![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Campanie gratuita sterilizare caini Ilfov 28-29 noiembrie
Last Updated: Nov 17 2022 18:19, Started by
Mizu
, Nov 17 2022 14:42
·
0

Posted 17 November 2022 - 14:42

Posted 17 November 2022 - 15:22

mițule, nu există pisici cu 93% carne!
![]() (nu m-am putut abține! ![]() |
Posted 17 November 2022 - 17:12

Din pacate cea mai mare problema o reprezinta cainii comunitari, fara stapan, sau in limbajul popular maidanezii. Pe ei cine-i prinde sa-i duca la sterilizat? Ar cam fi responsabilitatea primariilor.
|
Posted 17 November 2022 - 17:35

Din pacate cea mai mare problema o reprezinta cainii comunitari, fara stapan, sau in limbajul popular maidanezii. Pe ei cine-i prinde sa-i duca la sterilizat? Ar cam fi responsabilitatea primariilor. - proprietar ce nu isi sterilizeaza animalul, iar cand face pui (de doua ori pe an) ii arunca in vreo padure sau zona publica in ideea ca cineva ii va lua - proprietar ce nu isi sterilizeaza animalul dar nici nu isi asigura curtea in care il tine, iar in perioada de calduri sare gardul si se inmulteste in voie |
Posted 17 November 2022 - 18:19

Chiar nu imi aduc aminte de cand nu am mai vazut un maidanez pe srada in Bucuresti.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users