![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sugestie usa glisanta pentru sufragerie
Last Updated: Nov 21 2022 12:43, Started by
bachus1
, Oct 31 2022 21:20
·
4

Posted 31 October 2022 - 21:20

Salut,
Am cumparat un apartament recent si as vrea sa ii instalez o usa glisanta ca sa despart holul de sufragerie. Problema e ca are teava de gaze sus, si e destul de incomod sa montez ceva. Aveti vreo solutie pentru aceasta? Sau cunoasteti o firma care ar putea monta/fabrica o astfel de usa pentru conditiile date? Atasez 2 poze cu locul. Multumesc! Attached Files |
Posted 31 October 2022 - 21:32

Nu trebuie neaparat sa faci usa pana sus. Acoperi tevile cu rigips, adica toata partea de sus si apoi pui usa. Tevile nu sunt o mare problema.
Edited by johnnickelby, 31 October 2022 - 21:32. |
Posted 31 October 2022 - 21:51

eu as face un soi de stalp din rigips pe partea cu tevile, ca dealtfel ar trebui sa decupezi usa in zona tevilor si arata inestetic.
![]() |
Posted 31 October 2022 - 22:45

Numai să nu acoperi coturile la țeavă că te pun la prima verificare să dai jos rigipsul.
|
Posted 01 November 2022 - 07:08

Teava se poate masca si cu un profil vertical asemanator cu un toc de usa, detasabil. Asta daca nu ingusteaza prea mult spatiul de trecere.
|
Posted 01 November 2022 - 08:13

eu as face un soi de stalp din rigips pe partea cu tevile, ca dealtfel ar trebui sa decupezi usa in zona tevilor si arata inestetic. Pe de altă parte, sper că nu sunteți "împiedicați", pentru că o să aveți pe podea rama de jos de la ușa aia glisantă și nu e chiar plăcut să calci pe ea, crede-mă. Nu întreba de unde știu... |
Posted 01 November 2022 - 09:23

Mai ... terminati cu prostiile
Teava de gaz NU se acopera cu nimic ![]() @bachus1 Uite cum se "ataca" o lucrare ca asta Attached FilesEdited by Naijax, 01 November 2022 - 09:25. |
Posted 02 November 2022 - 11:35

Posted 02 November 2022 - 12:10

țeava aia nu trece prea aproape de siguranțe?
Edited by gushpi, 02 November 2022 - 12:11. |
Posted 21 November 2022 - 12:43

Salut, Am cumparat un apartament recent si as vrea sa ii instalez o usa glisanta ca sa despart holul de sufragerie. Problema e ca are teava de gaze sus, si e destul de incomod sa montez ceva. Aveti vreo solutie pentru aceasta? Sau cunoasteti o firma care ar putea monta/fabrica o astfel de usa pentru conditiile date? Atasez 2 poze cu locul. Multumesc! În cazul acesta este de preferat o ușă glisantă dintr-un panou iar descărcarea greutății să fie la partea de sus, pe perete. Pe pardoseală să fie montate doar piesele care ghidează ușa. Ceva de genul acesta. Iar distanța de la perete până la țeava de gaze poate fi compensată cu un toc fals. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users