![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Pisica a mancat mancare de caini
Last Updated: Dec 04 2022 22:12, Started by
karax
, Nov 13 2022 11:20
·
11

Posted 13 November 2022 - 16:29

In mod normal pisica se hraneste cu ce prinde, un soarece, o pasare, pe care le manaca de vii, nu cu bobite speciale pentru pisica.
Maidanezele de la mine de bloc le hranesc cu mancare umana, lumea incearca sa le dea bobite si pateu pentru pisica, dar nu se ating de asa ceva. Speranta de viata este redusa la maidaneze nu datorita hraniri necorespunzatoare, deobicei sunt accidente fatale.Motanii sunt mereu plini de rani si sange de la lupte.Nu putine sunt ucise intentionat, direct sau indirect de persoane, care nu se pot numi oameni. |
Posted 13 November 2022 - 16:47

Posted 13 November 2022 - 16:59

Posted 13 November 2022 - 17:33

Ar fi cazul sa il intrebi pe vecin ce ii da cainelui, sa cumperi si tu...
|
Posted 13 November 2022 - 17:45

Prin 1990 niste cunoscuti de-ai mei au fugit in Germania. Au stat ei ascunsi, cat au stat dar foamea i-a scos din barlog. Au intrat in primul magazin sa cumpere conserve. Au cumparat, zilnic din acelea cu o pisica pe eticheta. Li s-a parut ciudat meniul nemtilor, conservele noastre erau mai bune.
Sunt bine merci si in ziua de azi, nu miauna niciunul. Asa ca, stai linistit, pisica ta nu are nimic. Edited by phoenix76, 13 November 2022 - 17:46. |
Posted 13 November 2022 - 17:47

E la plimbare ca in fiecare dimineata se plimba si a dat de mancare de caini de la un vecin care are caini. Si a mancat. E ceva daca a mancat mancare de caini? |
Posted 13 November 2022 - 17:54

io mereu dau mancare pentru caini la pisica. Nu, n-a inceput sa latre, dar pune pe fuga cainii . ![]() “Beneficiile taurinei pentru pisici Taurina este esențială în hrana pisicilor, deoarece acestea nu o pot produce singure. Dacă hrana unei pisici are un conținut prea scăzut de taurină, va apărea un deficit care poate provoca o varietate de tulburări grave de sănătate. Acesta poate, de exemplu, să ducă la degenerarea retinei, caz în care animalul va orbi. Îi poate încetini dezvoltarea și îi poate afecta capacitatea de reproducție. Există, de asemenea, o legătură între deficitul de taurină și o afecțiune cardiacă numită cardiomiopatie dilatativă (CMD).” |
Posted 13 November 2022 - 19:20

bai karaxe, tu esti pe cale sa inventezi un perpetum mobile / free energy device , etc, si inca ai astfel de dileme?!?!?
ce naiba, ne faci sa ne pierdem sperantele in tine! maine poimanine sunt alegeri si eu speram sa te votez! |
Posted 13 November 2022 - 19:25

Am avut și eu un pisic care a mâncat din mâncarea câinilor prin vecini.
După o noapte de furtună aprigă acum câțiva ani m-am trezit cu vecinu de la 2 case distanță la poartă să mă duc să-mi iau mâțu din cotețu câinilor că stătuse toată noaptea acolo pe furtună și nu voia să iasă din coteț.. și câinii în ploaie și frig.. Avea 2 pekinezi vecinu. ![]() Mâțu încă trăiește bine-mersi... astă seară i-am dat 3 sarmale să le mănânce.. Edited by -koss-, 13 November 2022 - 19:27. |
Posted 13 November 2022 - 20:32

Poate ce el crede că e pisică, e de fapt câine 😄😄
Edited by bai3tzash, 13 November 2022 - 20:33. |
Posted 13 November 2022 - 21:17

mai traieste pisica? Dar cainele? Ca si acestia pot sa fac cu inima, daca afla ce mizerie de animal e mancat mancarica LOR!!!
|
Posted 13 November 2022 - 21:19

Posted 13 November 2022 - 21:55

pune poze cu pisica karaxe! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 15 November 2022 - 15:30

Nu e nicio problema dacă pisica a mâncat o data-de doua ori mâncare pentru câini. Pericolul e altul, poate manca ceva cu otravă, de pe afară. Măcar vaccinezi și deparazitezi pisica, periodic?
Karax e un baiat de treaba, il stie tot forumul.
bai karaxe, tu esti pe cale sa inventezi un perpetum mobile / free energy device , etc, si inca ai astfel de dileme?!?!? ce naiba, ne faci sa ne pierdem sperantele in tine! maine poimanine sunt alegeri si eu speram sa te votez! Edited by karax, 15 November 2022 - 15:27. |
Posted 30 November 2022 - 16:16

In cel mai rău caz, va avea vărsături, daca nu îi priesc. Pe ai mei nu pot niciodata sa îi despart cand vine vorba de mancare. Catelul mananca si de la pisici, pisicile si ele de la cățel. Si nu a pățit niciunul nimic.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users