Catel la curte
Last Updated: Nov 30 2022 15:56, Started by
crt82sil
, Nov 07 2022 08:28
·
7

Posted 23 November 2022 - 20:43

Din comportamentul ei si al altor caini din trecut am dedus ca de cele mai multe ori stiu foarte bine cand fac ceva cu care nu esti de acord dar nu se pot abtine. Păi e fix ce am zis mai devreme. Dacă ar fi știut, ghici ce, nu ți-ar mai fi ros papucii! Dar ea se bazează doar pe limbajul tău corporal, care e diferit, pune ochi blegi, te evită, tu doar ai impresia că ea știe ce-a făcut, dar studiile în domeniu te contrazic. Ia să vii acasă, să vezi că a ros papucii, și să te abții, să te porți cum te porți de obicei. Nu te va mai evita și se va purta și ea ca și cum nimic nu s-a întâmplat. |
Posted 23 November 2022 - 22:26

Quote Ia să vii acasă, să vezi că a ros papucii, și să te abții, să te porți cum te porți de obicei |
Posted 24 November 2022 - 09:49

Ia să vii acasă, să vezi că a ros papucii, și să te abții, să te porți cum te porți de obicei. Nu te va mai evita și se va purta și ea ca și cum nimic nu s-a întâmplat. contradicție-n termeni! ![]() NU ai cum să te abții, când îți VEZI papucii preferați roși... ![]() (pamflet) poveste de acum 10 ani, pe când cățeaua actuală abia făcuse ochi și își ducea traiul printr-un apartament: -luase obiceiul să deschidă pantofarul și să scoată d'acolo TOT -de ros rodea numai papucii soției ![]() -care soție era numai nervi, deoarece toată viața ei n-a trecut de mărimea 35 la picior și este o adevărată aventură să-și găsească încălțări concluzie tip „murphy”: când cățelul face o boacănă, să fii sigur că e cea mai mare posibilă, în acel moment! |
Posted 30 November 2022 - 15:56

Indiferent ce catel o sa luati, cand este puiuț e foarte posibil sa faca năzbâtii, ca doar asta e partea adorabila la un cățel . Cand sunteti prezenti e usor sa il corectati, iar and sunteți plecati Nu e o idee ingrozitoare sa il puneti in tarc,mai ales daca este unul spatios Dar ca pentru orice animal, nu e bine pentru el sa il tineti prea des intr-un loc unde sa stea singur.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users