Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

blocare acces pe proprietate privata

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#19
Ion_Bumbu

Ion_Bumbu

    User asocial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,437
  • Înscris: 31.01.2010

 Ythrixium, on 11 noiembrie 2022 - 17:00, said:

Ce cacat de tara,

Mai repede de oameni, unii...

#20
exqusit_drunk

exqusit_drunk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,714
  • Înscris: 17.12.2019

 Bucifon, on 11 noiembrie 2022 - 17:51, said:

Pai da, am scris mai sus. Ii ridici masina si iti recuperezi banii de la soferul masinii.
Cine îți dă dreptul să faci asta? Un articol, ceva, din vreo lege? Că dacă ne uităm la definiția furtului, se cam potrivește.

#21
thorxx

thorxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 18.07.2022

 Bucifon, on 11 noiembrie 2022 - 17:17, said:


Chemi o masina de ridicat, ii ridici frumos la individul ala masina, platesti transportul dupa care iti recuperezi banii de la el.
Nu cred ca o sa convingi vreun angajat de la vreo firma sa faca furt (da, ridicarea unei masini e furt), cu atat mai mult nu o sa convingi un angajat sa iti si emita factura pe furt. Cat despre recuperare de bani dupa ce tu i-ai furat masina... mult succes.


 Bucifon, on 11 noiembrie 2022 - 17:51, said:

Pai da, am scris mai sus. Ii ridici masina si iti recuperezi banii de la soferul masinii.
Ai scris prost. Ai instigat la infractiune. Vezi ca si tu ai comis o infractiune... e prevazuta in codul penal ca instigare publica.

 cristobob, on 11 noiembrie 2022 - 18:32, said:

O ridici și... ce faci cu ea ?
Nu stie, da din gura... nu cunoaste legea, dar se crede viteaz din taste si da sfaturi altora cum sa incalce legea si sa se aleaga cu dosare penale, si nu numai.

 Bucifon, on 11 noiembrie 2022 - 19:14, said:


Nu stiu despre ce oras ii vorba in speta asta dar fiecare urbe are un depou de masini abandonate. Acolo. Numai ca intr-adevar s-ar putea sa ai nevoie si de o hartie, proces verbal, de la politia locala/primarie/politie ca sa o depozitezi acolo.
Nu exista asa ceva.
Nu numai ca nu cred ca o sa gasesti vreo firma de tractari care sa fure masina (da, conform codului penal e furt daca ridica masina), dar sigur nu o sa gasesti un angajat la "depoul" administrat de primarie( sau compania primariei) care sa o depoziteze acolo (si asta e tot infractiune) si nici nu o sa gasesti un politist de nici un fel care sa faca "o hartie" (tot infractiune).
Tot ce expui tu acolo e un sir de infractiuni, si nici un angajat fie el la o firma, fie de la stat nu o sa vrea sa se lege la cap cu dosare penale, mai ales cand nu au nici o miza personala in razboiul asta.

#22
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 11.10.2006
@ smoke - multumesc mult. Da, e o proprietate comunca, pe care o folosesc toti locatarii, toti au cota parte cum ar veni, ca si casa scarii din bloc. Are sens, nu ar fi proprietate privata, ci comuna.
Politia locala, a zis ca nu intervine decat pe spatiu public, spatiu care apartine primarie. A zis ca pe proprietate privata, nu au ce sa faca. Pe proprietate comunca, se pot baga, au dreptul ?! Daca intervin, de exemplu, pe scara blocului, ar trebui sa poate si aici, nu ? Ar fi la fel proprietate comuna. Sa ii chem din nou, daca e asa.

@ overseas - politia a zis ca nu are cum sa caute proprietarul, pentru ca locala - nu e de ei si municipala, a trimis plangerea la rutiera, poate e de ei.

@ thorxx - nu stiu a cui e masina. Asa, poate doar politia municipala sa ma ajute... Poate. Totusi, e o neintelegere intre mine si o alta persoana, nu tot politia municipala trebuie sa reglementeze situatia ?!

@ rexx - pot face asta, dar, masina a fost haita pe jante. Unii ziceau ca era si in viteza, cutie automata. Am inteles, orice reclama proprietarul, intru la distrugere. Daca era pe cauciucuri, poate mai mergea, asa. Doar sa chem o platforma, sa o ridice cu totul si sa o puna inapoi unde era, pe sus, nu haraita. Nici asa nu cred ca e prea bine, dar ce sa fac.

@ thorxx - se poate si asta. Ar fi un sofer de tir, tot plecat pe afara. Nici nu se stie daca sta in complex.

@ Naijax - eu am 2 garaje proprietate privata si sunt blocate de masina pe jante pe spatiu comun. Deci, nu loc de parcare, 2 garaje, la parterul blocului ! Cine a tarait masina, a distrus si asfaltul. Politia loacala, a cerut administratorului - care este ordinea interioara a parcarii masinilor in complex, ceea ce nu exista.
Exsita poarta, la intrare in complex, nefunctionala. Nici un indicator.

@ Pekiasan - o masina trasa pe jante - face galagie nu gluma. Putin proabil sa nu vada nimeni. Mai crapa si ceva la ea, sau se rupe si sa vezi atunci. A fost trasa in zi lucratoare, pe la 8:30 si fugit, totul facut in 5 min. Am auzit galagie, cand m-am uitat, am vazut doar minunea, nu si persoanele. + ca se strica si tot asfaltul. Doar pe sus, poate, pe platforma, daca se baga careva.

@ exqusit_drunk - nu stiu proprietarul. E de avocat aici.

@ thorxx - asta zic - nu stiu cine se baga la ridicat/tractat o masina al carui proprietar nu se stie si intr-o situatie ciudata.

Cred ca trebuie sa pornesc de la spatiu, cum a scris @ smoke:
- la parterul blocurilor sunt garaje, eu am 2 - proprietate privata. Masina este parcata in fata garajelor. Curtea interioara, ar fi proprietate privata (tot spatiu, de construcite a blocurilor si curtea interioara, a fost detinut de firma care a construit blocurile. curtea interioara are gard si usi la intrare care nu functioneaza de ani.), cred ca nu apartine primariei, apartine cota parte tuturor locatarilor. Ma gandesc - a fost proprietate privata (cand a fost detinuta de firma de constructii), acum banuiesc ca este proprietate comuna - din moment ce o folosesc toti locatarii si nu numai ca si scara blocului (scara blocului, cred are acelasi statut).
Pe proprietate comuna - se baga politia locala sau cine ? Cred ca ar trebui - daca este un conflict in scare blocului, nu intervine politia locala ?!
Daca rutiera - nu are treaba, e sesizarea la rutiera acum, ramane iar intre locala si municipala.

Administratorul are treaba:
1. s-a stricat asflatul - curte interioara. Ala cine il repara
2. este o masina nefunctionala, depozitata in curtea interioara
3. de ce nu a reglementat, cum zicea politia locala, un regulament de ordine interioara - ce masini sa intre si unde pot parca si unde nu.

#23
ALEG

ALEG

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 18.02.2014

 lopi, on 11 noiembrie 2022 - 13:50, said:

Stau intr-un bloc nou cu spatiul in jurul blocului, proprietate privata. Spatiul din jurul blocului este delimitat de gard, dar la intrare este o poarta care nu merge de ani. Intra si iese cine vrea - asta ce proprietate privata mai este ?! Sunt garaje amenajate si locuri de parcare amenajate - care au fost vandute si cumparate de locatari si de alte persoane care nu locuiesc in complex. Este o masina, dezafectate, care nu se poate mobiliza, pe jante, care a stat peste 3 ani de zile in dreptul unor garaje. A venit cineva, cred cu o duba, a tras repede masina in dreptul garajelor mele si a plecat. Nu numar de telefon nimic. Mi-a blocat accesul la ambele garaje.
Am chemat politia locala, a zis ca nu se poate baga ca e proprietate privata, sa fac sesizare la municipala. Am facut sesizare scrisa la politia municipala si a zis ca o trimit ei la politia rutiera. Eu, astept si astept, am sunat la politie, e in lucru. Au zis ca daca nu a fost trasa de proprietar intra si la distrugere (daca o sa gaseasca cine a tras masina, dar nu cred). Masina, a fost trasa pe ciment, a stricat si cimentul, ca a fost trasa pe jante. Am anuntat si presedintele asociatiei - ma zis, acolo cine repara cimentul ?! e stricat si in dreptul garajelor mele ! Nu pot folosi garajele si tot astept.
Ar fi varianta, sa chem un tractor sa o traga unde a stat peste 3 ani, dar intru la distrugere si cineva normal la cap nu s-ar baga la asa ceva.
Mi-a dat un vecin un numar de telefon, posibil al  proprietarului, dar nu raspunde nimeni, posibil plecat din tara. Nu stiu cine e si daca locuieste in complex sau a cui e masina. Eu, cand m-am mutat acum 3 ani, masina era acolo, dezafectata si nu a fost urnita de acolo.

1. Cum o scot la capat ?!
2. Daca vine oricine si imi blocheaza calea de acces la garaje, ce fac, ma rog sa vina sa ma lase sa intru si eu, cand o vrea cel care ma blocheaza ?

Eu vad problema, ca si cum ai casa, cu o curte si te trezeste cu o masina straina, dezafectata in curte. Eu, daca e curtea mea, de ce nu am voie sa o dau afara din curte ? Dar, aici, fiind proprietate comuna, sa nu zica ca e si curtea lui.
Extrem de putini parcheaza in garaj, se parcheaza in fata garajelor. Garajele sunt folosite pentru depozit. Curtea e plina ochi de masini.

in ce lege scrie ca spatiul din jurul blocului poate fi proprietate privata?

Adica, cine a cumparat terenul?

Edited by ALEG, 13 November 2022 - 00:59.


#24
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 11.10.2006
A cumparat terenul firma care a construit blocurile. A construit blocurile si a amenajat curte interioara, a ingradit-o. Ulterior, a vandut apartamemtele la locatari, revenind cota parte din casa scarii si din curtea interioara locatarilor. Banuiesc, ca prin vanzare, curtea interioara a devenit spatiu public, fiind spatiu comun locatarilor.

#25
ALEG

ALEG

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 18.02.2014

 lopi, on 13 noiembrie 2022 - 01:55, said:

A cumparat terenul firma care a construit blocurile. A construit blocurile si a amenajat curte interioara, a ingradit-o. Ulterior, a vandut apartamemtele la locatari, revenind cota parte din casa scarii si din curtea interioara locatarilor. Banuiesc, ca prin vanzare, curtea interioara a devenit spatiu public, fiind spatiu comun locatarilor.


stai un pic, una e amenajarea curtii interioare si alta e terenul cumparat

chiar si tu te contrazici in ceea ce afirmi

#26
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 11.10.2006
@ ALEG - terenul a fost cumparat de firma care a construit blocurile. A ingradit terenul, a facut blocurile si curte interioara. In curtea interioara sunt garaje la parterul blocurilor si garaje lateral blocurilor.
In Contractul de Vanzare-Cumparare zice de proprietate + "cotele indivize din terenurile care de acces".
Daca este cota indiviza, deci e proprietate privata. Nu este indiciator de asa ceva la intrare si nici Regulament de Ordine Interioara cum se circula acolo sau daca e de uz public, privat sau restrictionat. Din moment ce portile sunt deschise permanent si intra/iese orice persoana/auto de aici, inseamna ca este proprietate privata cu uz public, nu ?
In cazul asta, politia rutiera ar interveni, cea locala neavand voie.

La apartament si amble garaje - am cota parte din hol, casa scarii, uscator, sala biciclete, acces la acestea.

Edited by lopi, 13 November 2022 - 03:38.


#27
exqusit_drunk

exqusit_drunk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,714
  • Înscris: 17.12.2019

 lopi, on 12 noiembrie 2022 - 23:49, said:

@ exqusit_drunk - nu stiu proprietarul. E de avocat aici.
Nici nu e treaba ta să-l știi. Tu faci plângerea și e treaba parchetului să-l găsească. Faptul că ești proprietar pe o cotă parte din teren iar nu are relevanță în cazul tulburării de posesie pentru că vorbim de posesie.

#28
cristobob

cristobob

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,435
  • Înscris: 06.01.2014

 ALEG, on 13 noiembrie 2022 - 02:00, said:



stai un pic, una e amenajarea curtii interioare si alta e terenul cumparat

chiar si tu te contrazici in ceea ce afirmi
Eu nu înțeleg ce nu înțelegi.

#29
thorxx

thorxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 18.07.2022
Ar fi fost interesant de vazut o schita cu acea curte, asa vorbim pe presupuneri in functie de ce ne imaginam noi ca ar exista in teren.

 lopi, on 12 noiembrie 2022 - 23:49, said:

Cred ca trebuie sa pornesc de la spatiu, cum a scris @ smoke:
- la parterul blocurilor sunt garaje, eu am 2 - proprietate privata. Masina este parcata in fata garajelor. Curtea interioara, ar fi proprietate privata (tot spatiu, de construcite a blocurilor si curtea interioara, a fost detinut de firma care a construit blocurile. curtea interioara are gard si usi la intrare care nu functioneaza de ani.), cred ca nu apartine primariei, apartine cota parte tuturor locatarilor. Ma gandesc - a fost proprietate privata (cand a fost detinuta de firma de constructii), acum banuiesc ca este proprietate comuna - din moment ce o folosesc toti locatarii si nu numai ca si scara blocului (scara blocului, cred are acelasi statut).
Esti sigur ca v-a vandut si terenul de langa bloc, "curtea interioara" cum o numesti tu de pe terenul imprejmuit pe care se afla blocul?
In mod cert nu apartine primariei, si nici voua nu cred ca va apartine, cel mai probabil e inca in proprietatea dezvoltatorului.
Nu functioneaza chiar asa, doar pentru ca aveti drept de folosinta nu inseamna ca sunteti proprietari.
Scara blocului, sau mai bine zis acel spatiu comun al unui bloc este reglementat legal si primaria prin politia locala are anumite atributiuni pe acel segment, dar in nici un caz atributiuni rutiere.

 lopi, on 13 noiembrie 2022 - 01:55, said:

A cumparat terenul firma care a construit blocurile. A construit blocurile si a amenajat curte interioara, a ingradit-o. Ulterior, a vandut apartamemtele la locatari, revenind cota parte din casa scarii si din curtea interioara locatarilor. Banuiesc, ca prin vanzare, curtea interioara a devenit spatiu public, fiind spatiu comun locatarilor.
Banuiesti gresit. Daca nu scrie in actul de VC asa ceva, terenul e inca proprietatea dezvoltatorului.
Nu exista sa devina un spatiu public pe asemenea motive.

 ALEG, on 13 noiembrie 2022 - 00:58, said:

in ce lege scrie ca spatiul din jurul blocului poate fi proprietate privata?

Adica, cine a cumparat terenul?
Dezvoltatorul a cumparat terenul.
La orice bloc nou spatiul din jurul blocului e privat, la unele dezvoltatorul il vinde chiar celui ce achizitioneaza apartamentul de la parter, il imparte in parcele si vinde la fiecare apartament de la parter si o mica curte exterioara.

 lopi, on 13 noiembrie 2022 - 03:37, said:

Din moment ce portile sunt deschise permanent si intra/iese orice persoana/auto de aici, inseamna ca este proprietate privata cu uz public, nu ?
In cazul asta, politia rutiera ar interveni, cea locala neavand voie.

La apartament si amble garaje - am cota parte din hol, casa scarii, uscator, sala biciclete, acces la acestea.
Nu este "proprietate privata cu uz public" doar din motivul ca se lasa portile deschise permanent.
Acolo maxim posibil e ca doar drumul de acces sa fi fost declarat de dezvoltator ca drum de utilitate privata deschis circulatiei publice, desi nici acolo nu e sigura treaba, avand in vedere ca exista portile care spui tu stau deschise de ceva vreme doar din motivul ca sunt defecte, nu cred ca dezvoltatorul a facut acest demers.

 lopi, on 12 noiembrie 2022 - 23:49, said:

Pe proprietate comuna - se baga politia locala sau cine ? Cred ca ar trebui - daca este un conflict in scare blocului, nu intervine politia locala ?!
Daca rutiera - nu are treaba, e sesizarea la rutiera acum, ramane iar intre locala si municipala.
Pe proprietate comuna se baga politia locala doar pe anumite spete care tin de atributiunile lor. In rest disputele se rezolva pe cale civila.
Rutiera nu are treaba pe domeniu privat, codul rutier nu se aplica pe spatiile private, doar pe drumurile destinate utilizarii publice, ceea ce acolo nu e cazul, e doar o curte privata.

 exqusit_drunk, on 13 noiembrie 2022 - 07:07, said:

Nici nu e treaba ta să-l știi. Tu faci plângerea și e treaba parchetului să-l găsească. Faptul că ești proprietar pe o cotă parte din teren iar nu are relevanță în cazul tulburării de posesie pentru că vorbim de posesie.
N-are treaba parchetul, iti va spune din start sa te adresezi pe cale civila.
Mai citeste ce presupune tulburarea de posesie, aici nu e vorba de asa ceva.
El nici macar nu stie cui apartine terenul, ori si daca ar indeplini conditiile pentru tulburare de posesie, doar cel ce detine terenul (sau reprezentantul lui legal) poate face plangere de tulburare de posesie.
Faptul ca asociatia de proprietari nu se implica denota faptul ca stie ca terenul inca este detinut de dezvoltator, ceea ce inseamna ca asociatia de proprietari nu are nici un drept sa intervina sau sa administreze spatiul.

Poti verifica pe acte sau chiar pe impunerea de la primarie sa vezi cat teren cota indiviza ai, apoi iti dai seama daca e inclusa si curtea in numarul ala de mp, ca ma gandesc ca nu e curte mica incat sa nu iti dai seama daca e inclusa, din moment ce spui ca incap multe masini in curtea aia.

#30
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 11.10.2006
@ thorxx - este specificat in contractul de vanzare cumparare si la apartement si la garaje ca am cumparat si cota parte din terenul din jurul garajelor ! Tot acolo zice ca am cumparat si cota parte din casa scarii, hol, uscator etc nu doar drept de folosire ci cota parte. Dezvoltatorul, a falimentat, apartamentele au fost vandute de firma de insolventa.
Am vazut Legea 421/2002 unde spune ca politia locala are dreptul sa ia masuri pentru “vehiculele fara stapan sau abandonate pe terenurile apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ-teritoriale”. Deci si pe teren privat sau cu co-proprietari.

Mi s-a zis ca nu este o situatie de urgenta. Pai, daca nu poti sa intri in casa, nu este o situatie de urgenta. Daca era masina in garaj si trebuia sa plec cu masina, nu e o situatie de urgenta, care necesita rezolvare. Daca trebuia sa plec in concediu si ma blocheaza unul cu masina in garaj, 1 luna, nu ar trebui rezolvata repede?!

Merg maine la cadastru sau pe la primarie sa imi spuna ce statut are terenul. Mai merg si la locala si iar la rutiers, poate gasesc o rezolvare undeva. Prin 112, nu trebuie, un politist sa ma indrume corespunzator - rutiera, locala, municipala etc.

#31
thorxx

thorxx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 18.07.2022

 lopi, on 13 noiembrie 2022 - 16:47, said:

@ thorxx - este specificat in contractul de vanzare cumparare si la apartement si la garaje ca am cumparat si cota parte din terenul din jurul garajelor !
Daca zici ca pana la urma e proprietate privata comuna, atunci cade sub administrarea asociatiei de proprietari pe care conform legii sunteti obligati sa o aveti.
Incaperile alea sunt vandute ca garaj sau ca spatii de depozitare dar le folositi voi ca garaj? Ca si aici e o nuanta legala.

 lopi, on 13 noiembrie 2022 - 16:47, said:

Tot acolo zice ca am cumparat si cota parte din casa scarii, hol, uscator etc nu doar drept de folosire ci cota parte. Dezvoltatorul, a falimentat, apartamentele au fost vandute de firma de insolventa.
Asta era clar, la casa scarii si spatiile comune din cladire se da cota parte, nu doar drept de folosinta... la ce e in exteriorul cladirii se practica treaba cu drept de folosinta, ca acolo nu sunt obligati sa vanda cota parte.

 lopi, on 13 noiembrie 2022 - 16:47, said:

Am vazut Legea 421/2002 unde spune ca politia locala are dreptul sa ia masuri pentru “vehiculele fara stapan sau abandonate pe terenurile apartinand domeniului public sau privat al statului ori al unitatilor administrativ-teritoriale”. Deci si pe teren privat sau cu co-proprietari.
Aici gresesti, ai vazut cuvantul privat strecurat acolo si te-ai gandit ca se aplica la privati ca tine. E fals, se refera la spatii aflate in administrarea statului sau UAT-urilor dar care nu are statut de domeniu public, ci de domeniu privat... ca sa o pun mai simplu, primaria poate detine spatii cu statut domeniu public, sau spatii cu statut domeniu privat, diferenta majora e ca cele cu statut public nu pot fi vandute precum cele cu statut privat. Ca sa dau un exemplu, primaria detine niste terenuri pe care se afla niste locuinte care erau cu destinatie sociala, acelea fiind incadrate in domeniul privat al primariei, si chiar au vandut din ele catre chiriasii sociali, intai au vandut cladirea, apoi au vandut terenul aferent cladirii. Deasemenea tot primariile au mai detinut si spatii comerciale aflate in evidente tot ca domeniu privat al primariei.
N-are nici o legatura legea aia cu spatiile private, precum curtile detinute de Ion cetateanul. Pe spatiile private administrate privat nu au nici o competenta.

O sa te indrume sa te adresezi instantei civile ca sa rezolvi conflictul civil.
In mod normal de aceste probleme civile intre proprietari se ocupa administatorul spatiului, in cazul vostru asociatia de proprietari, deoarece ea este administatorul partilor comune conform legii.

Esti sigur ca nu e un prieten al administatorului? Ca noi am avut o problema civila cu un vecin din asociatia de proprietari si administratorul s-a ocupat si a rezolvat situatia in timp record. Ori e lenes administratorul si se spala pe maini, lucru care denota nesimtire din partea lui, ori are o miza in treaba, recte e implicat direct (o fi masina lui sau a unei rude) sau indirect (e masina unui prieten pe care vrea sa il ajute si sa nu il supere).

#32
cristobob

cristobob

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,435
  • Înscris: 06.01.2014
Cam multe teorii ale consp[iratiei in ultimul paragraf. Nu zic ca nu se poate intampla.

Insa, zici "O sa te indrume sa te adresezi instantei civile ca sa rezolvi conflictul civil.". Adica cine o sa te indrume? Si cine iti poate spune impotriva cui sa te indrepti ? Ca nu poti merge la instanta sa-i zici sa caute proprietarul masinii.

Asa ca, intrebarea importanta este : cui te adresezi pentru un abuz pe domeniul privat ?

#33
milovme

milovme

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 814
  • Înscris: 01.11.2012
Da-i foc :D

#34
aladdin2k

aladdin2k

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,482
  • Înscris: 23.06.2004
Nu poți cere un extras de carte funciara pe geoportal ancpi? E 20 lei și îl ai în câteva minute. Așa vezi cine e proprietar pe teren. Mai simplu decât sa mergi în persoana la ei.

#35
lopi

lopi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,261
  • Înscris: 11.10.2006
@ thorxx - dezvoltatorul nu mai exista, a intrat in insolventa de ceva ani. Blocurile, curtea interioara au fost date, dupa ani de judecata la o firma de insolventa din Bucuresti. Firma de insolventa, a vandut apartamentele, garaje, terenuri la cine a dorit sa cumpere. Terenul e sigur vandut in cota parte la proprietari, la toti. Toti au cumparat si cota parte din terenul din jurul blocului, scrie in contract de vanzare-cumparare. La parter, sunt garaje, asa au fost proiectate, asa s-au vandut, nu locuri de depozitare. Tot parterul blocului e doar garaje, pe el s-a ridicat blocul. Mai sunt garaje in jurul blocului.

Problema s-a rezolvat, am fost la politia locala, am fost in audienta la seful politiei, din nou la politia rutiera, au constatat fapta amandoua echipaje. Politia locala a cautat proprietarul, a fost la adresa lui si a dat somatie sa isi mute masina. Politia rutiera, a zis ca pot sa intervina si ei pe domeniu privat, daca nu se rezolva cu locala. Au vorbit si ei cu proprietarul masinii am inteles. A fost cumva o interventie comuna. A disparut masina din curte imediat.

Multumesc de ajutor. O problema simpla, dar greu de rezolvat cu pieredere de timp din partea tuturor. Pe viitor, daca mai blocheaza cineva accesul, nu stiu cui sa ma adresez, cred ca iar la cele 2 institutii. Sper sa nu se mai intample.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate