Recomandare folie anticondens
Last Updated: Nov 22 2022 22:21, Started by
ginseng
, Nov 22 2022 08:00
·
4

Posted 22 November 2022 - 08:00

Salut,
Am nevoie de o recomandare de folie anticondens care sa fie montata pe un acoperis cu panta mica, direct pe astereala. Peste va fi acoperit cu tabla tip tigla Bilka, montata pe sipci de lemn. Am cautat un pic pe net si am gasit Delta Foxx, dar pretul este mare. Eu as avea nevoie de circa 30mp. Nu imi pot permite sa iau un sul si apoi sa stau cu restul in magazie degeaba. Daca as fi gasit sul la 30mp as fi luat, dar asa imobilizez niste bani degeaba. Ce ma intereseaza in primul rand este sa fie cat mai rezistenta la apa care poate stationa pe ea, mai mult decat in cazul unui acoperis cu panta mare. Da, stiu ca o sa spuneti ca toate (foliile anticondens) sunt impermeabile, dar vreau ceva rezistent la apa. Aveti ceva alternative la Delta Foxx? Eventual sa tina si cu buzunarul si/sau sul mai mic... Multumesc. |
Posted 22 November 2022 - 11:01

Doar ca idee : aici https://www.dedeman....Suggestion=true gasesti la 30 mp, si la banii astia poti sa pui chiar doua straturi sa stai linistit.
|
Posted 22 November 2022 - 22:05

ginseng, on 22 noiembrie 2022 - 08:00, said:
Salut, Am nevoie de o recomandare de folie anticondens care sa fie montata pe un acoperis cu panta mica, direct pe astereala. Peste va fi acoperit cu tabla tip tigla Bilka, montata pe sipci de lemn. Am cautat un pic pe net si am gasit Delta Foxx, dar pretul este mare. Eu as avea nevoie de circa 30mp. Nu imi pot permite sa iau un sul si apoi sa stau cu restul in magazie degeaba. Daca as fi gasit sul la 30mp as fi luat, dar asa imobilizez niste bani degeaba. Ce ma intereseaza in primul rand este sa fie cat mai rezistenta la apa care poate stationa pe ea, mai mult decat in cazul unui acoperis cu panta mare. Da, stiu ca o sa spuneti ca toate (foliile anticondens) sunt impermeabile, dar vreau ceva rezistent la apa. Aveti ceva alternative la Delta Foxx? Eventual sa tina si cu buzunarul si/sau sul mai mic... Multumesc. Procedeaza in felul urmator: suna la Novatik, cere o lista cu distribuitorii ( care au si echipe de montaj din zona ta ), si discuta cu fiecare in parte. Cu siguranta vei gasi unul care sa te ajute cu 30 mp. Atunci cand montezi acoperisuri iti raman " capete" de sul-uri ( daca un beneficiar are 240 mp doar nu o sa ii vinzi 300 mp, tu oricum ii vinzi urmatorului client ), si poate ai noroc. De curiozitate, ce panta are acoperisul tau ? |
Posted 22 November 2022 - 22:21

Caralumba, on 22 noiembrie 2022 - 11:01, said:
Doar ca idee : aici https://www.dedeman....Suggestion=true gasesti la 30 mp, si la banii astia poti sa pui chiar doua straturi sa stai linistit. Nu este o idee buna sa puna doua straturi ! Cele mai importante caracteristici ale unei folii anticondens sunt rezistenta mecanica si permisivitatea la vapori. Daca pui doua straturi de folie, scazi foarte mult aceasta permisivitate la vapori. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users