![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Birocratie pentru dezbatere succesorala
Last Updated: Nov 14 2022 21:08, Started by
baba957
, Nov 14 2022 17:34
·
0

Posted 14 November 2022 - 17:34

Intrebre de 10 puncte. Pentru dezbaterea succesorala a unui imobil construit cam in ani 1960-1964 la judecatorie se solicita autotizatia de constructie. Daca aceasta nu se gaseste nici la primarie , nici in arhivele consiliului judetean ,nici la arhivele nationale CUM SE POATE SOLUTIONA PROBLEMA ? Oare ramane copilul cu buricul ne taiat ?
|
Posted 14 November 2022 - 17:42

Ce iti pot spune cu siguranta, e ca pentru anumite imobile ( o anume suprafata, regim de inaltime, probabil si tipul localitatii), nu era nevoie de AC in acea perioada.
Edited by pasilla, 14 November 2022 - 17:43. |
Posted 14 November 2022 - 17:42

Inseamna ca nu exista autotizatia de constructie - pur si simplu s-a construit fara
Intrebare intrebatoare - constructia este intabulata ? |
Posted 14 November 2022 - 17:47

Exemplul meu, casa construita in 1964.Chitanta de mana cu martori ca a cumparat terenul.Dupa care, au ridicat casa, si mai am o chitanta de amenda, ca s- a ridicat casa.Cu aceste 2 acte, plus martori, am obtinut act de proprietate prin uzucapiunea de 30 de ani
|
Posted 14 November 2022 - 17:50

Pai clar nu exista autorizatie
Lucrurile se complica Trebuie sa ceri la primarie Certificat de Edificare pentru constructie fara autorizatie Aia vor cere o gramada de hartii ... nu le mai stiu pe toate dar SIGUR - expertiza autorizata + aviz mediu Dureza mult si costa pe masura Spor ![]() |
Posted 14 November 2022 - 21:08

Nu trebuie sa ceri Certificat de Edificare daca este construita pana in 2001 fara autorizatie(cel putin asa era pana acum cativa ani)
Edited by mircea812, 14 November 2022 - 21:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users