![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Franciza cafenea
Last Updated: Feb 18 2023 08:07, Started by
stefanvalentinP
, Nov 06 2022 08:30
·
5

Posted 06 November 2022 - 08:30

Salutare, intentionez sa inchiriez un spatiu comercial intr-o zona destul de circulata (alee pietonala) si as vrea sa iau o franciza de cafenea . Aluat legatura cu cei de la 5 to go dar au deja 2 contracte de exclusivitate in orasul meu si nu imi pot da franciza! As vrea si eu cateva sfaturi de la cei ce detin o astfel de cafeanea... Orice sfat sau parere sunt bine venite! Va multumesc.
|
Posted 06 November 2022 - 09:58

Posted 06 November 2022 - 11:44

Posted 06 November 2022 - 13:34

Iti poti face alta cafenea:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Dvtdi9TGcTY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Te uiti pe videoclipurile vechi, detinea un lant de cafenele si cam spunea sincer cum stateau treburile despre afacerile astea cu cafenele: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/-H0TFfWF4RA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 06 November 2022 - 15:55

Uită de chifoi, este un exemplu MEGA-PROST! În orice!
|
Posted 07 November 2022 - 10:29

Cunosc pe cineva cu 5togo in Bucuresti, si mi-a zis ca nu prea renteaza franciza, renteaza mai mult cafeneaua ta de 0, cu niste cafea premium si un barista profesionist (poti sa te specializezi chiar tu). Preturile sa fie de cafea premium (cel putin dublu fata de 5togo) si sa iti vina altfel de clienti, care chiar apreciaza calitatea (putini dar buni cum s-ar zice).
|
Posted 07 November 2022 - 11:03

Posted 07 December 2022 - 17:59

Posted 07 December 2022 - 18:00

Prefer oricand gustul,mirosul de cafea la ibric, facuta acasa decat sa beau mizeriile de pe strada, de la oricare firma ar fi !
|
Posted 07 December 2022 - 18:39

Cristian Chifoi acum are franciza cu bubble waffle.
Si au astia ghereta cu bubble waffle. Ma duc si eu curios sa vad cat o costa o bubble waffle daia la cornet. 30 si ceva de lei. Nu glumesc, 30 si ceva de lei. M-a bufnit rasul. Daca te duci cu familia zici ca esti la Sinaia. Asa ca idee, astia care vand fancize mai intai analizeaza, iti fac o analiza, nu fac nici ei francize peste tot ca dai faliment si nu da bine la brand. |
Posted 07 December 2022 - 22:41

De ce contează în discuția de aici?!
Prefer oricand gustul,mirosul de cafea la ibric, facuta acasa decat sa beau mizeriile de pe strada, de la oricare firma ar fi !
tot 5 lei e cafeaua la 5 to go? |
Posted 16 December 2022 - 12:02

Okfea mai da francize daca te intereseaza asta dar nu am detalii.
Edited by emil_sv, 16 December 2022 - 12:03. |
|
Posted 18 February 2023 - 08:07

Salutare
Intenționez sa deschid o cafenea to go Nu am cursuri de barista,am citit în schimb și am studiat despre cafea,rețete cum se fac ce cantități,dar ma infund sa zic asa la ce fel de cafea sa folosesc pt espresso și cele cu lapte,am spus sa întru pe piața cu o cafea buna gen,columbia,Brazilia.Nu stiu daca sa le fac un amestec de robusta și arabica pt toate felurile de cafele.Imi puteți da un sfat,despre tot in general și preturi |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users