adeziv klincher?
Last Updated: Nov 07 2022 21:53, Started by
liviustefan89
, Nov 05 2022 00:10
·
1

Posted 05 November 2022 - 00:10

salut, se da o terasa micuta unde 2 pereti vor fi placati cu caramida aparenta tip kliker. Dilema mea este ca am cumparat adeziv de exterior adeplast afe e si am inteles ca mi-ar fi trebuit flexibil. E ok sa-l folosesc pe cel cumparat avand in vedere ca pe terasa nu ploua nu ninge is sunt doar variatii de temperatura sau sa cumpar adeziv flexibil pt linistea mea?
|
Posted 05 November 2022 - 06:52

La ce crezi că ajută să fie un adeziv flexibil?
La impermeabilizare sau la variații de dimensiuni cu temperatura? |
Posted 05 November 2022 - 07:42

Am inteles ca placile de klinker nu au absortie de apa, de aceea s-ar folosi un adeziv flexibil, nu as vrea ca peste 2-3 ani sa cada jos, intreb ca poate cineva a folosit aceeasi metoda cu adeziv normal!
|
Posted 05 November 2022 - 09:22

Am inteles ca placile de klinker nu au absortie de apa, de aceea s-ar folosi un adeziv flexibil, Dacă plăcile sunt suficient de mici, nu se simte și poți folosi adeziv normal. Rămâne să te lămurești tu ce înseamnă ”suficient de mici”. |
Posted 05 November 2022 - 11:23

Oricum tu intai cumperi afe apoi intrebi pe forum daca-i bun pentru scopul tau ?
Eu am montat gresie portelanata cu afe ( care nici aia nu are absorbtie de apa ) fara probleme ( placi mici ). Dar la placi mari trebuie adeziv flexibil, care se poate da si in strat gros. |
Posted 07 November 2022 - 21:53

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users