Fornăit Ciobanesc german
Last Updated: Nov 20 2022 19:05, Started by
-Dastan-
, Nov 19 2022 22:35
·
2

Posted 19 November 2022 - 22:35

Am un ciobănesc german de 7 ani si de vreo 4 zile fornăie pe nas, ca și cum ar avea muci, nu poate să îi inghita și se îneacă cu ei, și îl deranjează. Am fost la vet, zice că e răcit, îi dau de 3 zile Synulox dar nu pare să cedeze, mai am o zi. Mănâncă normal, nasul nu e uscat, nu e apatic. Doarme în hol la căldură, are așternut. De ce durează atât, aveți idee?
|
Posted 19 November 2022 - 23:00

Minim 5 zile de tratament cu doza corecta conform kilogramelor . Poti detalia cu ''fornaitul'' ? Temperatura ?
Poate dura tratamentul si 14 zile ! Vezi ca ai un CG cu echilibrul termic dereglat daca sta in casa la caldura ! Deci nu mai are rezistenta prelungita la frig . Sa nu transpire in casa si sa-l lasi ziua mult timp afara la frig . De obicei la raceala , are temperatura si nasul uscat ! |
Posted 19 November 2022 - 23:13

Horcăie muci în gât, încearcă să inghita. In prima zi se auzea doar nasul infundat, și am zis că e trecator. Nu e foarte cald în hol, știu că nu e buna caldura la ei, e un calorifer mic, există și o ușiță de acces pentru el, doar seara intră la somn, în rest e prin curte
|
Posted 19 November 2022 - 23:33

Incearca si la alt medic ! Rinita poate fi si raceala dar si pe fond alergic care ar complica lucrurile ! Ai fum...gaze in casa...orice care pot provoca alergii ? Mananca ceva nou ? Ceva polen ? Poti incerca cu spray-uri nazale cu apa de mare sau solutie salina !
Incearca cu supe de pui cu mult morcov , etc. ! Il ajuta sa inghita ! |
Posted 19 November 2022 - 23:36

Nimic nou în mancare, nu intră în casă, doar în hol. Îi dau supe.
|
Posted 20 November 2022 - 00:36

Atunci inchide ''usita'' cateva zile , au tentatia sa iasa afara la orice zgomot sa verifice ! Il scoti la 2-3 ore la necesitati fiziologice pana cand isi revine !!!
Succes si insanatosire rapida ! ![]() ![]() ![]() |
Posted 20 November 2022 - 09:53

Am un ciobănesc german de 7 ani si de vreo 4 zile fornăie pe nas, ca și cum ar avea muci, nu poate să îi inghita și se îneacă cu ei, și îl deranjează. Am fost la vet, zice că e răcit, îi dau de 3 zile Synulox dar nu pare să cedeze, mai am o zi. Mănâncă normal, nasul nu e uscat, nu e apatic. Doarme în hol la căldură, are așternut. De ce durează atât, aveți idee? Edited by GlCA_Contras, 20 November 2022 - 09:54. |
Posted 20 November 2022 - 13:02

Unuia din cainii mei ii placea sa scurme mult si insistent cu nasul prin zapada, si racea: ragusea, tusea. Tratamentul nu a fost cu pastile sau injectii, ci cu sirop de tuse pt copii. Nu mai stiu ce cumparam, dar cutia era cu portocaliu si avea si un fel de dozator cilindric. A functionat foarte bine.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users