![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Drept de servitute trecere
Last Updated: Nov 19 2022 17:39, Started by
leventebest
, Nov 18 2022 21:31
·
0

Posted 19 November 2022 - 07:15

Pentru ca omul isi apara proprietatea sa privata. Si el putea chema la o adica politia pentru incalcarea proprietatii private. Naspa dar asta e. Edited by silvyu_1987, 19 November 2022 - 07:15. |
Posted 19 November 2022 - 07:22

Nu suntem in SUA sa iti aperi proprietatea privata. Nu imi amintesc sa existe astfel de lege in legislatia romana.Suni la politie. Ca idee, lasand departe partea morala (irelevanta la final), eu as fi facut gard si as fi pus si bariera daca era proprietate privata. Edited by jm2010, 19 November 2022 - 07:23. |
Posted 19 November 2022 - 08:28

Binainteles ca s a chemat 112, ambulanta, facut dosar penal etc, nu asta era ideea.
Spuneam doar ca din moment ce exista o ruta amenajata a aceluiasi vanzator pe care s a circulat ani de zile si se circula inca iar alternativa fiind prin parcelele oamenilor (ceea ce nu o vad ca alternativa), nu vad cum legal proprietarul iti poate interzice accesul pe acea bucata de drum Oricum se va vedea in justitie, doar ceream niste pareri |
Posted 19 November 2022 - 09:57

Pe proprietatea lui circuli doar daca iti da voie, tu ai da voie oricui sa treaca prin curtea ta ca vrea sa scurteze drumul?
Incredibil cum cumpara unii case/terenuri... PS: clar ca ala e un smecher hot, dar am impresia ca majoritatea cumparatorilor trag spre astfel de personaje. Edited by cristiandrei, 19 November 2022 - 09:58. |
Posted 19 November 2022 - 11:57

Pe proprietatea lui circuli doar daca iti da voie, tu ai da voie oricui sa treaca prin curtea ta ca vrea sa scurteze drumul? Incredibil cum cumpara unii case/terenuri... PS: clar ca ala e un smecher hot, dar am impresia ca majoritatea cumparatorilor trag spre astfel de personaje. ![]() |
Posted 19 November 2022 - 13:43

....Spuneam doar ca din moment ce exista o ruta amenajata a aceluiasi vanzator pe care s a circulat ani de zile si se circula inca iar alternativa fiind prin parcelele oamenilor ..... ![]() suna ca si cum exista o modalitate de acces publica, dar v-ar placea mai mult pe drumul amenajat de dezvoltator pe proprietatea lui privata.
....PS: clar ca ala e un smecher hot.... |
Posted 19 November 2022 - 14:44

Pai e simplu, in contractele de VC este si o taxa de cartier, gen intretinere drum etc. O suma fixa, anuala, agreata de amandoi. Dupa 2 ani dezvoltatorul a anuntat ca dubleaza taxa anuala pentru toti. Cei care nu au agreat marirea din pix si au ramas la plata conform contractelor au inceput sa fie pusi sub presiune ajungandu se pana aici.
Drumul de la DJ200 pana la complex este singurul cartografiat,, alte drumuri nu exista fizic, dupa cum se vede si in google maps. |
Posted 19 November 2022 - 15:02

De ce ar trebui sa ceri drept de trecere altor proprietari de parcele agricole din zona, cand ai acces direct pe un drum amenajat chiar de dezvoltatorul care ti a vandut terenul? Asta era intrebarea, chiar daca nu e trecut in contract accesul pe acest drum, ci doar drumurile din complex
|
Posted 19 November 2022 - 15:32

De ce ar trebui sa ceri drept de trecere altor proprietari de parcele agricole din zona, cand ai acces direct pe un drum amenajat chiar de dezvoltatorul care ti a vandut terenul? Asta era intrebarea, chiar daca nu e trecut in contract accesul pe acest drum, ci doar drumurile din complex Cum ziceai, nu este trecut in contract acel drum. Edited by jm2010, 19 November 2022 - 15:33. |
Posted 19 November 2022 - 15:34

Nu exista o alta ruta, nu exista alt drum cartografiat. Ca sa treci prin alta parte trebuie sa ceri drept de trecere unor proprietari de teren, sa faci drum pe terenul lor
|
|
Posted 19 November 2022 - 16:02

Pare ca exista niste drumuri de tarla (DT), care te scot in DJ.
|
Posted 19 November 2022 - 16:46

e un pic dubios ce pare sa se intample, dar faptul ca doar unora le-a interzis accesul spune multe. ne-ar fi mai clara situatia daca @leventebest ne-ar explica si cum au fost "selectati" cei care nu mai au voie pe acolo. Poate au facut ceva, dar sa vinzi parcelele si sa pastrezi drumul este un pic cam dubios, dar stii cum e, fraier e ala care a cumparat fara sa verifice, nu asta care a vandut cum a vrut el. |
Posted 19 November 2022 - 17:02

A dat servitute de trecere pe toate drumurile din complex, apare gen drept servitute trecere pe Numar cadastral xxxx de 3000 mp reprezentand drumuri acces, alt nr cadastral de 3000 mp reprezentand drumuri acces. Doar ca a pastrat drumul care lipeste complexul de DJ200.
Logic si legal mi se pare ca in loc sa ceri acces pe drumuri de tarla altor proprietari sa fii obligat ca vanzator sa oferi acces pe terenul tau, chiar si ulterior. Dar o sa vedem justitia ce zice |
Posted 19 November 2022 - 17:11

Te repeti, si nu ajuta, ingeleg ca este nervos, doar cand iei teapa, mi s-a intamplat.
Acces ai pe drumurile dintre tarlale, drumuri probabil naspa, pamant, ocolitoare, asadar cand ati cumparat trebuia sa verificati ca aveti drept si pe acel drum scurt. Nu inteleg de ce aveti drept de servitute in loc sa fiti coproprietari, practic sunteti legati de el. Drumurile drebuiau donate primariei, probabil cea mai buna varianta. Mergeti la avocat, pana in justitie, va explica ala, dar sa o faca cu legea, ca avocatul nu pierde la tribunal, voi o faceti. |
Posted 19 November 2022 - 17:21

Drumurile de tarla sunt drumuri publice. Nu trebuie cerut acces.
Drumul la care te referi, e drum privat. Eu asta am inteles. |
|
Posted 19 November 2022 - 17:39

Nu exista o alta ruta, nu exista alt drum cartografiat. Ca sa treci prin alta parte trebuie sa ceri drept de trecere unor proprietari de teren, sa faci drum pe terenul lor ![]() daca n-ar exista nici un drum, nu cred ca ar fi putut dezmembra terenul pentru a vi-l vinde. si chiar daca ar fi reusit cumva sa-l dezmembreze, voi acum ati putea cere in instanta servitutea de trecere si sa o obtineti fara probleme, avand in vedere ca pare a fi cel mai scurt traseu pana la drumul public. dar cei restrictionati n-au facut asta pentru ca stiu foarte bine ca acces au, dar nu le place pe acolo. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users