![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Contorizare trafic (2022)
Last Updated: Apr 03 2023 17:15, Started by
lost_in_a_dream
, Oct 31 2022 01:50
·
5

Posted 31 October 2022 - 01:50

Avand in vedere ca T5.ro nu mai merge, sunt in cautarea unei alternative.
Prefer gratuit sau cost mic. M-am uitat la Trafic si SATI si nu scrie nicaieri pretul. Eu am vreo 10 saituri. As vrea tot pe baza Google Analytics. Si sa poata vedea traficul oricine, nu doar eu. Ca sa pot vinde reclama. Multumesc. |
Posted 31 October 2022 - 15:32

La Trafic.ro, costa 395 de lei (+TVA), pe an.
Mi se pare enorm! ![]() Incerc sa aflu cum e si la SATI. |
Posted 01 November 2022 - 21:10

dar chiar nu exista alte site-uri de genul? chiar si afara, care sa ingesteze datele din google analytics, inafara se similarweb? fara sa stamm cu alte coduri de tracking si trafic contorizat de la 0
|
Posted 01 December 2022 - 11:58

Salut! La SATI era acum vreo 4 ani 2000 de lei/an/publicație înscrisă. Nu știu cum se compara asta cu enormul declarat la trafic.ro!
![]() |
Posted 13 December 2022 - 14:55

Salutare!A facut cineva de curand cerere de indexare a unui site https://lenjerie-hotel.ro la Google Search Console ?Eu de 10 zile inca nu am primit un raspuns.Mentionez ca am cont inregistrat pentru site la Google Analytics.
Multumesc anticipat! |
Posted 02 February 2023 - 01:20

De ce nu va instalati un script de traffic stats pe server propriu?
Sau g analytics daca nu va deranjeaza culesul datelor de google |
Posted 03 April 2023 - 14:26

Salutare
Am facut gadata.info ca o alternativă la t5. Pentru inregistrare trebuie sa ne lagam un cont Google Analytics 4. In plus preluam articolele din fluxul RSS si le contorizam pe zile. Avem linkuri directe catre ultimele 3 articole. |
Posted 03 April 2023 - 15:05

O initiativa laudabila!
Totusi, nu imi dau seama cum se foloseste. Se poate face un tutorial mai simplu? |
Posted 03 April 2023 - 17:15

1. trebuie sa ai in contul de Google Analytics o propritate GA4. daca nu ai facut trecerea la GA4 din 1 iul 2023 nu o sa mai ai date de trafic pe proprietatile vechi.
2. dai drepturi de citire in Google Analytics pentru contul "[email protected]", contul cu care preluam noi datele tale din Analytics prin API. 3. iti faci cont sau ne trimiti din formularul de contact "PROPERTY ID" (este un identificator doar numeric) denumirea siteului este preluata automat din datele extrase din analytics daca iti faci cont poti edita descrierea siteului daca ai linkuri in feedul rss le vom prelua si pe acelea cu link direct catre tine GAdata.info nu poate prelua date din "Google Universal Analytics" cu "PROPERTY ID" de forma UA-xxxx-xx GAdata.info nu are acces la parola ta de pe Google Analytics GAdata.info nu intervine sub nicio formă asupra datelor colectate un ghid mai detaliat gasesti aici https://gadata.info/despre.php |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users