4k/60p tot pe cablu hdmi.Adaptorul arata asa: https://www.forit.ro...qgaAj78EALw_wcB
E de inteles faptul ca am adaptor pt hdmi  si inca un cablu dp to hdmi din simplu fapt ca pe placa video am doar o intrare HDMi si 3DP

Dilmele mele pe care nu le inteleg sint doar 2:
1.Pot sa am in acelasi timp pe toate cele 3 displayuri DUPLICATE IMAGE adica sa vad aceasi imagine pe toate cele 3,sau nu pot decat 2 displayuri in acelasi timp?
Eu m-am chinuit si nu pot sa am imagine pe toate cele 3 ,decat pe 2,a 3-a fiind doar imagine extinsa.Imi scapa ceva?Sau windowsul 10 nu stie asa ceva?
2.Daca deconectez  cablu dp-hdmi 8713 de la placa video pe ecranul 4k pot vedea rezolutia 3840x2160.Daca il conectez sa am 3 surse ma limiteaza la doar 1920x1080 pe toate cele 3 ecrane inclusiv pe cel 4k.Sa zicem ca la acest punct imi pot da raspunsul singur si inteleg limitarea la doar full hd din cauza cablului 8713 care nu suporta decat 1920x1200 maxim.

Dar vreau sa aflu raspuns la aceasta dilema.De ce nu pot avea duplicate image pe toate cele 3 imagini,si-mi da voie doar la 2?Imi da doar duplicate 1 si 2,duplicate 1 si 3 si extended display atat.

Attached Files



#2
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,826
  • Înscris: 01.11.2005
pentru ca e posibil (nu sunt sigur) ca placa ta sa nu suporte mai mult de doua monitoare independente.
cand conecteaza unul, il deconecteaza pe celalat. am patit si eu asa ceva.

incearca sa scazi rezolutia la celelalte doua monitoare undeva pe la 1028x764 si vezi ce se intampla.

Edited by tehnics, 22 November 2022 - 14:53.


#3
EL-Presidente

EL-Presidente

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 03.09.2022
Probabil functioneaza pe alte placi video,placa mea fiind incapabila.Am inteles

#4
Iris_

Iris_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,046
  • Înscris: 02.06.2002
Si totusi, din ce pare aici, se pare ca placa ar putea.

#5
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,826
  • Înscris: 01.11.2005

Vizualizare mesajIris_, pe 22 noiembrie 2022 - 14:58, a scris:

Si totusi, din ce pare aici, se pare ca placa ar putea.
Fix acolo am cautat si eu si da, se pare ca se poate doar ca acolo observ ca se vorbeste mult si despre rezolutiile la care sunt acele display-uri, de accea i-am recomandat sa scada din rezolutie, sa dea un restart si sa vada ce se intampla

#6
Ursul_Polar

Ursul_Polar

    call boy - 9000 jpy\s

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,156
  • Înscris: 31.07.2006
windows permite clonarea pe.un singur display aditional.
vezi daca cei de la AMD prin softul lor de control, radeon something, iti permit duplicarea pe mai multe display-uri.

#7
EL-Presidente

EL-Presidente

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 03.09.2022

View Posttehnics, on 22 noiembrie 2022 - 15:38, said:

Fix acolo am cautat si eu si da, se pare ca se poate doar ca acolo observ ca se vorbeste mult si despre rezolutiile la care sunt acele display-uri, de accea i-am recomandat sa scada din rezolutie, sa dea un restart si sa vada ce se intampla
am scazut-o la 1280x720 si la fel face.o sa incerc si 1024x768 sa vad daca merge

#8
Ursul_Polar

Ursul_Polar

    call boy - 9000 jpy\s

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,156
  • Înscris: 31.07.2006

Vizualizare mesajEL-Presidente, pe 22 noiembrie 2022 - 16:07, a scris:

am scazut-o la 1280x720 si la fel face.o sa incerc si 1024x768 sa vad daca merge

windows default =
Attached File  Screenshot 2022-11-22 132913.png   785.04K   16 downloads
using intel's control software =
Attached File  Screenshot 2022-11-22 132941.png   1.88MB   18 downloads
Attached File  Screenshot 2022-11-22 133214.png   423.64K   18 downloads

Edited by Ursul_Polar, 22 November 2022 - 16:45.


#9
EL-Presidente

EL-Presidente

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 03.09.2022
Nu reusesc,nu inteleg unde e problema.In fine...
Probabil ca win 10 nu se impaca cu placa mea video.Probabil pe win 7 sau 8.1 ar merge?

#10
EL-Presidente

EL-Presidente

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 03.09.2022
Daca comut pe 1024x768 nu accepta deloc,se intoarce automat la rezolutia minima de 1280x720 urmat de un mesaj de eroare: The system has detected a link failure....

Attached Files



#11
Ursul_Polar

Ursul_Polar

    call boy - 9000 jpy\s

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,156
  • Înscris: 31.07.2006
instalezi https://www.amd.com/...-radeon-r9-fury
dupa ce ai instalat o sa ai o aplicatie dedicata de la AMD instalata in windows care sa administreze modul in care placa video se comporta referitor la diferiti parametri.
deschizi aplicatia si cauti in display settings, ori vreo denumire in genul, optiunea de a clona display-ul pe toate display-urile conectate.
indiferent de versiunea de windows, comportamentul va fi acelasi daca nu faci uz de softul celor care au produs placa video (asta, evident, daca ai implementat o asemenea optiune)

in capturile de mai sus e un laptop cu un Intel Xe si windows 11. ca sa am aceeasi imagine pe toate cele 3 display-uri (ecran laptop + doua monitoare) trebuie sa ma folosesc de softul de control al celor de la Intel.
windows-ul iti va trimite by default acelasi framebuffer catre doua output-uri si al 3-lea ti-l va defini ca extended.

#12
EL-Presidente

EL-Presidente

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 03.09.2022
pai si eu am folosit softul celor de la AMD in ss-urile de mai sus.E softul lor proprietar.N-am gasit nici un clue nimic care sa ma lumineze....

Am si ultima lor versiune de Adrenalin driver din 23.06.2022

#13
Ursul_Polar

Ursul_Polar

    call boy - 9000 jpy\s

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,156
  • Înscris: 31.07.2006

Vizualizare mesajEL-Presidente, pe 22 noiembrie 2022 - 18:28, a scris:

pai si eu am folosit softul celor de la AMD in ss-urile de mai sus.E softul lor proprietar.N-am gasit nici un clue nimic care sa ma lumineze....

Am si ultima lor versiune de Adrenalin driver din 23.06.2022
scriam de pe tel si n-am vazut pana sa postez ca esti fix in softul lor.
daca nu gasesti nici un hint pe acolo probabil n-au implementat ceva de genul. mai rascoleste google-ul poate gasesti ceva.
as rascoli eu dar n-am nimic cu radeon sa pot testa, verifica, rasfoi.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate