![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Black friday la Digi
Last Updated: Nov 15 2022 18:08, Started by
IceCoolExtreme
, Nov 07 2022 12:35
·
9

Posted 07 November 2022 - 12:35

De Black Friday, DIGI reduce prețurile cu 50% din valoarea abonamentului, în primele 12 luni consecutive, indiferent de serviciul contractat. Începând cu data de 11 noiembrie, clienții noi și existenți, persoane fizice, care contractează unul sau mai multe servicii, efectuează un upgrade sau comandă extraopțiuni pe site-ul DIGI.ro sau în orice magazin DIGI, beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului.
https://www.digi24.r...-din-an-2143629 |
Posted 07 November 2022 - 14:14

Posted 07 November 2022 - 14:17

Era bun daca dadeau si ceva GB de date in plus, 50GB e putin.
|
Posted 07 November 2022 - 14:29

Daca nu esti in perioada contractuala, fa rapid downgrade la 500mbps. Iar pe 11 faci upgrade cu 50% reducere pe 12 luni (cu semnare contract pe 2 ani desigur) Nu merge varianta asta, trebuie sa treaca 30 de zile de la ultima modificare pentru a putea face upgrade. Mi s-a comunicat din CC. |
Posted 07 November 2022 - 16:03

adică dacă iau extraopțiunea Digi Film sau adult de 1 leu, obțin reducere la abonamentul de 30 de lei să fie 15?
deci plătesc 1 leu în plus și câștig 15? nu prea cred, e ceva schemă țeapă și dacă iau la net ceva upgrade îmi dă reducerea la toate serviciile, tv, sau doar la net? |
Posted 07 November 2022 - 16:14

adică dacă iau extraopțiunea Digi Film sau adult de 1 leu, obțin reducere la abonamentul de 30 de lei să fie 15? deci plătesc 1 leu în plus și câștig 15? nu prea cred, e ceva schemă țeapă și dacă iau la net ceva upgrade îmi dă reducerea la toate serviciile, tv, sau doar la net? Unde scrie asa ceva? |
|
Posted 07 November 2022 - 16:29

păi nu scrie, tocmai că nu se înțelege. "din valoarea abonamentului", care abonament? cel total? cel specific telefonie/tv/net? cel upgradat?
|
Posted 07 November 2022 - 16:37

E reducere jumate la abonament sau extraoptiune. Abonamentul e serviciul standard. Extraoptiunile sunt suplimentare. Adica, daca iei Maxpack, aia e extraoptiune PESTE abonament. Si doar extraoptiunea e jumate 12 luni, nu si abonamentul ce il ai deja.
Abonamentul la TV e una, abonamentul la Net e alta, sunt 2 servicii diferite. Faci upgrade la net, doar ala e jumatate, nu si abonamentul la TV. Edited by bai3tzash, 07 November 2022 - 16:39. |
Posted 07 November 2022 - 16:59

păi atunci formularea corectă este
"clienții noi și existenți, persoane fizice, care contractează unul sau mai multe servicii, efectuează un upgrade sau comandă extraopțiuni pe site-ul DIGI.ro sau în orice magazin DIGI, beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului, diferenței de cost pentru upgrade sau extraopțiunii contractate." concret, dacă am fiberlink 500, 30 lei fac upgrade la fiberlink 1000, 40 lei cât plătesc în primele 12 luni? 35 lei sau 20 lei? |
Posted 07 November 2022 - 17:09

Pot să fac un abonament de 2 euro care va fi redus la 1 euro pentru primele 12 luni?
|
Posted 07 November 2022 - 17:43

Totul pentru clienti noi... pentru cei existenti mu-mu...
Daca reziliem toti care nu mai avem perioada contractuala cu ei oare ce se intampla cu sandramaua lor? Eu am toate serviciile de la ei (la maxim sau aproape), nu am beneficiat de nimic special (oferta) in ultima decada, la noi nu se gandesc managerii aia de la Digi care gandesc campaniile acestea? O oferta de retentie gen 12 luni 50% de blackfriday la prelungirea cu 24 de luni a contractelor iesite din perioada contractuala initiala pe cand? |
|
Posted 07 November 2022 - 17:51

Eu am facut cerere de reziliere.
M-au sunat sa imi spuna ca trebuie semnata olograf si scanata/trimisa sau cerere in sediu. Ma asteptam la vreo oferta, ceva.... Dar au clienti destui. Asa ca reziliez. Vedem ce oferte are concurenta de BF sau alt contract. Edited by thomasdivx, 07 November 2022 - 17:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users