Mirciulica sau Teambuilding
Last Updated: Mar 08 2023 20:40, Started by
helen76
, Oct 26 2022 10:24
·
15

Posted 01 December 2022 - 05:38

Posted 01 January 2023 - 10:07

Teambuilding e acum pe Netflix. Așteptăm și “Mirciulică” pe platformă.
|
Posted 03 January 2023 - 07:30

Nici nu stiu de ce exista subiectul asta. Nu poti compara Mirciulica cu Teambuilding. Mirciulica e pe modul soft, ca o paine lasata la dospit. Teambuilding e ca o saorma, varianta corporatista. E mult mai bun Teambuilding. Fix stereotipurile pe care le stim cu totii. Ba chiar am si zambit la unele faze. Cred ca e cel mai bun film romanesc facut si vazut in 2022.
Edited by Puferiu_, 03 January 2023 - 07:31. |
Posted 04 January 2023 - 19:29

Teambuilding,o ora din viata pierduta degeaba.L-am dat pe repede înainte și tot a fost un chin să-l vad.
|
Posted 04 January 2023 - 23:12

Posted 04 January 2023 - 23:18

Macar ai vazut cele doua filme despre care se vorbeste?
|
Posted 05 January 2023 - 04:06

Celor două filme le lipsesc elementele de continuitate dintre scene, cineva sau ceva lipsește din lanțul de producție.
|
Posted 06 January 2023 - 12:49

Am vazut Teambuilding.
![]() Dincolo de limbaj mi s-a parut una dintre cele mai spumoase caricaturi ale societatii corporatiste romanesti si a multor alte aspecte din Romania , in general. Nu pot zice ca e bun, o capodopera. Dar in nici un caz nu este un film prost decat daca, kind reminder, nu esti in stare sa treci peste limbaj (desi are rolul lui bine stabilit) si nu reuseti sa vezi metafora. |
Posted 07 January 2023 - 07:16

Mirciulica e departe de a fi vreo capodopera. Cei care nu sunt fani Mircea Bravo ar putea considera pe bună dreptate ca e un film sub mediocru. Însă Teambuilding duce amatorismul, kitschul, vulgaritatea, neamprostia la un cu totul alt nivel. E atât de prost ca nu merită să fie denumit film.
|
Posted 07 January 2023 - 07:20

Teambuilding e acum pe Netflix. Așteptăm și “Mirciulică” pe platformă. Una din cele mai mari porcari , tot filmul e numai cu limbaj trivial, injuri, numai cu p.la, mu-a, etc sun replicile Comentariile de pe cinemagia spun totul despre aceasta mizerie vanduta ca comedie Dupa aproximativ 20 minute l-am oprit. |
Posted 07 January 2023 - 07:47

Cum-necum, e admirabil ca mai exista productii romanesti.Sunt digerabile.E de mentionat si "Nunti, botezuri, inmormantari".Nu ne putem compara cu H(B)ollywood.Acolo se intorc banii cu lopata, dar se produce mediocritate in zilele de azi.Astept de mult o comedie buna de acolo.Poate cineva sa recomande macar 3 comedii straine, bune, care sa merite vazute, produse in ultimele 3 luni?
|
|
Posted 07 January 2023 - 08:00

Era retorica intrebarea (scuze ca am uitat emoticonul zambaretz). Ideea era clara la ceea ce am vrut sa evidentiez.
|
Posted 07 January 2023 - 08:08

Parca zicea cineva mai devreme ca, in ultimii ani, apar numai drame despre comunism sau comedii stupide. Filmul asta e ca o gura de aer, ceva fresh si de actualitate, fara sa aduca in discutie saracia si prostia pe care le gasim la tot pasul. Repet, eu m-am regasit in filmul asta deoarece lucrez intr-o corporatie si stiu ca reflecta realitatea. Are si unele faze cu substrat. Gen tarfa de la hr care e zdreanta cu toti, mai putin cu seful. Apoi seful taie si spanzura cu cei de sub el, dar e lugu-lugu cu cei de la audit. Exact ca-n viata.
|
Posted 07 January 2023 - 08:19

MiamiBici, o fost amuzant.
Si asta cu banica, adica mai zic aia prin presa ca Banica isi cam ..... nevestele dar filmul este ok. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/NGzUNlgL0mc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 07 January 2023 - 08:25

Posted 07 January 2023 - 08:32

Absolut intamplator am dat peste articolul acesta (mi-a fost recomandat pe Facebook) acum 2 minute:
Citat
Mi-a plăcut cel mai mult de Nicoleta de la HR, personificarea supremă a corporatistului înșurubat în organizație, fără păreri personale, schimbătoare după opinia șefului, fără nici cea mai mică remușcare sau rușine, ajunsă într-un stadiu de depersonalizare încât nici nu mai contează ce trebuie să facă sau să zică. Lipsită de orice empatie, e gata să râdă și să plângă la comandă, să muște sau să lingușească după cum bate vântul din partea conducerii, ticăloasă fără resentimente, totul pentru că are o familie și are rate la bancă. Am întâlnit și eu asemenea personaje reale în corporație și vă pot spune că sunt extrem de malefice în toate direcțiile. Nici personajul lui Oprea interpretat de Șerban Pavlu nu poate fi trecut cu vederea, e șeful vesatil șantajist emoțional, care se apropie de tine spunându-ți că a trecut și el prin ce treci tu, că înțelege, că vrea să te ajute și care în final, când te impresionează până la a-ți lăsa garda jos, îți aplică un upercut zdravăn care te trimite definitiv la podea. E plin de psihopați de genul ăsta în corporații. |
|
Posted 07 January 2023 - 08:54

Nu merită să mergi la niciunul dintre ele. Dar asta e șmecheria, și publicitatea negativă este tot publicitate, lumea plătește să vadă cât de prost e filmul!
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users