![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Carte de identitate în regim de urgențã
Last Updated: Nov 21 2022 18:17, Started by
SorinEu
, Nov 21 2022 12:11
·
2

Posted 21 November 2022 - 12:11

Buna tuturor
O intrebare pentru colegii de forum : A reusit cineva sa ridice / sa primeasca cartea de identitate inainte de data de ridicare / eliberare oferita de Serviciul care elibereaza aceste carti de identitate la depunerea actelor pentru inlocuire carte de identitate expirata ? Ma refer la ridicare / eliberare legala, fara '' interventii '' . Multumesc . |
Posted 21 November 2022 - 12:17

exista si optiunea de eliberare in regim de urgenta, in 3 zile
dar in general se elibereaza (in regim normal) in 5 zile lucratoare, deci nu-i mare diferenta |
Posted 21 November 2022 - 12:18

Fara interventii, nu cred ca ai cum. Cand e gata, e gata. O fi un traseu procedural, nu ai cum sa-l grabesti daca nu intervii cumva. Te poti duce in fiecare zi si sa intrebi daca e gata, probabil ti-l da daca e gata.
Edited by bai3tzash, 21 November 2022 - 12:19. |
Posted 21 November 2022 - 12:23

Anul trecut mi-au eliberat-o dupa aproape 100 de zile peste termenul stabilit, ca "nu au plastic"... Asa ca pot gasi oricand motive sa amane...
|
Posted 21 November 2022 - 12:31

Nu mai merg "interventiile"
Se pot elibera in regim de urgenta doar daca este o urgenta ... urgenta ![]() De ex. - am un prieten care si-a pierdut mama dar avea cartea de identitate expirata I-au schimbat-o in aceeasi zi dar motivul era pe deplin justificat Daca nu ai o urgenta justificata = astepti ca toata lumea |
Posted 21 November 2022 - 12:34

Nope
Minim e 3 zile dar urgenta trebuie justificata cu documente Nu merge pe ochi frumosi |
Posted 21 November 2022 - 17:34

Merge si pe ochi "frumosi"- cunoscuti.
Am auzit doi prieteni, din Focsani-VN, ca au apelat la cunostinte si au primit CI la 2 zile de la cerere. In mod normal se elibera la 30 zile. |
Posted 21 November 2022 - 18:17

Eu am ridicat-o in 3 zile fara nicio interventie. Probabil conteaza si numarul de solicitari in localitatea respectiva.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users