![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
iphone marcat ca furat
Last Updated: Oct 31 2022 12:31, Started by
gicupitu
, Oct 28 2022 10:39
·
5

Posted 29 October 2022 - 06:22

In topicul asta ai mai multe informatii si linkuri: https://forum.softpe...ne-second-hand/
|
Posted 31 October 2022 - 09:36

Posted 31 October 2022 - 12:31

Tu daca ai vrea sa vinzi un iphone stai sa pierzi timpul cu imeiuri si alte dorinte din astea de la diversi posibili cumparatori care nici nu vor sa-l cumpere de fapt sau sa-l vinzi efectiv ? Eu nu as accepta, dai banii, il verifici 5 minute in fata mea si pa. Asa am facut la toate device-urile Apple verificabile cumparate de pe olx. Nu vrea vanzatorul, atunci next. Ahh da, si cumpar mereu cu predare personala. Atunci cand e vorba de mia de euro ce ii poti pierde cred ca nu e scump un drum de pana in 100km ca sa-l iei personal. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users